дитячий садок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ніколь, 11 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. madchen

madchen Member

Відповідь: Ваші відгуки про дитячий садок

Дівчата, порекомендуйте садок а в районі Шувар-Довженка-ВАМ:girl_curtsey:

2. Mandarinkapelsinka

Mandarinkapelsinka New Member

Відповідь: дитячий садок (2)

ДІВЧАТКА, починаю волати HELP!!!!
    Моєму Зайчику 2,5 рочки. Три тижня ми не ходили в садок - мали скарлатину! Вилікувались. Пішли в понеділок до колективу і... вчора вже був червоний ніс!!! Сьогодні зранку - соплі в два ряди, вялий, але без температури! Наші бабуся і дід вже майже місяць в санаторії, прийшлось знов дзвонити няні. А сьогодні ще на роботі скзаали, що наразі грошей на зарплатню немає... В мене тиха паніка. ЧОМУ через три дні знову якісь ознаки простуди!?!?!? ЗВІДКИ?!?!?!? Це так є перший рік в садочку? Далі буде легше? ПОРАДЬТЕ!!!

3. Tanju

Tanju Well-Known Member

В нас тоже майже те саме протягом зими. Рідко коли цілий тиждень підряд ходимо в садок. Не скажу, що аж так хворіє, але наше слабке місце -це кашель, в основному такий сухий від подразненого горла. Дуже часто він в нас повторюється, потім стає меншим, потім знову сильнішим...і отаке, чекаю весну і тепла, може буде краще, а ще запевняють, що вже наступного року стане ще краще, буде менше хворіти , ну а потім мабуть буде зовсім добре:)

4. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

У нас так весь минулий рік було - тиждень ходили, три тижні хворіли. За рік часу адаптувались до садочковиї мікробів, і зараз, ттт, хворіємо набагаааато рідше. Хоча, кажуть, є все ж таки "несадочкові" діти, які так і не перестають хворіти :confused:

5. Mandarinkapelsinka

Добре, якщо в нас так і буде. Бо вже шкода і дитину, і себе.

Сподіваюсь, що мій буде не тепличною дитиною!

Ось тільки що дзвонила додому.. Малий не обідав, замість картоплі з мясом дуже просив фруктове пюре з банки, няня дала йому. Каже, що губи в нього дуже червоні, і верхня ніби збільшена... Що це може бути?

6. Donata

Donata Active Member

кому як піде. В мене син хворів мало і не затяжно, а доня частенько. Спершу теж бувало прийшли, два-три дні і назад лікуватись. Тепер легше, 2-3 тижні можемо ходити, якщо щось чіпляє, то відносно легко переборює. Маю переконання, що це після того, як ми "основатєльно" пролікували ніс, наші бронхіти про нас забули.
    Ну а запитання Звідки?, то вже писано-переписано.
    В нас в садку погано те, що спільна роздягалка, на 2-ві ясельні групи, відповідно і контактів більше, а кашляючих/смакраючих діток водять всюди :girl_mad:

7. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Наш перший рік був, сопельки одразу кашель, ходимо тиждень, починаються сопельки, одразу кашель, сидимо дома, так по колу, бувало всіляке, зараз ми вже в молодшій групі, скажу такого нема, хворі були від сили разок.

8. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

варіанти, які спадають на думку: алергія або вдарився
    а ви що йому в садок пюре даєте? навіщо?

9. Mandarinkapelsinka

А як це "основательно"? З вересня в нас два рази був кашель, бронхіту не було, але від кашля нам назначали антібіотики, плюс зараз, при скарлатині також пили антібіотик. Кожен раз пьємо нові антб., але зараза все рівно чипляється!!! Я малого годувала грудьми до 1,5 року, спав на вулиці до 1,2 року, думала, буде міцний захист хоча б від простих хвороб! Виходить, що не допомогло?!?!?!

10. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

я надзвичайно задоволена цим садочком. Ми вже другий рік туди ходимо і жодних нарікань та зауважень. В садку своє опалення, всюди пластикові вікна та двері, цілу зиму теплота. Цього року утеплили садок знадвору і зробили ремонт в туалетак. Харчування супер. Якщо вам зручно до нього добиратись, то не пошкодуєте. У нас в групі є дівчинка, яку батьки возять в садок з Винників.

11. Mandarinkapelsinka

Ви, певно, трохи неуважно читали мій допис :) Малий ДОМА з нянею. В садок я йому даю тільки печиво и тільки раз на місяць.

Алергія може бути як варіант. Даю "Еріус".

12. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Ви молодець, що зразу забираєте дитину, а хворіють діти часто через те, що інші батьки водять дітей з кашлем, соплями і не переймаються. А інші діти і батьки через це страждають. Це вічна проблема в садках!

13. Mandarinkapelsinka

Так, Ви праві! Ось, я також сьогодні хотіла малого повести, думаю, один день - не страшно, завтра вже батьки приїздять, зможуть посидіти з ним... Але подивилась на малого, стало мені його шкода... Да і про ІНШИХ діток згадала, і вирішили все ж таки потратитись на няню...

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ми садочок відклали ще до травня.
    до речі нововведення, чи те на що раніше не звертали увагу, а тепер нам звернули.
    Заява на тимчасове невідвідування садочку приймається лише за наявності довідки від лікаря, що таки він рекомендує на певний термін садок не відвідувати. І заява в термінах має співпадати з термінами вказаними у довідці.

15. Donata

Donata Active Member

2 рази кашель+скарлатина то не так вже й багато, ми за пів року певно більше 3 місяців дома просиділи.
    може Вам лікаря змінити, або хоч консультуватись ще в когось, бо кашель без бронхіту лікувати антибіотиками то трохи круто. І антибіотики не дають гарантії "нечіпляння", навпаки садять імунітет.
    А ГВ багато дало дитинці, це точно, я от думаю наше ШВ і обмежене гулянння, в силу певн. обставин, зараз нам і аукається. Син був на ГВ до 1,5 року, почав хворіти, як припинили, до того було так, "по мелочам".

16. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

17. Mandarinkapelsinka

Дякую, трохи заспокоіли :)

Вже змінила. Попередня лікарка робила все "на автоматі". А ця, нібито, переймається, дзвоню - прийдіть, подивіться, щось з малим, приходить, ніколи не відмовляє.

18. Fish

Fish Well-Known Member

Дякую за відгук! А можете ще сказати, скільки приблизно в групах діток?
    І ще, може смішне запитання, ви туди ходите по Коцюбинського, чи, може, стежкою, що веде з Вітовського? Мене цікавить, чи тією стежкою реально ходити зимою, особливо не дуже фізично активним бабусям :girl_wink:, чи там слизько і заметено.

19. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

Можливо в темі вже звучало таке питання, але просто не взмозі прочитати всі сторінки....дівчата як вирішити в яку групу давати дитину: в ясельну чи в молодшу (окрім віку), тобто які вимоги до діток в молодшій групі, типу самим одягатися, самим ходити на горшок????? а що відповідно в ясельках? :girl_curtsey:

20. Angel

Angel Well-Known Member

в нашому 167,суто по віку.

Статус теми:
Закрита.