дитячий садок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ніколь, 11 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Відповідь: дитячий садок (2)

В Малятку вам пощастило з вихователькою, направду (Ріпка, скажи?:).
    Будуть в них і співи, і танці, і перше свято на Новий рік буде, але звичайно то все не в таких обсягах, як в старших групах. А я, відверто кажучи, взагалі важко уявляю, як з такими мацьопами в такій кількості дають раду, просто в групі, про співи і танці не говорю. Тим більше знаю, що цього року ясельні групи набрались "важкі" для вихователів.

- мені здається, для "максимально" ясельна група в звичайному садку не надто підходить, максимально мусите давати особисто і якихось гуртках та т.п. Максимум з ясель - це дисципліна, організованість, вміння обслужити себе (їсти, одягатись, складати речі), перші навички малювання-ліплення та т.п, перші пісеньки і танці. А також вміння "жити" в колективі.

2. Іриска

Іриска Well-Known Member

то вони авансом, за жовтень вони віднімуть пропущені дні, якщо такі були.... ми ходимо з 16 серпня, за серпень я заплатила за всі дні, а за вересень мені нарахували лише 75 грн, бо малий трохи пропустив. Так що не турбуйтесь, вони добре все рахують)

3. Ripka

Ripka Well-Known Member

Ми вже великі, тому ходимо в старшу групу Метелик, перед тим ходили з Танею у Соняшник. На рахунок Малятко нічого не скажу, бо ми в яслі не ходили, але Таня казала, що всі ясельні вихователі дуже добрі. Тань, ти там Соняшнику привіт передавай, ми вже за ним скучили!!!! За Андрієм твоїм особливо )))))

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

5. Berry

Berry New Member

А чому пощастило?
    Щодо всього іншого я в принципі погоджуюсь - і думаю її після садочка поводити на якісь розвивалки.

сніжна, нас також взяли без будь-яких благодійних внесків, по списку. Але тепер трохи збирають на вікна-двері - я це розумію, бо як за 5,70 в день можна щось зробити.

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

7. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Нагадайте хтось, будь-ласка, довідка в садок потрібна на четвертий день відсутності дтини, чи вже на третій?

8. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Якщо три дні були відсутні, тоді треба довідку!

9. Donata

Donata Active Member

на четвертий, але якщо не були в п"ятницю, то треба питати чи вихідні не приплюсують.

10. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

В нас питала, вихідні не приплюсовують.

11. Natinka

Natinka New Member

В нас за три дні відсутності не потрібно довідки. І вихідні не доплюсовуються.

12. Berry

Berry New Member

Мені в садочку сьогодні повідомили, що в неділю День вчителя - треба подарунки від групи завідувачці, муз.працівнику, і іншим. Що в таких випадках дарують?

13. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

в моєї коліжанки в садочку, батьки збирають на подарунок завідуючій садка на супер модний цифровий фотоапарат)

14. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Мій малий був в яслах у Галини Петрівни (правильно?) два роки. За цей час я мала змогу зробити якісь висновки, бо спостерігала вихователя у різний час у різних ситуаціях. Мені в ній подобається поєднання мудрості, любові до дітей і строгості, терпіння і ще багато чого з якоюсь "народною простотою". Чесно, отака проста жінка, так вміла з тією дрібнотою дати раду, так вони її любили. Мій Андрік досі бігає до неї в групу часом, або хоч здалеку підглядає:)
    Ну, загалом, ви зрозуміли - не можу я нормально пояснити ЧОМУ, але вважаю, що вам таки пощастило:)

15. Donata

Donata Active Member

ого, а у нас сьогодні збори, тре видно гроші брати :girl_crazy:

16. Berry

Berry New Member

Ого. Це на день вчителя? З однієї групи?

Мені казали коньяк-цукорки, але думаю, може щось цікавіше. Навіщо їм стільки цукорків.

---------- Додано в 10:34 ---------- Попередній допис був написаний в 10:33 ----------

Дякую) А скільки у вас дітей було в групі?

17. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

не допитувалась чи з однієї групи, але казала, що по 50грн збирають. Впринципі, якщо в групі 25 діток приблизно, і по 50грн , кругленька сума виходить)

18. Андріана

Андріана Well-Known Member

в нас на день вчителя по 20 збирають, на день народження по 15грн., що там такого аж викупляти...

19. Berry

Berry New Member

а що купляєте?

20. Андріана

Андріана Well-Known Member

якщо чесно, то не знаю, як подарують,то буду знати)

Статус теми:
Закрита.