дитячий садок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ніколь, 11 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Відповідь: дитячий садок (2)

в нас сьогодні ще й батьківські збори:)))

2. Prutylyatko

Повертаючись до теми про дитячі дні народження: вчора святкували в садочку, діткам купили по сочку та по кілька цукерочок (спакували в окремі кульочки кожному), а виховательці та няні - по маленькій коробці цукерок.
    ВВечері малий прийшов дуже задоволений, його вітали, співали пісеньки, подарували дві машинки, правописи та найцікавіше - саморобний альбом з малюнками діток усієї групи (для мене це несподіванка та якось дуже приємно:haha:
    машинки поїхали до садочку, а решту сфотографувала

3. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

і в нас...на 17:00. цікаво в чию мудру голову приходять ідеї в такий час збирати збори...

4. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

А на котру годину Ви б хотіли ? На 11 ? Якщо батьки віддають дитинку в садок,отже вони працюють,тому на 17..0 год. майже оптимально..У нашому садочку роблять на 18 год.

5. Prutylyatko

справа тут не в годині, а в тому, що сьогодні свято:)))

6. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

В нас вже відбулись збори-засідали близько години (думала здурію -син вже не міг дочекатись, коли ми вийдемо, а мама все не вдягає його і не вдягає). Здаємо не мало і не багато - 100 грн-це вже на Миколая і на Новий рік. Вирішили кожній дитині зокрема подарувати якусь мінімальну іграшку+іграшки в групу у садочок+на подарунки вихователькам. Закуповувати іграшки вирішили з якогось сайту в Одесі - думаю це направду оптимальний варіант.
    Я думаю, що Тоня мала на увазі, що це швидко. Наприклад мені на 17.00 прийти на збори б було нереально-ледь встигла на 17.30

7. Made in USSR

таки зашвидко. я працюю до 18:00, плюс як мінімум година на доїхати. але ж наші поважні пані вихователі вже о 17:30 відводять дітей в чергову групу і йдуть додому. Хоча садок офіційно має працювати до 19:00, а може і довше.

8. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

можливо що саме в чергова група має бути до 19.00, а основна цілком можливо що закінчується швидше. бо який тоді сенс в черговій групі?
    якщо збори стосуються обговорення збору коштів на Миколая, то виховательки там і не потрібні

9. Януся

Януся Well-Known Member

Такс, забирала малу 17:30, вона була сама :sad: Правда вихователька з нею гарно бавилась, то вона не сумувала.
    І ще сказала вихователька, що 25 грудня в групі новорічне свято, але без батьків. Я поспішала, і не встигла толком розпитати. З досвіду розкажіть, для кого тоді свято? Просто дітки будуть виступати для вихователів?

10. marife

marife Member

На скільки я зрозуміла, це ясельна група. Новорічне свято без батьків, у нас також, бо діточки ледь звикли до садочка і тому коли прийдуть батьки на свято вони можуть розплакатись, захотіти до дому. Тим більше якоїсь "рольової" діяльності навряд чи будуть вести, бо ще не всі дітки говорятьи добре)).

---------- Додано в 19:39 ---------- Попередній допис був написаний в 19:36 ----------

У нас дівчатка будуть сніжинками, хлопчики зайчиками.Пострибають, потішаться біля ялиночки в муз.залі, отримають подаруночкі ну і все мабуть....

11. Iwka

Iwka Well-Known Member

І в нас без батьків буде - для мацьопів це краще - менше відчуття показухи, більше святковості)

12. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

А у нас було перший рік за прозорою шторою свято. Ми всі поховались тм і дітки нас не бачили.

В мене інша проблемка. В нас на Миколая вирішили зробити усіх хлопчиків чортиками. Мій Максим не хоче бути чортиком, та й я не дуже рада тому. Не розумію навіщо усіх дітей робити чортами, невже нема інших персонажів. Чи то може я занадто тим перймаюся? Як би ви поступили на моєму місці?

13. Iwka

Iwka Well-Known Member

це важливо. або переконати дитину (заохотити) або говорити з вихователем.

А всіх однаково - їм так простіше.

14. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Я й сама не дуже хочу такого персонажа, тому буду сьогодні говорити з вихователями.

15. Made in USSR

чергова до 20:00.
    те, що я не потрапила на збори ніяк мені не нашкодило. нині вже подзвонили і озвучили суму. 65 грн на подарунки дітям та на іграшки в групу. поки що терпимо)))
    а щодо свята без батьків то в нас так само було і в яслах, і в молодшій групі. але тут є палочка-виручалочка. ми замовляємо оператора. 30 грн і маєш диск зі святом. гарно змонтований, гарно оформлений. всі тішаться, всі бачили свято, хоч і не ходили. ми тепер завжди замовляємо зйомку. навіть якщо свято і з батьками. всіх родичів не покличеш в садок, а подивитись є бажаючі.

16. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

підтримую вас.
    я би теж не хотіла і напевно попросила б щоб дали іншу роль.
    як на мене це брєд. для чого стільки "чортиків" - це що додає святковості чи персонаж дуже позитивний і новорічний?? одного чортика достатньо і то якщо є для нього якась сценка.

---------- Додано в 14:19 ---------- Попередній допис був написаний в 14:17 ----------

а в нас є "свої" садочкові))) штатні))

17. Made in USSR

тобто батьки знімають? чи садочок має з кимось домовленість?
    якщо батьки то добре. але для тої дитини, чиї то батьки)))

18. manka

manka Member

Мені здається, що саме найперше свято в садочку - в ясельній групі батьки б дуже хотіли побачити. Цікаво спостерігати за маленькими артистами.
    Аналогічно. Хоча мій малий, якби побачив мене, то виступу б не зірвав, а були дітки, які і в середній групі плакали і бігли до мами.
    Завідуюча має свого фотографа, який дає їй відкати. Ми цього року робимо випускні альбоми, а якість і ціни штатного фотографа нам не підходять. Отже, ми повідомили завідуючу, що маємо свого фотографа. Вона трохи крутила носом поки фотограф не пообіцяв їй певний відсоток з прибутку.

19. Made in USSR

ги ги)) я теж так думала, але як тільки дітки зайшли в музичний зал Сашко лишив всіх і всівся мені на коліна))) потім я його вмовила таки піти до діток, бо вони там так гарно танцюють, але пізніше він все одно повернувся до мене) так ми і мігрували все свято. хоча перед тим він мені обіцяв що не побіжить до мене))

20. manka

manka Member

я своєму казала, що буду за шторою дивитися на виступ, пояснила чому і він якось нормально це сприйняв. Ну, але, то садочкова дитина. Бо як відреагував би молодший не знаю.

Статус теми:
Закрита.