дитячий садок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ніколь, 11 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Оленка

Оленка Well-Known Member

Відповідь: дитячий садок (2)

Це той що на вул. Володимира Великого, 41А? А це не тільки садочок? Там і школа є?
    А скільки там дітей в групі і скільки на них вихователів. Та і чи ліжечок на всіх вистачає, а то пишуть тут страшні речі.
    І з якої до котрої години там дітки перебувають?

---------- Додано в 11:18 ---------- Попередній допис був написаний в 11:02 ----------

Це 33 садочок? Як там харчування? І скільки платите в місяць?

---------- Додано в 11:20 ---------- Попередній допис був написаний в 11:18 ----------

І скільки ж там платити? :girl_impossible:

2. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Ви шось за дуже реагуєте, не все так погано, і де же ви таких страшних речей начитались?
    Так, саме той, там і школа є.
    Я живу не далеко від того садка, чула від дівчат шо там по 2виховательки на групу, але може хтось водить туди зараз діток то точніше напише.
    Так 33, харчування там одне з найкращих, оплата як з вичайних садках, лише є група "крок за кроком" то там більше оплата вже.

3. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Це школа-садок. В одній стороні група, в другій класси, з1 по 4.
    Дві вихователі і няня. Скільки дітей не знаю зараз, але коли ми були, ліжок хватало.Приводять і на девяту і раніше, там є охоронник і вихователька, яка зберає всіх дітей, потім приходять інші і розбирають дітей по групах.
    .

4. Оленка

Оленка Well-Known Member

А як в звичайних садках? Дайте хоч приблихний порядок цін.
    Та писали, що по списку в групі може бути за 30 діток а ліжок тільки з 20-25. То як вони всі спляти? І постіль одна для всіх? Виживає/спить сильніший?

5. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

6. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Оленка, в Малюк ходить дитина Oddly, запитайте, то вона точніше розкаже.
    Ми записані в групу з вересня цього року (записані вже рік). Коли записувались, в списку вже було 40 діток. В цей садок мій добрий товариш водить вже другу свою дитину. З записаних завжди третина/половина відпадає, але ж записались напевно за той рік ще, такщо не знаю. Ну ми по-любому туди ходити не будемо, бо нема потреби, але я була в тому садочку і мені в принципі там подобається. В знайомого дитині через тиждень 3 роки. Ходить з осені. В групі стабільно ходить 22-24 дитини. Сплять на двоповерхових/одноповерхових ліжечках. Місця вистачає всім. Умови гарні. Тепло.
    Школою вони не були задоволені. Старша дитина вже закінчила ту школу, після неї пішла в гімназію, то треба було трохи наздоганяти, але думаю то не найстрашніше, бо в класі було 18 дітей. А це незле зовсім.
    Тобто садок акуратний, а решта думаю скільки людей - стільки думок.

---------- Додано в 11:50 ---------- Попередній допис був написаний в 11:47 ----------

постіль, накільки я знаю з розповідей товаришок, можна купити самому, рівно ж як і забирати самому додому прати. Вручну думаю в містах ніхто не пере:), тому це певне не проблема;)

---------- Додано в 11:53 ---------- Попередній допис був написаний в 11:50 ----------

Малюк до недавна ще коштував 300 грн в місяць.
    Ціни, які я знаю: садок св. Миколая на Гвардійській - 300 грн/місяць, садок на Сміливих (приватний) - +/- 1000 грн/місяць, садок на Південному - 1300 - 1600 грн/місяць, садок на Бойчука, звичайний державний - 240 грн/місяць

---------- Додано в 11:55 ---------- Попередній допис був написаний в 11:53 ----------

думаю до суми в державному садку ще треба додати ++ витрати (напевно є:), ми ж в Україні)

7. mamvasulka

так,за місяць

8. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Ясельна група 5.50.
    Молодша 7.80.
    Це плата за день, скільки ходите стільки й платите, в мене ше не було більше 120 грн. Ну ше плюс фонди, але то в кожному по своєму.
    По списку може й так, але не всі завжди ходять, сумніваюсь шо понабирали так багато діток, а ті не мають де спати, принаймі в нас в районі такого не чула про садки.

