дитячий садок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ніколь, 11 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. AilataN

AilataN жива

Відповідь: дитячий садок (2)

мені в цьому садку не подобається розташування ( будинок, простору мало, дуже рухливі вулиці навколо) , і не сподобалась такса за вхід. 300 єнотів на раз, бігом, інакше допобачення. Знайомі водять і дуже задоволені вихователькою ( але то в їхній групі), але на їхній "смак" я б не орієнтувалась)).

напрягає мене така ситуація, досить дивна. Зранку , ще до сніданку, у дітей зарядка. Приводять дітей з інтервалами в часі, на протязі десь 20 хвилин. Ті діти, які вже прийшли , по наказу виховательки , стають в шеренги, і стоять, чекаючи інших дітей, щоб почати зарядку. Мають стояти і не рухатись. От стоять ті малявки, тільки головами крутять. Чесно вам скажу, що мене це вже виводить зі себе. напевно вже буду скандалити. Але? Для чого дітям стояти 20 хвилин ( я б грохнулась отак тупо стоячи в закритому приміщенні) , вони що, не можуть погратися-порухатися поки всі прийдуть?

2. Анута

Анута Well-Known Member

Наші досі на вулиці зарядку робили. А після зарядки ще трохи гуляли і потім вже йшли на сніданок

3. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

я вчора мала шок від Сашкових слів про нашу няню. точніше від того, що вона казала моїй дитині. у нас адаптація до нової групи йде досить важко, тому щоранку придумуємо нові способи заохотити малого до садка. вчора чоловік пообіцяв взяти малого за кермо. приїхали ми в садок, Сашко посидів в тата на колінах, покрутив кермо. побібікав і щасливий пішов в садок. це вперше за місяць я залишила дитину не в сльозах. а ввечері питаюсь як пройшов день, чи завтра теж поїдемо в садок і тут дитина каже: мені няня сказала що мого тата посадять в тюрму і заберуть документи на машину, бо він мене взяв за кермо. я випала....як таке можна було сказати дитині??? потім малий пів вечора нив що не хоче щоб тата забирали. нині зранку я то говорю няні, а вона падає на мороз і каже що такого не казала. але справа в тому що я своїй дитині вірю. він ніколи сам такого не вигадає, тим більше про тюрму, бо то для нього дуже страшне. тепер от сиджу на роботі і мучуся як там моя дитина з ними.чи то йти до завідуючої і жалітись, чи переводити в іншу групу...чи взагалі лишати той садок. от наскільки я тішилась яслами. настільки мені важко в молодшій групі.

4. soilik

soilik Member

Щодо подарунків, то ми спочатку також дарували цукерки, каву, а потам вихователі натякнули, що гроші краще, то ми стали давати їм по 100грн. А завідуючій і методистці два роки не давали ніц, то наприкінці середньої групи вихователі попросили купити їй хоч букет, бо інакше їм самим прийдеться вітати її. а в старшій групі просто помінявся батьківський комітет і вітали їх вже стабільно.

5. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Це Ви про 153? - мене ці маринова ні огірки та поміддори аналогічно по понеділках не дуже задовільняють в меню. І моя дитина в понеділок просто від них відмовляється. Оселедцю щось я не зустрічала в меню, мабуть, ми в ці дні не попадали.
    Салатик з буряку чи свіжих овочів схвалюю, квашені огірки та помідори аналогічно, а от щодо капусти, то не дуже була б за такий салат. Вона ж зараз є вже доволі твердою, навіть вдома йому уже салат з такої капусти давати не ризикую ... чекаємо квашеної )))

6. zara

zara Well-Known Member

Ми туди ходили літом, хотіли подивитись просто на садок, але шлях собою загородила, підбоченившись, особа завідуючої, яка в агресивній формі стала говорити, що в них немає місць на 3 роки вперед, і чого ми взагалі сюди прийшли так пізно, треба було записуватись при народженні, і що наше місце вже зайнято, і щоб ми там не скаржились нікуди, бо ще й не таких бачили... В приміщення нас так і не пустили, але я встигла заглянути в кухню, там окремий вхід через браму, не сподобалось, що кухня в підвальному приміщенні, уявляю, де вони там їжу зберігають ((, і запах жахливий(.

