дитячий садок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ніколь, 11 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Donata

Donata Active Member

Відповідь: дитячий садок (2)

це я не про персональні, а від групи/класу, бо в знайомої мин. року пропонували золото купляти (самі батьки пропонували, але пропозицію не підтримали)

2. AilataN

AilataN жива

Я теж про садочок писала. Здали на подарунок вихователю\ям.

3. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

В нашому садочку чула золото (браслети) купляли на випускний вихователям.

4. AilataN

AilataN жива

Які мудрі мами).
    Весело. Зате час провели.

НМД вже краще грошима то подарувати. У нас в домі живе няня з дит.садка, я в неї вже два рази хорошу каву купляла.
    Як варіант : спитати хто в групі ще буде каву дарувати і купити оптом. Ящик. І подарувати. Дешевше вийде))). Цукорки так само.

5. olerusya

olerusya sweet candy ;)

я б теж радила віддати гроші і нічого не купувати. повірте, вони будуть щасливі:)

6. slonenjatko

slonenjatko New Member

і чим ваша група буде вітати? грошима чи подарунком якимось?

7. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

наш батьківський комітет вирішив дарувати гроші, і не лише нашим вихователькам і нянічці, а ще й завідуючу ощедрити сумою в 200грн. від групи, а для чого? мало давали внесків благодійних? у інших садочках також таке практикують?

8. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Щодо подарунків: моя покійна бабуся мала 4 класи школи і довге складне життя. а коли в мами в школі збирали гроші на подарунки вчителям то вона завжди казала: а мене хтось вітає? чи то 8 березня, чи День матері. малось на увазі вітання не від дітей та чоловіка. я не маю нічого проти професійних свят, але ж можна і без презентів. вони вихователі, вчителі, то нехай їм подарунком буде віршик чи пісенька від вихованців. і не треба тут казати про те, що вони вкладають багато сил у наших дітей і що вони такі нещасні. свою позицію я вже давно висловила: вони знали на що і куди йшли.

9. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

10. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

спілкувалась вчора із знайомою, то мені говорила, що хочуть дарувати на день вчителя своїм вихователям (молодша група) по невеличкій золотій підвісці, няням цукерки і каву, і гроші завідуючій ( суму не оточняла):girl_impossible:

11. tanchyk

Це круто! Що ж вони тоді придумають на випускний?

12. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

напевно, перепрошую, золоті роги:girl_devil::girl_haha:

13. нталька

нталька Well-Known Member

Я підтримую ідею дарування квітів і цукерок. Від групи. Просто як вияв поваги до професії, до людей цієї професії. Можна і з віршиком. (А нема поваги, то й дарувати не треба)

І, особисто мені, дивно звучать заяви типу "а мене ніхто крім моїх дітей не вітає зі святом матері, то чому я..."

14. Iwka

Iwka Well-Known Member

думаю це більше було в контексті "обдаровування".
    нажаль зараз мало хто проводить межу між "привітанням" і обдаровуванням".

15. нталька

Дівчата, дуже хотілось би дізнатися про харчування у ваших садочках зараз.
    Чи дають маринований помідор/огірок, квашений, оселедець. З чого зараз дають салати?

Маємо непорозуміння із завідувачкою щодо харчування, і деякі її аргументи просто вразили. Запропонувала, щоб діти, кому якісь з продуктів не підходять з тієї чи іншої причини, не їли того, та й нема проблеми. Чи на питання, чому не можна замінити маринади простим салатом зі свіжої капусти, відповіла, що капуста цього року не вродила, щоб на салати давати... Ну, і сказада, що у всіх садочках таке харчування.
    У ваших садочках також зараз в меню мариноване навпіл зі свіжим?

16. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

зараз Ви певно подумали що я вітаю тільки тих,хто привітав мене)))
    я написала це в тому контексті, що при найменшому святі батьки намагаються стрибнути вище себе у підборі подарунків. а деякі вчителі/вихователі ще й мають наглість перебирати презентами. ну от чесно, комусь з тут присутніх хоч раз сказали кілька слів на день Матері ваші виховательки? а могли б. без презентів, просто на словах.
    ми чомусь часто ставимо когось вище за себе і мене то дратує. не люблю підлабузників.

17. нталька

у нас до багатьох загальних свят на дверях висіло привітання батькам написане. На 8 березня дітки робили вітальну листівочку мамі, і коли мама чи бабця приходила забирати дитину, то вихователь виходила з дитиною і вітали маму. Хтось може сказати, що таким чином вихователі самі напрошувались на привітання :) Якось я над цим не задумувалась раніше... Але ми обмінювалися словесними вітаннями та й все. А від дитини приємна листівочка мамі і цьомчик. )
    На день Матері в садочка проводять ранки, де і дітки, і вихователі вітають мам і бабусь.

18. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

за майже місяць часу, який ми проходили-прохворіли в садочку, жодного разу в меню не було вище перелічених вами продуктів, в основному у нас є або окремо свійжий огірок чи помідор, часто салат з бурячку, рідше, але є салат із свіжої капусти!

19. tanchyk

Мене вітали вихователі словами завжди і на день Матері і на 8 Березня. А діти нам спеціально малювали листівки з подачі вихователів. Можливо це залежиь від вихователів, але у нас це є і мені самій хочеться їх привітати. Як згадаю, як вихователі в ясельній групі носили Макимка на руках і одного разу навіть на руках старалась заколисати на обід. А няня завжди прала запісяні і закакані трусики, хоч я завжди просила просо заверну ти в пакетик і вдома поперу.

---------- Додано в 15:15 ---------- Попередній допис був написаний в 15:14 ----------

У нас точно дають квашені огірки, капусту і оселедець.

20. Taska

Taska Well-Known Member

дівчатка, я тут все перешукала, але ніяк не вдається знайти відгук про садок №25 біля парку Костюшки, скажіть будь ласка свою думку про нього, буду дуже вдячна

Статус теми:
Закрита.