9. Donata

Donata Active Member

у нашому аналогічно, в держ. садках батьки платять половину вартості харчування дитини в день, решту доплачує держава і держава платить зар. платню працівникам.
    Фінансове навантаження приблизно таке:
    плата за харчування (скільки днів ходили за стільки і платите) + щомісячний фонд на групу 20 грн., + витрати на привітання персоналу з святами(день вчителя, Миколая, 8 березня, день матері ...) та ДН (це батьки вирішують, орієнтовно 30 грн. на кожну подію) + гуртки (у нас шахи - 20грн. та англійська - 15 чи 20 грн.)
    Ще будьте готові, що Вам у вересні дадуть список побут. хімії та список канц. товарів, необхідних на навч. рік. Попросять принести іграшки. книжки для загального користування + відра/лопатки в пісочницю.
    Ну і батьки виступають спонсорами покращення умов перебування дитини в садку: ремонт, килимки, кому не пощастить - заміна вікон і т.п.
    Думаю в приватних садках теж практикується привітання виховательок і списки необхідного.

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у мене двоє знайомих дуже незадоволені школою "Малюк". Їх аргументація: звичайна велика наповнюваність класів+ недешева оплата ( офіційна і неофіційна)+ рівень викладання "садочковий". До діток відносяться вчителі гарно, але рівнем поданих знань та системою організації навчання незадовлені. А у нас у класі є дітки, які звідти перейшли ( правда, я про причини не питала).
    це не приватний садок. Це державний садок під №42 під назвою "Дивосвіт-2". Але оплата у місяць ( офіційна+ неофіційна)виходить така, як ви написали.

---------- Додано в 11:13 ---------- Попередній допис був написаний в 11:06 ----------

не зовсім. На прикладі нашого: списків необхідного немає зовсім. Просто є офіційна оплата в місяць+ харчування. Привітання- за бажанням батьків: можна і взагалі не вітати, але зазвичай просто приносять коробку цукерок.

11. solomka

solomka Active Member

Побут. хімію у нас в садку купляють з тих грошей, що здаєм кожного місяця у фонд групи (15 грн.). Ми купляли тільки канцтовари для малювання/ліплення/аплікації і за 3 роки тільки приносили 1 раз іграшки на ялинку (її тільки купили і не було зовсім іграшок).

12. Donata

Donata Active Member

у нас фонд "отдельно" і побут. хімія щорічно "отдельно". Знаю, що половина фонду залишається в групі на поточні потреби, а половина йде у заг. фонд садка.
    о, я забула про ялинку, теж приносили, коли купили її в групу.
    В кожному садку свої правила :)

13. mamvasulka

Ну не знаю, в старшої в класі було 22 дітей, половина пішла в класичну гімназія,а там не так легко пуступити. В малої в класі також 22 дітей. Напевно всетаки залежить від вчителів. В малюку є така система, якщо двоє діток ходить чи в садок чи в школу , то за другу дитину платиш половину , а третя безплатно. То в нас так в класі було, що старша випустилась, а меншу забрали в другу школу, бо дорого

14. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Ми ходимо у звичайну групу- то плата 7.80 за день, коли ходили- платити потрібно місяць наперед, якщо пропустили декілька днів, то наступного місяця відмінусують.
    Щомісяця додатково-фізкультура-10 грн, фіточай - 10 грн,хімія, печиво, фонд садка-орієнтовно 50 гривень.У старшій групі ще додатково є англійська, танці та математика-.......
    Кожного місяця або театр, або цирк.

15. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

обійшлось без спонсорства, сусідка відмовилась ходити в садок і ми переписались на її місце і тепер ми 35 по списку і нас точно беруть. 10 червняя йду писати заяву, а з 1 липня починаємо ходити. Казала про потреби садка будем говорити. як малий буде ходити.

16. solomka

solomka Active Member

Це ще добре коли раз в місяць, у нас деколи буває кожного тижня або театр, або цирк, або мультики, які діти вже бачили не один рвз.

17. Tratata

Tratata Active Member

Дівчата доброго дня! Чи стикався хтось з проблемою "впихнути" дитину в садок в Винниках, чи поблизу.... Ото намагаюся достукатися хоч в якийсь садок в тому районі і нічого не вдається:girl_nea:
    Поділіться, будь ласка, враженнями чи методами:girl_cool:

18. Artemida

Artemida Well-Known Member

Моя коліжанка стикалася рік тому...Глухо як в танку. Навіть за великі гроші не хотіли брати. Результат - влаштувала аж на Некрасова, мусила возити кожного дня по дорозі на роботу.

19. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

От і я "набігами" її бачила, враження склалось неоднозначне, але вважаю, що не все так страшно, як показують.

В нас питання зі садочком теж все актуальнішим стає, але ми записані вже як три роки, то й місце зберігається (щороку ходимо переписуватись, щоб не забули), та думаю таки з липня давати малого, коли старші дітки "випустяться" та й спокійніше трошки буде у садочку.

20. Artemida

Artemida Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.