дитячий садок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ніколь, 11 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. marife

marife Member

Відповідь: дитячий садок (2)

Це круто. Навіть з урахуванням 2-х метрової ялинки
    В більшості випадків так. Але, наприклад у нас, є мами з малозабезпечених і багатодітних сімей. Грошове питання з ними вирішується індивідуально. На миколая вони здали суто на подарунок дитині, а на
    не здавали і це правильно. Ну так я думаю

2. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Наші гуляють кожен день, зараз ходить 15-18 дітей. Васько почав спати, все нормально, а їсти не хоче. Якщо є котлетка, то їсть, а як нема-хліб з чаєм. Кожного ранку йдем в садок і ниє, що не хоче йти,їсти, хоче бути дома. А коли забераю, то розказує як було класно, як любить садок. завтра прийде ще, а зранку знову ниє. Зараз почнуться свята , ми не будем ходити в садок 2 тижні, не відвикне малий від садка?

3. olerusya

olerusya sweet candy ;)

відвикне. я теж планую майже місяць не водити, і точно знаю що після такої перерви будуть ниття. але нічого з тим не зробиш. краще бути відсутнім по причині свят :), а не по причині затяжної хвороби. головне потім пару тих перших днів бути спокійною і чітко дотримуватись своєї позиції, і за 2-3 дні все знову стане на свої місця.

4. raspberry

raspberry Well-Known Member

Може і не відвикне, в мене мала кілька тижнів вдома сиділа, то останній тиждень сама в садок просилась, а як прийшла, то побігла до дітей і зі мною навіть не попрощалась :) А до того теж було:

---------- Додано в 09:36 ---------- Попередній допис був написаний в 09:33 ----------

В нас обговорення суми на Миколая/Новий рік починалось саме з питання хто яку суму готовий виділити з сімейного бюджету і вже від цього відштовхувались, які подарунки купувати.

5. Iwka

Iwka Well-Known Member

А нам вихователі ТАКИЙ список загнули що ім потрібно (канцтовари, іграшки в групу) - що мама дарагая...
    Але вирішили збирати по 50 грн і купувати те що влізеться в бюджет

от ми 2 тижні не були в садку - як буде в понеділок - навіть не знаю.
    зараз каже що хоче йти.

6. veronka

veronka зла друзя

якби ж то збори були!! а то хз хто і як собі напридумував! я вирішила - най гуляють лісом, бабло даватиму лише після детального обговорення, нє, то хай тішаться 50 грн))

7. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

в який садочок ходять ваші дітки??

8. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

а чому плануєте не водити? вас не буде в місті? я би казала хоч на половину дня, але таки вести. дитина не відвикне від садка, але тим не менше буде мати полегшену його версію. навіщо потім такий стрес для дитини?

9. Fast

Fast Well-Known Member

У нас лайт версія 1-2 дня після пропусків

10. Made in USSR

ой що нам Миколай в садочку приніс!!! Тримайтеся, дівчата))
    Приходжу вчора додому. питаю Сашка: ну що, був в садочку Миколай? Що тобі приніс? А моя дитина, завжди рада подарункам каже: та якусь штуку на стіну вішати, там в коробці подивись. Я здивувалась. Беру ту пачку і читаю....таблиця множення :khomyak::suicide: Отака сенсорна (чи як воно зветься), натискаєш на кнопку і воно говорить цифри. в нас така абетка є, і то малий не дуже до неї тягнеться. я в шокови, якщо чесно. от скажіть, може то моя дитина така байдужа до знань, а інші діти вже вивчають множення в молодшій групі? ну не вкладається мені в голові. коротше, викинули гроші на вітер, ні дітям радості, ні батькам користі....

11. Donata

Donata Active Member

а що то у Вас Миколай такий ранній?

12. Iwka

Iwka Well-Known Member

В нас теж вже Миколайко відзначився, але гриця буду ввечері розпитувати як йому свято.
    Подарунки були в групу правда...

13. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

:girl_impossible:
    Прікольно.
    Ну чого ж на вітер? На майбутнє всерівно пригодиться, шкода, звичайно, що не цього року, але добре що не купили взагалі якісь розвивалки для немовлят:girl_crazy:
    Щодо абетки сенсорної, Роман її вже пів року на зубок вивчив, то я йому на Миколая математику таку ж, сенсорну купила. Але йому то цікаво, він вже давненько палички додавати і віднімати пробує, просто букви-цифри йому вже нудно, вчиться самостійно. Сподіваюсь я не прогадала з подарунком.

14. Made in USSR

забула додати, ми ще свою не пробували вмикати, батарейок нема, а от сьогодні в садку зустріла одну маму з нашої групи так їхня табличка виявилась зламаною.
    Букви Сашко ще не знає, але та абетка вже теж йому не дуже цікава. Хоча я і не наполягаю на вивченні букв.
    Я вже казала, краще б на ті гроші купили дітям по пачці пластиліну чи фарби-олівці-фломастери, таке ніколи не буде зайвим і не лежатиме кілька років щоб дитина доросла до таких забавок.

15. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Видно той хто купував, орієнтувався на свою дитину виключно.
    А взагалі, напевно, такі питання мали б вирішуватись перед закупами всіма батьками.
    В нас так і робили.
    До слова, пластиліни-фарби-фломастери для Романа були б беззмістовною покупкою. І лежали б точно ще не рік. Він від одної думки про розмальовки стрес отримує. Не любить моя дитина того, хоча має три вагони і на заняттях їх зацікавлюють.
    Тому, бачте, на вкус і цвєт...
    В нас свято сьогодні на першу годину і Миколай, порадившись з батьками, принесе їм набори машинок, барніки і мандарини. Навіть солодкий стіл робили, враховуючи, що їдять-не їдять діти, пекли тортик. Але 10 діток в групі - не 25, тому тут легше вгодити всім.

16. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

в мене лежить...
    хоча, звичайно, таблиця множення ще зарано. дарували з перспективою. напевно подумали що звичайна абетка уже у всіх є в такому віці:)
    в садіку дають розмальовки і малий завжди рветься щоб йому дали (але то напевно рефлекс: всім дають і я хочу). я як приходжу забирати то часом порівнюю замальовки: в мого малого якась одна невеличка деталь замальована, а в діток практично весь малюнок)))
    в нас сьогодні було свято. подарували кожному по кіндер-джой і іграшки в групу.

17. Made in USSR

була б я в БК, то певно би теж наслухалась)) але чомусь так здається що тяга до малювання, ліплення чи майстрування то таки особливість кожної дитини, а от табличка множення тільки обраних...чоловік жартує що на Новий Рік діти отримають таблицю ділення))

18. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

В нашому садку сьогодні теж Миколайко буде ходити (чи вже ходив). Вчора з мужа "збрили" 15 грн. Подивимось, який подаруночок дитина заробила за ті гроші :)

19. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

мені, в такому випадку, найоптимальнішим подарунком чомусь здається машинка для хлопчика і лялька для дівчинки. класика)))
    але, в будь-якому випадку всім не вгодиш...
    в вас досить дорогі подарунки дарували.

20. Fast

Fast Well-Known Member

То напевно просто за виставу про Миколая, або щоб Миколяй роздав подарунки, які придбав БК. У нас на дверях висіло оголошення про миколая і 15 грн. Але ми вчора і сьогодні дома. То не знаю що бам було за 15 грн. Чекаю розповідь:)

Статус теми:
Закрита.