дитячий садок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ніколь, 11 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Відповідь: дитячий садок (2)

Ми теж нині святкували в садочку Миколая. Здавали по 40 грн, на це нам дали по барні і по 2і шт мандаринки. Але в групу іграшок нових накупили дуууууже багато. Я тим чесно кажучи тішилась, краще в групу ніж дітям якусь єрунду яка в хаті валятиметься. А діти так втішились, так раділи налетіли на подарунки почали їх роздирати, розглядати.

2. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Значить так, за 15 грн була вистава з Миколаєм і подарунок у вигляді шоколадного Миколайка та мандаринки. Ось і все, малята.. Мабуть, справді, це була оплата за виставу. Так як на початку навчального року БК збирав одну загальну суму на всі свята і подарунки в тому числі

3. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

точно. в нас брали по 13 грн))))

4. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

а в нас по 10грн.))),.....цікаво що нашим діткам Миколайко приніс (здавали на подарунок по 30грн.)

5. marife

marife Member

Можливо не потрібно було забирати. Дитині добре було, якщо так сумує)

6. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

знаю точно, що в "Baby Club" є дитячий садочок , дітки там проводять час по 4 год. вдень (там дітки і граються, і навчаються :girl_curtsey:)

7. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Дякую дівчата за поради! Вертаємось в садочок :girl_wink:

8. Olia

Olia Well-Known Member

може хтось знає, коли запис у садочок №40 на Сихові? Сказала завідуюча прийти після Нового Року, а в який день не каже))) три роки тому цілу ніч в черзі стояли, цікаво як буде цього разу)))

9. Vероніка

Vероніка Never give up

По нашому досвіду минулого року - це найперший робочий день після НР, виходить середа 2 грудня. Якщо є можливість, підходьте туда години з 6-7 ранку. Якщо будуть люди, то запис має бути.

10. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

:8::eek: це щоб в садок записати дитину???

11. Iwka

Iwka Well-Known Member

Сихів - страшна сила...
    Багато хто з Сихова на Новий львів возять діток, бо на Сихові все переповнено.

12. Olia

Olia Well-Known Member

так, і тоді це був травень,чергу займали у вечір 4 числа, а запис був 5-го. Ну а зараз я не уявляю як буде))

13. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Дівчата, потребую поради, бо я повний ноль у всій цій бюрократії садочковій((
    мені виходити на роботу в травні, то дитину потрібно десь із березня починати привчати ( водити) до садочку?, але начиталася, що всі діток із вересня водять..
    То можна з березня дати дитину в садок чи це як в школі з 1-го вересня тільки?
    Цікавлять садочки №30, №128 і №2 ( Левандівка)

14. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

та немає такого правила - з вересня, просто в садочку зручно так, дітки "випускаються" вже в школу, тож групи ніби планово набирають з вересня, але починати ходити можна в будь-який період календарного року, варто лише завідуючу попередити та й все.

15. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

))))))) та я от думаю як її попередити, коли ми по списку 372-гі :girl_devil:

16. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

а нам наша завідуюча сказала (садок №75), що набір в липні-серпні, але нам від того все одно не легше - на роботу то в червні :girl_crazy:

17. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

В нас було з вересня, бо були ще дітки в старшій групі, поки випустились, ремонт в групі, вихователі в відпуску.
    відгуляли перший ранок, так було класно, дітки співали- танцювали, вихователі поставили сценку, то дітки дивились відкривши рот. Батьки сіділи за шторкою, один хлопчик плакав, то пішов до мами. А тепер в нас двотижневі канікули.

18. Tanju

Tanju Well-Known Member

Так -так і не скаже:) ми так пролетіли позаминулого року.Треба йти в перший офіційний робочий день,і поскорше тоді може пощастить:)

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у мене племінниця у цьому садку- запис був у травні. Група почала ходити з вересня. зараз записали туди її молодшого братика- теж група почала заняття з вересня. Інший племінник у 48 садку- офіційно записувалися навесні ( неофіційно ще восени), група почала ходити теж з вересня

20. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

мій старший пішов 15 травня, а малі - 10 серпня:)))

Статус теми:
Закрита.