дитячий садок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ніколь, 11 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Відповідь: дитячий садок (2)

нуда. дывчинка захворіла, потім знов захворіла, причому так як не хворіла за все життя ( у мене дитина взагалі до садочку можу по пальцях перерахувати скільки разів хворіла)
    І вот походили ми в садочок небагато, але наслідки розхльобуєм дотепер, в прямому смислі слова. ЛОР також перспективу намалював - якщо не припиняться соплі і часті захворювання то весною чекає нас видалення аденоїдів, можливо він перестрахувався, а можливо і ні, у всіх дітей по різному, в рулєтку бавитись не хочу.
    Вихователі кажуть - на диво вся группа міцненька, лише ваша Юля хворіє так часто. Від того мені легше не стає, враховуючи що моя дитина не є хвороблива загалом, і я навіть не підозрювала що так будем хворіти. Водити недоліковану дитину в садочок не правильно. При тому що я вдома, і на роботу не виходитиму ще довго, також вважаю неправильним водити дитину в садок аж на 3-4 дні. щоб потім 2-3 тижні вичухуватись.

Якби мала не хворіла так багато, або так сильно, враховуючи що вона просто марить тим садочком. то звичайно ми б у нього ходили. Але наразі, зваживши все, свідомо усугубляти здоровья дитини не хочу.
    Буде весна, буде тепло, сподіваюсь не буде пів группи дітей з соплями, от тоді спробуєм ще раз.

А загалом, для мене поки що позитивна сторона того, що ми пішли осінню в садочок лише в тому, що ми застолбілі собі в группі місце, і нам це вийшло досить легко і відносно недорого. Про все решта я дуже і дуже шкодую.

2. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А не забрати не вдасться. Якщо припустимо в кінці літа я її дам в садок. Уявімо, що їй там дуже сподобається. А я буду на 9-му місяці. Народжувати буду не у Львові, тому жовтень-лисопад ми будемо в іншій області. Потім приїдемо і знову в садок. Водити доведеться мені, бо бабусь-дідусів ми по суті не маємо, а наймати няню не маю можливості.
    Але як приділити увагу двом, при тому :ed4d70def841dc74b57 і не маючи допомоги я собі тяжко уявляю. То вже інша тема:girl_cray:

3. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

справа в тому що часом візуально дитина здорова а організм ще не відновився, і по свіжих слідах дуже швидко хапається щось інше, це в нас так було.
    І не піднімається в мене рука постійно дитину лікувати, ну не можу я, надто мала вона щоб так багато хворіти і ліки приймати.

---------- Додано в 17:03 ---------- Попередній допис був написаний в 17:01 ----------

справа в тому що в яслі попасти легше ніж в молодшу группу. Це якщо не розглядати варіант збільшеної "благодійної допомоги".
    В яслі набирають 20-25 дітей, а в молодшу группу добирають потім всього 10. І до тих 10 можна потім не встигнути.

Останнє редагування: 8 Лютий 2012
  4. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Ех, і ми через це пройшли...Ходила Настюха в садок тиждень, потім 3 тижні хворіла. Причому умудрялась хворіти навіть влітку. Але продовжувала її водити, бо планувала виходити на роботу. Минув рік і, ттт, всі наші болячки позаду. Нарешті адаптувались. Часом може хапнути сопельки, але не так часто, як на початку.
    Погоджуюсь з тим, що не варто робити великі перерви в ходінні в садок. Дитина потрохи звикає до всіх тих бактерій і вірусів, які живуть в групі, і які переносять інші діти. А після великої перерви, звикати доводиться заново. Тобто, тут або ходити постійно (хвороби, звичайно виключення ) або взагалі не ходити

5. Donata

Donata Active Member

а садочка близенько нема? Тато не може водити/забирати? Бо якщо треба возити, то з малявою на руках поганий варіант, а якщо до пів год. ходьби, то слінг добре виручить.

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

не факт, що весною чи літом буде по іншому. Багато залежить просто від адаптаційних можливостей організму конкретної дитини. Ось такий приклад: 8 місяців тому практично одночасно до різних садків пішла доня моєї сестри і доня братової.У сестри дитина до 3 років взагалі навіть сопель не мала. Але у садку за півроку пройшла " по повній", хоч йшла туди улітку. І найскладніший період припав саме на червень- жовтень.Через півроку якось ттт- вже внормувалося. У братової доня до двох років не могла похвалитися відмінним здоров ям. Коли прийшов час йти у садок, вони страшенно з цього приводу переживали. Але, на диво, у садку дитина за півроку практично нічим не хворіла, хоч її адаптаційний період припав на вересень- січень. .

7. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

Малося на увазі, що водити дитину 1 раз в тиждень, це ще гірша глупість, ніж водити хвору, бо так реально дитина буде хапати все, що тільки можна.
    щодо лікарів, то тоже вилами по воді писано (це напевно в іншу тему), нам лікарі взагалі забороняли в садок ходити, аргументували це тим, що у малого вроджені адиноїди і він постійно буде хворіти, Ніколь, я до вашої ситуації взагалі це конкретно не приписую, бо не можу судити того, чого не знаю.
    Написала мислі в слух, бо кожен день чую одне і теж саме.... особливо часто чую "а потримаю ще трошки в дома, бо маю можливість", то для чого тоді взагалі садочок, є купа різних гуртків для різного віку і різного гаманця, якщо дитині бракує спілкування з дітками, то може краще про щось таке задуматись.

А пора року до адаптації теж ніц спільного немає, просто є реально садочкові діти і несадочкові, є ті котрим взагалі адаптація не потрібна. Це моя думка!!!!

8. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

да, погоджуюсь, просто до гуртків треба десь далеко ходити чи ще навіть їздити, а садочок під боком. Дитині дуже подобається бути з дітками, як можна більше і частіше, тому це ще один плюс на користь садочку.
    Більше ніяких суттєвих причин віддавати малу в садок у мене немає. Може потім будуть, подивимось...

9. карапуз

карапуз Well-Known Member

Нам це вийшло також легко, але дорого. З садком у Мартина не склалося, нас тимчасово виключили до вересня, вже лютий... У садочок, я думаю, ми вже не підемо. Шкода грошей, але вже як є :girl_in_dreams:.

10. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

в мене також, за 3 місяці "ходіння": після першого тижня горло. два тижні вдома. потім на два дні в садок - конюктивіт. два тижні вдома. потім снову пару днів садок - знов горло. на третій раз горло вже ми не могли вилікувати самотужки, антибіотик не діяв. лягли в лікарню з ангіною. після неї місяць сиділи вдома. потім пішов малий всього 2 рази до обіду і на третій день вже була Т39.
    зараз вже менш-більш ходить нормально. якщо бачу що щось починає покашлювати чи соплі - можу 2 дні не давати.

я в дужках зазначила що це умовно.
    тре дивитись по хворобі, важкості перебігу.

я в своєї питала чи водити чи зробити перерву на кілька місяців, якщо часто хворіє. казала щоб водити, бо потім почнеться все по новій

---------- Додано в 21:10 ---------- Попередній допис був написаний в 21:06 ----------

статті тут http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=718241&postcount=1

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

я розумію що бувають різні обставини через які дитина йде в садочок чи не залишається вдома, але у своєму випадку я власне такого як ви написали і намагаюсь уникнути.

12. Katrin

Katrin Well-Known Member

Підкажіть, хто ходить в 37 або 163 садок, маю величезне бажання перевести в один з них дитину, мене цікавлять зокрема середні групи.

13. mamaMari

mamaMari New Member

Я також воджу сина в Манюню на Пвіденному з 10 до 13 години. Задоволена повністю, нянічки дуже уважні до діток, малий мене не потребує весь час перебування у садочку, дуже любить там їсти, хоча дома не дуже любить цю справу. А у мене є можливість поїхати по своїх справах.

14. marycherry

marycherry Member

Дівчата, маю таке запитання: Якщо старша дитина щось підхопить в садочку, менша зразу ж автоматично тим же хворіє? Чи може якось, якщо старатись ізольовувати, оминеться

15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

це залежить від імунної системи конкретної дитини. Так що однозначної відповіді бути не може. У моєї братової мала в садку гарно адаптувалася і за півроку практично тільки нежить "приносила". Але її 2-річний братик моментально підхоплював вірус і вже не обходився одними соплями ( хоч і були діти ізольовані, бо навіть у звичний час сплять по різних кімнатах та доглядаються різними членами сім ї- сестричка з бабусею, братик- з мамою)

16. ясюня

ясюня Well-Known Member

Дівчата, хто знає щось про прогулянкові групи у 123 чи 127 садочках? Які там умови? Чим займаються з дітьми? І взагалі, які відгуки? Може порадите, який вибрати?

17. chacha

chacha New Member

Дівчата, хто знає щось про садочки "Арніка" ,23 (на Вернігори) та садочок на в. О. Степанівни? Які там умови? Чим займаються з дітьми? І взагалі, які відгуки?

18. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Дівчата, хто водить діток в babyclub? Які там заняття, по скільки годин? Ціни? Чи Ви , і особливо дітки задоволені ? Які відгуки про вихователів. Дякую.

19. Fish

Fish Well-Known Member

Поділіться, будь ласка, відгуками про садочки на Коцюбинського та на Рутковича. По скільки там діток в групі, чи великі кімнати, як годують, які няні/вихователі, як займаються - коротше кажучи, чи задоволені ви і чому. Я в темі шукала, але знайшла лише один відгук про садок на Коцюбинського.

20. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Відповідь: Ваші відгуки про дитячий садок

Привіт!Чиї дітки ходять в садочок №14? Які відгуки?Чи задоволені ви і діти?

Статус теми:
Закрита.