дитячий садок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ніколь, 11 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Відповідь: дитячий садок (2)

дівчата, а є десь тема відгуків конкретно про вихователів в дитячих садках? чи можна розпитувати в темі "відгуки про дитячий садок"?

2. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Що у ваших садках планується на Миколая дарувати виховательці і няньці? Бо план подарунків на групу ми вже маємо.

3. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Знаєш, активісти з нашого батьківського комітету вже якось намилились збирати гроші на миколая, на подарунки дітям і вихователькам. А вихователька як це почула одразу їм відповіла, мол ніяких подарунків дітям не потрібно. В них по садочку ходить перевдягнений Миколай, і всім діткам роздає однакові подаруночки, від садочка, а не від батьківського комітету.
    Може як підійде час до миколая, щось нове вспливе, але наразі відповідь вихователів була така.

4. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Ми діткам на Миколая купляємо загальний подарунок в групу, накупили різних іграшок, а от вже як буде новорічний ранок, то вже діткам по маленькому подаруночку кожному.

5. Lamiya

Lamiya Active Member

Живу на Науковій, є біля дому 2 садочки і в жодному не хочуть записути. В 1-му відсилають в 2й бо він більший, а в 2-му відсилають в інші садіки, бо в них місць немає. :sad:

6. Kurylychyn

Kurylychyn New Member

Дівчатка моій доці 1.10 живемо на вул.О.Степанівни.Захотіла записати малу в садочок,пішла на нашу вул. сказали що ми вже 54,а в Арніку то взагалі сказали що ми не по іхній адресі знаходимось то взяти нас не можуть.Може хто що знає про ці садочки ,що можете порадити???

7. Merry

Merry Well-Known Member

Дівчата, нам потрібно місяць не відвідувати садок. Чула, що можна якусь офіційну заяву писати за сімейними обставинами. Що потрібно щоб її написати, і які потім знову довідки приносити перед приходом у садок? Дякую!

8. Gemmy

Gemmy Member

Переїжджаємо у Львів, треба вже думати про садочок. Будуть в нас якісь проблеми через нельвівську прописку?

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

підходите до завідуючої, вона вам каже, якого змісту написати заяву , приблизно до якого часу ( наприклад, до весни). І все- місце за вами зберігається, а перед виходом у садок здасте всі аналізи.

10. Donata

Donata Active Member

в нас не було, мене взагалі про прописку не питали, я говорила фактичну адресу проживання.

11. Gemmy

Gemmy Member

А хто водить своїх діток в садочок №88 на Нєкрасова? Він би нам найбільше підійшов, але майже нічого про нього не знаю. Важко туди дитину влаштувати?

12. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

На вихідні у дитсадках і школах Львова вимикають тепло, а в понеділок діти мерзнуть
    Повна стаття: http://zik.ua/ua/news/2011/12/15/324358

13. Angel

Angel Well-Known Member

ЩЕ й кожного дня вночі вимикають.! ДО нашого садка вчора Зік мав "в гості" приїхати!

14. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Цілком може бути.
    В нас діти в садочку сплять в піжамах, одягнених поверх колготок та светрів.
    Працівники кажуть, то тільки в цій одній групі так холодно.... особливо після вихідних.

15. Solodkojishka

Solodkojishka New Member

Відповідь: Ваші відгуки про дитячий садок

Привіт Всім. Мене теж цікавить садочок №109 на Рутковича. В інтернеті майже нема відгуків про цей садочок. Він до нас найближчий. Ми вже ходили туди три рази, щоб записатися в чергу (принаймні ми так чули про інші садочки). Але тут нам сказала завідуюча, що в їхньому садочку черги нема, що просто треба прийти конкретного числа і місяця і вона запише якщо буде місце, бо дітей вони набирають небагато. Я щось не зовсім розумію їхню систему як вони набирають дітей. Чи може хтось щось сказати про цей садочок: як туди потрапити і які відгуки про садочок? Буду дуже вдячна за інформацію.

16. liguminka

liguminka New Member

Привіт всім!!!
    Дівчата, хто має інформацію щодо дня відкритих дверей в садочку №40. І може хтось підкаже які документи потрібно мати при собі?

17. Vероніка

Vероніка Never give up

Коли саме це відбудеться, це офіційно оголошено? Документів при запису не вимагають, можна взяти оригінал\копію свідоцтва про народження дитини.

18. Tanju

Tanju Well-Known Member

Офіційно минулого року звучало дуже розмито "після" свят. Після 10 січня було вже запізно. Хто пішов 4 січня-вгадав, чим раніше-тим краще. Як цього року буде-не знаю.

19. Vероніка

Vероніка Never give up

До мене це дійшло 4 січня вночі, теж не була впевнена про конкретну дату. Так що чоловіка практично змусила перед світанком поїхати займати чергу. :girl_crazy:

20. liguminka

liguminka New Member

Дякую дівчатка. Якщо будете мати більше інформації напишіть будь-ласка. Дуже треба. Не хочеться лишній раз на очі завідуючої попадатися

Статус теми:
Закрита.