дитячий садок (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ніколь, 11 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Відповідь: дитячий садок (2)

А групи різновікові чи мішані?

2. Vероніка

Vероніка Never give up

Для мене це взагалі нонсенс - ви так рано записались, і завідуюча мала нахабність відмовляти вам у прийомі, ну як так може бути ?!
    Я ще розумію, коли записують в список під ...надцятим номером і нічого не обіцяють, як повезе.
    Можна питання - як завідуюча пояснює відмінності у журналах запису, якщо ви були одними з перших ?

3. veronka

veronka зла друзя

приходите ВЖЕ, добиваєтеся, щоб вас записали в Журнал і дали вам номер в черзі, потім приходите що півроку нагадуватися))) мої сусіди прийшли, записались і без приколів оформилися (при тому, що діти тут не прописані, хоча це зараз неважливо, нє?). Я ж пройшла довгу епопею з 2 завідуючими. У цієї записувалась двічі, голову морочили довго (при тому, що я була не проти "відкашляти" замість довгого і "вітієватого" мозкодреля), але мені "гоіло" щоб мала почала ходити червень-липень, бо в кінці серпня мені на роботу. НЄ ПАЛУЧІЛОСЬ, шоб їм добре було. Потім сказали прийти 1 серпня, прийшла - пудрили мозок, що приходьте 1 вересня! карочє... якщо вам "не горить", то обійдетеся "малой кровью"!
    не нагадуй

4. Alexx

Alexx New Member

Та ніяк не пояснювала, показувала журнал де ми 42 ! Казала що бути такого не може, що в неї все прошито і під печатками..... (напевно має якихось 2 журнали.... не думаю, що отак би переписувала по 100 раз ті журнали).
    Чоловік каже ,що треба було сфотографувати сторінку, як записували малого :girl_crazy: і кілька знимок з урочистого записування разом з завідуючою :girl_crazy:

5. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

ми перший тиждень водили по пів дня, але то навіть було швидше бажання вихователів, ніж моє, а потім - по "повному робочому дню".

А записувались ми теж відразу після народження малих в обидва садочки, що поблизу, хоча зараз ходимо в зовсім інший садочок, наразі ніби нічого.

6. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Так, народ, в мене починається паніка. Минулого року завідуючі трьох садочків мало в очі не називали мене немудрою, що я дев"ятимісячну дитину хочу записувати, клялися і хіба кров"ю не підписувалися, що НЕМА в них черги! То я собі заспокоїлася і чекаю цьогорічного запису, а ото читаю ваші історії, і щось мені аж під ребрами тьохкає... Так бачу, що весела в нас буде історія з садочком:sad:

7. Fechka

Fechka Member

В мене сусідки записали діток в листопаді минулого року, а почали ходити з серпня цього року. (Вони не хотіли ходити з червня, а домовились, що прийдуть пізніше).Наче проблем не було.

8. Alexx

Alexx New Member

Не переживайте то не всі садочки такі проблемні. Якщо біля вас є багато садочків то проблем не має бути (але всетаки записуйтесь в декілька одночасно ;) ). В нас така проблема, бо в центрі садочків дуже мало, а дітей багато, і ще дехто з батьків записує дітей в центральні садочки бо працюють в ценрі (так зручніше). Ось, а ще наш садочок дуже в хорошому місці розташований ну і завідуюча ним гарно опікується і туди відповідно багато хто хоче попасти. І тому так все складається....

9. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Біля чотири садочки, місця фактично є в кожному, але знаю, що всі завідуючі при прийомі батьків кажуть про відсутність вільних місць, або варіант - візьмемо, якщо за три-чотири дні щось зремонтуєте/купите для садочку (не враховуючи благодійного внеску)..

10. raspberry

raspberry Well-Known Member

Я дев'ятимісячну і записала, при чому була вже 24! Раз на пів року навідувалась, коли завідуюча сказала - принесла документи і дитина пішла в садок.
    В мене запитання: дитина почала в яслі ходити. В понеділок вихователям треба нести квіти-цукерки на честь початку навчального року?

