дитячий садок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ніколь, 11 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Відповідь: дитячий садок (2)

Дякую, те посилання я знайшла. А реально хто що знає, яка оплата, кількість діток в групах, яке приміщення, які вихователі?

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

то не садок п. Ганни? Бо він розташований на Журавлиній 3

3. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Якщо то він, тоді зрозуміло, а то мені здалось що то щось нове.

4. Надька

Надька Well-Known Member

дівчата, в районі скрині є якийсь садочок.хто знає

5. hen party

hen party New Member

На Дністерській вирішили закрити садок на все літо, бо держава не фінансує! Я в шоці, куди подіти дитину на 3 місяці? У кого така ж ситуація? Чи можливо це вирішити якимись колективними зверненнями? І чи законно це взагалі?

6. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Закрити садок можуть тільки у тому випадку якщо подають (завідуюча у міністерство освіти), що усі батьки не мають притензій, що закривають садок, я знаю в 135 закривають на місяць, але минулого року написало кілька батьків при опитуванні, що проти, то зробили чергову групу з 8год ранку до 13год. Держава каже, що немає коштів оплачувати, тому прийняли рішення на місяць закривати, щоб економити.

---------- Додано в 16:21 ---------- Попередній допис був написаний в 16:19 ----------

просіться у любий інший садок тимчасово на 3 місяці, минулого року були такі садки що приймали на літо чужих дітей і знаю що це не один садок приймав так...

7. Arika

Arika Well-Known Member

Дівчата, порадьте якогось хорошого відеооператора, щоб зробив гарне відео дитячого свята в садочку (можна в ПП чи тут)! І питання у вас в садочку замовляють відеооператора чи самі батьки знімають по бажанню?

8. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ми в своїй групі замовляємо, але якщо хтось з батьків хоче, то знімає собі сам - ніхто йому не забороняє.

9. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

В такому випадку завідуюча вашого дит садка повинна влаштувати вашу дитину тимчасово в інший дитсадок вашого району.

10. olromashka

olromashka Active Member

Хто ходить в садок 163 на Симоненка???? Допоможіть порадою, чи існує там попередній запис???? Бо мені сказали прийти в січні, а я боюсь,що тоді буде запізно. Як краще туди потрапити???Буду вдячна всім за відповідь.

11. mamba

mamba Member

Дівчата, хто водить дитину в садок на Китайську або на вул. Ярошинської? Потрібно поради та відгуки по цим садкам. Буду дуж вдячна!!!

Додам, що думала я передумала по тим садкам, розглядала варіянт приватного і вирішила все-таки віддати дитину в державний. Думаю, там і відповідальність більшу за дітей несуть і навчать більшому. По грошам також окреме питання...

12. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Як садочки працюють на травневі вихідні і Паску?

13. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

В 73-му садочку вихідні, як у всіх держ.установах: робочі дні тільки 7.05 і 8.05, але працюватимуть лише чергові (збірні) групи

14. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

Дівчата, в нас в садочку виникла така ситуація: фотограф Жанна робила випускні альбоми, але принесла зразки якісні, а коли роздавала дітям, то дешевий поліграфічний друк. Коли голова батьківського комітету виступила проти таких альбомів, то їй цей фотограф взагалі альбом не віддала (гроші також). і вийшло, що вона одна без альбому. Трохи поскандалила в садочку, але виховательки і завідуюча мають від цієї фотографши відкат, тому нічого не добилась. Особисто я свій альбом забрала, але вважаю таку ситуацію дурацкою. Порадьте, що зробити, щоб їй помогти.

15. manka

manka Member

А який це садочок?
    В нашому садочку (на Щурата) є фотограф Жанна (можливо та ж сама). Ми відмовились від її послуг через неякісні фото і банальні альбоми аж занадто заляпані мультяшними героями. Запросили іншу дівчину. Були скандали з сторони Жанни і невдоволеність завідуючої, аж поки та дівчина не запропонувала відсоток від заробленого. Альбомами задоволені, якість гарна і ціна дешевше чим в Жанни, бо дівчина тільки недавно розпочала заробляти на фото, наші альбоми були в неї першими і вона направду дуже старалася, а не поскачувала будь-які шаблони з нету, як Жанна.

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

У нас з 1-го по 12-е суцільні вихідні.

17. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

Це вона. Наш садок №154 (р-н той самий). Та і на горішку (СШ81) теж її послуги активно просувають. Ви молодці, що відмовились.

18. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

У 135 просто 7-8.05 робочі до 18год. От я здивувалась, бо завжди вихідні були.

19. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Нам сьогодні оголосили, що в Залізничному районі садочки в липні закривають. Буде один черговий садок. Весело, у мене відпустка в середині серпня(((((

20. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Нам теж сказали що з 15.07-19.08 садок закривається і без обговорення, такі вимоги райвно

Статус теми:
Закрита.