дитячий садок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ніколь, 11 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Відповідь: дитячий садок (2)

тайм-аут у вигляді оздоровлення може тривати 3 міс. потім знову щось треба думати.

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

то або раз в рік до 3 міс. на оздоровлення, або "по хворобі", з взяттям усіх довідок.

3. карапуз

карапуз Well-Known Member

Нас виключили з садочку на пів року із збереженням місця.

4. talja

talja Member

Малий пропустив садок півтора тижні по хворобі, чи потрібно буде здавати мазки на аскаридоз окрім довідки по хворобі?

5. Holly

Holly Moderator

не потрібно, якщо є довідка від лікаря, що дійсно хворів.
    а якщо після оздоровлення (тих 3 міс), то треба

6. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Я вже так думала зробити, але в п'ятницю ми вже майже не плакали, але оті вихідні зараз і боюсь подумати, що буде завтра, як ми підемо. Бо вже ніби трошки був привик, а зараз за два дні напевне не захоче йти. В них в групі є дві виховательки, і вони чергуються, тобто ми в перший день прийшли до одної, цей день синочок чудово провів, на другий день зовсім інша, він напевне цього і налякався.
    Ми правда домовились, що завтра Володя піде до садочку і буде гратися з дітками, а мама тим часом піде на ринок і купить продукти, щоб приготувати їсточки, але він забуває про всі домовленості, як тільки переступає поріг групи. Напевне, якщо Володя за той тиждень не привикне, або не перестане так плакати ми зробимо перерву в місяць, а тоді будемо бачити.

7. Nyny

Nyny New Member

talja ні , ще не треба , але ви всетаки уточність в садку

8. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

В нашому садку мазки здаються, тільки якщо дитина пропустила більше 30 днів.

9. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Рік точно ніхто не буде тримати місце, скажуть просто що є дитина, яка буде ходити з вересня і все! Спробуйте просто записатись вже в молотшу групу на наступний рік, наприклад з травня або червня!

---------- Додано в 12:29 ---------- Попередній допис був написаний в 12:28 ----------

ні, мазки здаються, якщо не ходили більше 30 днів!

10. Donata

Donata Active Member

не потрібно, але лікар має дати довідку, що з такого-по таке число дитина була хвора і може відвідувати садок з такого-то числа.
    А ми сьогодні перший раз пішли, думала, що не піде від мене мирно, але, на диво, добровільно перезулась. роздяглась. зайшла в групу і погодилась піти з вихов. іграшки розглядати. Далі зі слів виховательки: "Ідилії було пів години, потім зрозуміла, що мами нема і в плач, на руки не далась, на коліна не хотіла, пішли на музику, то зацікавилась як дітки танцюють, але з ними не пішла танцювати". Побачила мене, кинулась на шию, заспокоїлась дуже швидко і пішли ми гуляти з дітками на майданчик. Думаю завтра вона так легко мене не відпустить.

11. manka

manka Member

Думаю, якщо зробите перерву, то дитина зрозуміє, що варто лиш заплакати і повередувати, то мама зробить ще одну перерву, а потім ще. Колись одна хороша вихователька сказала: "Якщо вже наважились давати дитину в садок, то варто перетерпіти той адаптаційний період. Бо якщо забрати, бо дитина плаче, то вона зрозуміє, що мамою можна маніпулювати."

12. Іриска

Іриска Well-Known Member

ооо, а я думаю хто то мого Ярка за руку вкусив)))) жартую)))) прийшов з укусом на руці, чоловік забирав - не бачив... ну я питаю хто вкусив - не тьотя, не хлопчик.. питаю то хто - ляля... починаю називати імена - зупинились на Вікусі... я трохи сміялась, кажу ото вже любов. А з другою сторони - куди дивляться вихователі? питаю чи був нечемний, бо ляля вкусила - то він бідось так скривився ображено і каже ні((( от і знай чим там дітки займаються))))

13. agalinka

agalinka Active Member

Дівчата може хтось чув або водить діток в садочок (в Рудно), які там умови?

