дитячий садок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ніколь, 11 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Відповідь: дитячий садок (2)

У нас в середній групі 19 діток!
    Ми йдемо по Драгоманова догори, так як живемо на Кн. Романа. Щоб дуже слищько взимку, то не можу сказати. Просто коли були менші то трохи важкувато було носити на руках, але то вже забулося!

2. Magnoliya

Magnoliya Well-Known Member

Відповідь: Ваші відгуки про дитячий садок

Підкажіть будь-ласка про садочки №6 і №30 на Левандівці

3. Ромулька

Ромулька New Member

Мамочки дітки яких не мають щеплень і цього року йдуть в садочок поділіться досвідом як Ви вирішуєте цю проблему, бо у купівлі довідки мені відмовили зараз дуже цього боляться, або може можете порадити до кого звернутись в цьому питанні, ми належим до Сихівської поліклініки.

4. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Напишіть, будь-ласка, відгук про садочок №30 на Левандівці, ато ніде жодного слова про нього немає :girl_cray:
    Цікавить ясельна група.

5. Vероніка

Vероніка Never give up

В нас в садочку теж по віку, але можна висловити бажання, в яку групу хочете.
    В ясельках особливих вимог немає, багато дітей в памперсах і не вміють самостійно їсти, хоча бажано, щоб дитина мала ці навички.

6. dasha

dasha Well-Known Member

Я на початку року написала відмову за власними переконаннями, її завірила імунологічна комісія, занесла копію в садок. Вона дійсна на пів року, того місяця поновила. Нікому нічого не давала і не носила. В моїй поліклініці багато таких відмов. В нашій групі взагалі 9 чоловік. Але моя поліклініка на Ген.Чупринки.

7. Svjatkova

Прочитала в довіднику, що є ще виявляється на Левандівці і садок №2 на вул.Широка, 78..
    Напишіть, будь-ласка, відгук про цей заклад. Дуууже треба. Дякую!

8. Svjatkova

Допоможіть!
    Терміново потрібне ПІБ завідуючої садочка №30.
    Дякую!

9. fragolina

fragolina Well-Known Member

Пилис Анізія Богданівна. Успіхів!

10. soilik

soilik Member

У мене старша донечка перший рік у садочку хворіла часто (соплі, кашель, стоматит, ангіни, закінчилось скарлатиною з ускладненнями). Молодша донечка не хворіла разом з нею (їй тоді було менше року). Особливо я переживала за скарлатину, бо не мала змоги ізолювати дітей. Очевидно, імунітет у них різний. Після року в садочку старша почала менше хворіти, вже адаптувалась, а коли пішла до садочку менша, то таких проблем не було.

11. agalinka

agalinka Active Member

Дівчата, хтось чува, якісь відгуки про садочок "Казковий світ" у Зимній воді? Або садочок у Рудно?

12. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

13. AilataN

AilataN жива

Ми нарешті приступаємо до активного оформлення в садок. На слід. тижні йдемо робити медицину і потихеньку звикатимемо. Зараз активно дресуємо доцю на роздягання, вдягання, сідання на горшочок, витирання дупки і т.д. І щось мені тааак не хочеться ту дупцю в садочок віддавати, здається, що її образять, а мене поруч не буде, і вона не розкаже мені... А дітки розказують, взагалі про образи в садку, чи мовчать? чи як хто?
    Ще треба буде докупити лахів до садочка. не знаю за чим податись, здається, що все треба. дівчатка, як найоптимальніше підібрати комплект одягу, скільки його має бути , так щоб і працюючій мамі було зручно не перейматись сильно проблемами вдягання - перевдягання, змінного одягу?

14. dasha

dasha Well-Known Member

Я купляла малому так, щоб було 5 наборів (труси, майка, кофтина, колготи, шорти, чи штани), щоб мав на кожен день свіже, + 2 набори, або один в садку на випадок аварії, + піжама в садок+ одяг на змінку дома. Я особисто брала так, щоб серед тижня алярмом не прати його одяг, а спокійно закинути в п"ятницю і до понеділка щоб висохло. На дворі вони гуляли завжди чемно, тому два осінніх костюми і 2 зимові мені хватило з головою. Не було такого, що він йшов з садка як поросято, може через те, що там асфальтовано все і нема болота.

15. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

мій так і проспав всю зиму без піжами:)

а на випадок "аварії" раджу залишати в свєму шкафчику пару одноразових кульочків. не знаю як у вас буде, але кажу як у мене було. кілька разів було, що малий попісяв в трусики, то вони мене мокрі (чи вже сухі) чекали на шкафчику. і якщо я приходила за малим лише з відерком і лопаткою для подальшого гуляння, то не було де їх покласти:)

+ змінні штани чи спідничку в групу

16. dasha

dasha Well-Known Member

, то дійсно, в мене одного разу також такий сюрприз був. Прихожу, а малий ввісні попісяв і в шафці цілий набірчик і піжама і спіднє, а в мене тільки маленька сумочка, мусила бігти в ближній ларьок купувати кульочок. Так що то дійсно згодиться.
    В деяких садках приносять ще свої горшки, слюнявчики і гребінці. Але ми в свою групу купляли всім однакові, бо діти часом люблять побитись за кращий.

17. soilik

soilik Member

Мої дівчата розказують (одна ходить у яслі, а друга у старшу групу). Але по своєму досвіду знаю, що все уточняти і перевіряти треба у вихователів. Часто у моїх ображених дівчат одна правда, а у тих, хто ображав - інша :girl_impossible: (навіть якщо підтверджують саму образу, то вину спирають на другого, третього, десятого).
    І завжди треба памятати, що образа може бути випадковою, як ображають моїх дітей, так і вони можуть образити когось.

18. olerusya

olerusya sweet candy ;)

дівчата, дуже потребую відгуків про молодші групи у садку №179 на Чукаріна, знаю лише дві групи по назвах "Метелик" і "Соняшник", а скільки тих молодших груп взагалі є?
    і коли конкретно відбувається початок навчального року - 1 травня чи 1 червня?

19. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Я стараюсь щоб на запас в шкафчику завжди було всього по дві пари: трусики, майки, колготки, гольфики і шорти. Але ми не пісяємся в штани, тому дивіться по своїй дитині.

20. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

В мене так було із старшим сином. 2 тижня в садочку - 3 на лікарняному:sad:. Але за рік адаптувався і все було добре. Зато в школі взагалі практично не хворіє, а першачки, які були вдома у дошкілький період практично весь перший клас хворіли.... Мій висновок - дитина все рівно мусить пройти таке "загартування"....

Статус теми:
Закрита.