7. amurka

amurka New Member

А що, тепер педагог - педагога, не може вітати?:girl_in_dreams:

8. Єва

Єва Well-Known Member

В нас свіжі огірки і помідори давали ще позаминулого тижня. Оселедець, як на мене, дуже дивне меню для садочка.

9. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Садок дійсно перевантажений групи великі ( в нашій по списку 36). Годують не погано але свіжі овочі рідкість. Виделок дітям не дають усе тільки ложками або руками (котлети, сирники).В середині подвір'я є великий майданчик і літом там повітря свіжіше ніж в парку. Є музика, англійська в середній групі по бажанню, решта занять залежить від вихователя, що він встигне і зможе з такою кількість дітей.

10. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

порівняно із нашими !!!43-ма, то це не велика група, а в інших садочках також така катастрофа?

11. amurka

amurka New Member

в нашій групі теж 43 дитини по списку, але поки ходить приблизно 30-35 діток.
    Це я про 181 садок на Сихові, можливо ще хто туди ходить?))

12. olerusya

olerusya sweet candy ;)

в нашій молодшій групі найменше - 47!:girl_yes2:
    у двох інших 60 та 70 дітей по списку:8:

реально ходять у нас не більше 25, у інших групах біля 30.

13. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

У нас 22 діток і більше не набирають, можливо це залежить від площі групи та спальні, кількість ліжечок.

---------- Додано в 16:26 ---------- Попередній допис був написаний в 16:24 ----------

такого не може бути, а якщо прийде 60 діток, де їх покладуть спати? куди посадять їсти? це брєд керівництва.

14. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ніхто й не спорить:cool:, але таке є.

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

В нас завал.((( З 25-и діток прийшло нині тільки троє. Епідемія така, всі хворіють... Аж страшно.

Дівчата, ану розкажіть що у ваших садочках вихователям на день вчителя готують, чи ніц. Бо в деяких кажуть, що вихователь то не вчитель.))
    Почну з нашого. Такво: няні і вихователькам по коробці цукерок і по 200 грн (!!!), муз. керівнику цукерки і кава, завідуючій великі цукерки і коняк, в медичний кабінет цукерки і кава, а ще на кухню великі цукерки і кава. Нууу, ще тільки двірнику, як бачите, забули шось купити.:girl_haha:

16. La esposa

La esposa Moderator

Взагалі, то день працівника ОСВІТИ :rolleyes:

17. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

ніяк не в"яжеться...

---------- Додано в 16:59 ---------- Попередній допис був написаний в 16:58 ----------

це просто завідуюча усіх приймає за певну винагороду, але що вона буде робити коли усі прийдуть. куди дивиться санстанція, коли бачить в списку 70 дітей?

18. olerusya

olerusya sweet candy ;)

19. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Да уж...і шо всі за?

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Власне ніхто із свіжачків б і не додумався. Але виступила на батьківських зборах одна мамочка, в якої діти рік за роком і якої старша дочка минулого року ходила в цю групу, то от вона нам то все сказала, що так треба, так тут заведено і не інакше. Всі дружньо промовчали... Я сказала що то закруто, бо вона назвала подарунки ше по хлєщє і поскільки маю безпосереднє відношення до батьківського комітету, то трохи ті подарунки зробила скупіші. Батьки погодились, але сказали всім названим обов"язково щось треба. А один в полі не воїн.)

Ну,здивування мені зрозуміле, але хотілося б прочитати як в інших садочках "готуються" до цього свята.) Чи то засекречено?:)

Статус теми:
Закрита.