14. Олюська

Олюська Well-Known Member

До MILITARIYA: спробуйте зацікавити малого за допомогою гри. В нас теж були проблеми з плачами під час розлучення і в момент, коли я її забирала. А потім з малою почали розмовляти наші іграшки, вони випитувались в неї, як їй в садочку, чи вона завтра піде, "домовлялись", що не буде плакати і казали "ми будемо на тебе дуже чекати і ти нам розповісиш, що було в садочку". Її настільки захопила та гра, а ще цілу дорогу до садочка ми йдемо і згадуємо собі, що їй казали іграшки. Подіяло, не плакала
    А те, що вона плакала, коли я по неї приходила, ми подолали так. Я в Олесі питаюся:
    "Тобі неприємно, коли я по тебе приходжу?"
    Олеся: "Приємно"
    Я:"А чому ти плачеш?"
    Олеся:"Бо хочу маму"
    Я: "Ну то треба радіти, коли я приходжу тебе забирати. Ти тішишся, коли мене бачиш?"
    Олеся: "Так"
    Я: "Добре, давай тоді завтра зустрінеш мене з усмішкою"
    Я навіть не думала, що вона так швидко засіче, зразу наступного дня вона до мене сміялась на всі 20:)

15. Donata

Donata Active Member

то не Ія :), вона визгом захищається наразі. Я гуляла з ними на майданчику, його хлопчик цапнув, не знаю імені. Сталося просто блискавично, щось вони собі двоє не поділили і Ярко постраждав. Їх сьогодні було 12, піска в голову навмисно і випадково насипати умудряються, навіть як вихователька з ними паски ліпить, дівчинка Марічка встигла шустро "прополоти" трохи колесо-клумбу ))).
    Казала моя доня, що завтра піде в садок, до діток, до тьоть, до гойдалок. Але у нас вимальовується одна проблемка, вона відмовляється заходити в горшечну, переступити поріг. В 3-х місячному віці налякалась однієї жінки в ліфті, з того часу боїться ліфтів і, як вияснилось, чужих туалетів, чи то вона маленьких приміщень боїться. Ніхто з таким не стикався? :girl_flag_of_truce:

16. Mandarinkapelsinka

Mandarinkapelsinka New Member

Ми також планували туди ходити, але черех фінансові труднощі... А про п. Лілю чула тілки приємні відгуки! Моєму синочкові 1,11, ми також ходимо в садок тільки 2 тижня. Правда, от зараз, з понеділка, ми вдома - прихворіли (кашель і температура). Малий також перший тиждень плакав, але бачу, що поступово звикає дло свого нового життя :)) Я повністю погоджуюсь з тими мамами, які кажуть, що краще не стояти під дверима групи, бо дитина відчуває мати і через те вихователям її складніше заспокоїти! Я, бувало, постою трохи в групі - чую, що він ниє, піду на вулицю під вікна - чую, що вже ниє через раз, і то по звичці :-
    )) А потім взагалі йду і вже дзвоню виховательці і питаю, як малий, то вона каже, що вже грається з дітками, і щор зараз вони йдуть на співи.... :))
    Шкода, що цей тиждень "вилітає", певно малий знову буде капризувати на початках. Але то є садок - новий колектив, і ту адаптацію маємо пережити!
    Успіху Вам!

---------- Додано в 11:11 ---------- Попередній допис був написаний в 11:06 ----------

Погоджуюсь!
    В мене дві знайомі віддали дітей в 1,9р. і в 1,10р. (до речі, один ходить в Малюк). І ніяких істерик! Тільки мамі треба "накупити" побільше терпіння! :))

17. Іриска

Іриска Well-Known Member

ооо, то певно Нестор, він в них там найстарший і всіх мучить, мама його хвалилась, що він всіх дітей навчить битись.... жах, як так можна? я навпаки завжди забороняю батись і кидати іграшками, бачу є й такі яким просто пофіг((((

18. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Дуже потрібні відгуки про садок №1 на вул. Олени Степанівни, 48а

19. Mandarinkapelsinka

Mandarinkapelsinka New Member

Думаю, тут ГОЛОВНЕ самій мамі зрозуміти різницю між дитячем плачем та істерикою! Останне може відбитись на психиці дитини (та й мами)!

20. Donata

Donata Active Member

Казали мені завтра прийти на годину пізніше, щоб гуляла вже без мами. Їм вдалося її забавити і навіть на занятті брала участь добровільно. Але на горшок відмовилась сісти категорично, їй його і в коридор винесли і в групу занесли, терпить додому. Прийшли додому, полетіла до горшка, каже, що завтра прийде в садок, але на горшок не буде сідати. Може то наш їм принести?

Статус теми:
Закрита.