11. Alexx

Alexx New Member

Та не спішіть одразу нести.... ще встигните наноситись. Збиретесь на збори батьківського комітету там і вирішите зі всіма батьками хто коли і скільки буде носити. Тож тільки садочок......

12. Leila

Leila Well-Known Member

от до теми "носити подарунки". як проходять дні народження вихователів і нянь в садочку, що даруєте від групи? чи не даруєте нічого?

13. manka

manka Member

Ага. А ще на честь кожного нового місяця.

Не знаю, що там носили нашій няні попередні групи, але подарунок, який подарував їй наш БК на день народження вона мало не шпурляла по коридору. Я думаю, що всі подарунки на будь-яке свято мали б обмежуватись квіти + цукерки. І все. А то потім бігають по садку і жаліються: "От тій подарували те і те, а мої, безсовісні, мені це. А воно мені не потрібне. " Одна вихователька взагалі на перших зборах казала їй подарунки грошима давати. Чи багато вдячних клієнтів носять подарунки на ДН, професійне свято, день жінки.... майстру, столяру, бухгалтеру, продавцю і.д.? От, знаю, в одній групі в БК є дві багатенькі мамочки, які пропонують купувати дорогі подарунки, а є сім"ї з меншим достатком, або з двома-трьома дітьми, яким такі суми є завеликі. Тож мені здається квітів і цукерків було б досить (і вихователі/няні б не хизувалися/ не жалілися б одна перед одною.) Ми здамо не малі кошти на ремонти щоб забезпечити не лише належні умови перебування в садку нашим дітям, а й їм належні умови для праці.

14. raspberry

raspberry Well-Known Member

Дякую, садок у нас тільки починається тож я ще не знаю як заведено. Просто в школі прийнято нести квіти вчительці, то ж я подумала, що можливо і в садок пасувало б.

---------- Додано в 18:18 ---------- Попередній допис був написаний в 18:17 ----------

Ми тільки почали ходити в липні і нам одразу попало ДН виховательки, то сказали здати по 20 грн. на подарунок.

15. Iwka

Iwka Well-Known Member

Ото поділюсь і я своїми епопеями про наші дитсадки)

Гриць дуже проситься до дітей, до садочку і ми вирішили пробувати його оформляти .
    На Гвардійскій - нереально зовсім. Мало того що маленьке приміщення- купа дітей, ще й завідуюча говорить спершу одне, а потім інше, аж набридло...
    Я туди дуже рвалась, бо не просто найблищий садок, а ще й багато позитивних відгуків саме про пед-колектив - а це було для мене пріоритетом у виборі дитсадка. але коли я побачила що в сонячний день дітей зігнали в напівпідвальне приміщення дивитись мультик - то будь-яке бажання йти туди відпало. Вже хай моя дитина мультик дивиться в великому приміщенні, аніж в напівпідвалі...

Після того поїхали на Ярославенка - там ми банально прохлопали свій шанс - коли народився Нестор - тре було датись чути, а ми вирішили почекати до вересня аби глянути як буде і що.
    В результаті група сформована, казали почекати до кінця вересня... :girl_mad:

Мені не горить, будем чекати...

16. gozefinka

gozefinka New Member

Хочу дати дитину в садочок, малій в листопаді буде 2 роки. Але дитина не прописана у Львові а в Дрогобичі, може в когось тоже така ситуація була, цікаво скільке таке задоволення буде коштувати, садочок хочемо шукати район любінська, кульпарківська...

17. Donata

Donata Active Member

це не важливо, обоє моїх пішли в садоки (2 різних) будучи прописаними не у Львові без проблем і додаткових винагород, ніхто і непитав, називайте фактичне місце проживання, навіть про то не говоріть завідуючій, не буде ж вона вимагати у вас довідку з жеку.

18. jalla

jalla Прогрес року 2013

Може дурне питання задам, але як і звідки ви дізнаєтесь коли в них ті дні Народження? Вони як, самі говорять, чи то десь є записано, чи то треба питатися?

19. Fast

Fast Well-Known Member

Може то батьківський комітет має взнавати?

20. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Це ви про Коцюбинського? бо нам дозволяли водити до 12 години, але так як Максим на другий день сам захотів залишитись, то проблем у нас з цим не було.

Статус теми:
Закрита.