Дитячий пляжний одяг: купальник, плавки, трусики чи наголяса?

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем JuniorSkeptic, 27 Травень 2011.

1. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

Відповідь: Дитячий пляжний одяг: купальник, плавки, трусики чи наголяса?

моя малеча має купальник закритий, нам прислали його з Америки, вдягали його декілька раз, на початку відпочинку, донечка хотіла потішитись, казала, що вона красуня, і як дорослі тьоті мають, а потім ми з нього "збились" і були в трусиках або просто в плавочках. І також не бачу в цьому чогось поганого:girl_blum:
    [​IMG] Несебр (Аквапарк)

2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ааа, як я мріяла про купальник! років з 5 і до 9, коли мені бабуся пошила.
    то "атрибут дорослості". Думаю, якщо дитина ТАК хоче, то хай має.
    На морі Дмитро в мене був і наголяса, і в плавках. В басейні Дмитро в плавках (як на мене, синтетичні навіть краще власне для купання, бо легше випускають воду і не такі холодні, але то тіку моє імхо). А от Сергійчика може і голим в басейн носитиму, поки не доросте до вимагання плавок "як у тата" :)

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ну для басейну є спец підгузники, бо як кожен почне голеньких діток в басейн носити то рівень води може не на жарт піднятись:girl_haha:
    на морі були в 1рік і 1 місяць в воду ходили в трусиках, виходили, переодягались в сухі і так по колу
    не маю нічого проти голих діток, то справа батьків і їх дітей, як кому зручно:girl_yes:
    моя дитина ходить в трусиках, не хочу щоб та солодка дупця сідала на камінці де перед тим хтось чи шмаркнувся, вийшовши з води (та іноземці теж шмаркаються і харкаються:girl_impossible:) чи щось ну я думаю зрозуміло про що я. І не треба починати про стерильність, я завжди думаю і ставлю себе на місце дитини і мені було б не зручно наголяса не через сором чи щось таке а просто тому що не комфортно. І ще момент, то питання до мам меньшеньких діток які ще не просяться на горщик, або не завжди сигналізують, от дитятко без трусиків чи плавочок, бавиться собі і тут ви бачите що процес випорожнення пішов- шо дєлать? а бавитись може чи то в пісочку чи то на гальці чи то на лежаку з полотенцем? помити-прибрати, так, але якби дитинка була в трусиках то було б менше "рухів" і для вас і для оточуючих, то я собі так думаю, а ви, дівчата, що скажете?

4. taniarz

taniarz Active Member

5. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

ми також маємо, купаємося в ньому у воді, а коли виходимо, то або знімаємо і одягаємо трусики, або просто стягуємо його до форми трусиків, минулого року мали роздільний купальник, то після води просто знімали верх і все, а коли мацьопству було 10міс., то на пляжі бігала в трусиках, і то пісок залітав і їй заважало, відповідно милися, а якщо без трусиків то
    :girl_wink:

6. Котя

Котя Оптимістка :-)

kvVitka, ти колись сама писала , що Ви плавили на морі голенькими і аварій ніразу не було :girl_wink: Думаю, ти б зрозуміла, якщо малий би щось захотів, покрайній мірі, я по свому бачу ( по очам :ninja:).

7. Alexx

Alexx New Member

І я так думаю, що в трусиках було б краще.... але сам знімає і крапка. Плаває в спец памперсах або плавочках (напевно то для нього аксіома, бо в басейн ходили і одягали памперс), а тільки виходить з води одразу знімає....
    Стався в нас такий казус. Бавився малий на пляжі в надувному басейнику (таким чином заганяла його під парасолю) ну і самі розумієте.... процес "по великому".... ми були в такому ступорі.... благо басейн наш ))))), але що робити з тою водою :girl_mad: ??? Добре що ми відпочивали двома компаніями і чоловік з колегою потащили той басейн з каканою водою в туалет )))). А то я вам скажу діло не просте ))) бо басейник був не високий і досить величенький.... намучились бідаки... але вилили її в туалет. Ще довго в нас ця історія обсміювалась, але реально було б краще якби був в трусах )))).

8. Lesya Vihot

Lesya Vihot Well-Known Member

звичайно, з одного боку то ніби особиста справа батьків - в трусиках чи без їхні діти бавляться на пляжі , а з іншого боку - є багато мамочок ,які не дуже то пильнують своїх оголених дітей, а діти за грою і не зауважують, що зробили вже "по-великому " . От моя дитина вляпалась в такий " сюрприз " на пляжі ( хоч це було 10 років тому , забути не можу)! Уявіть собі картину - руки- ноги дитини в чужих .... ! Тому вважаю, що в таких місцях діти повинні бути в трусиках- памперсах і т.д. , не говорю вже про можливіть цих діток щось недобре з піску підхопити .

9. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Котя, я писала (в мене не працює цитування але то в темі "відпочинок з немовлям") що плавав синочок в трусиках або голенький ( те колись то минулого року було;)), і зараз так є, але по-перше він від народження чудово сигналізує, а по- друге на суші всетаки ми в трусиках, без них хіба коли переодягаємось, зараз як довго в воді то відразу просить цицю і може заснути, то мокрі трусики знімаю і спить вже голенький, накритий легеньким парео. Всетаки я за сухі трусики на пляжі але проти підгузників то точно, то моя думка, але кожен чинить так як вважає для себе правильним:girl_bye:

10. zetta

zetta Well-Known Member

моя була тільки в трусиках. набрали цілу купу і міняли. моя старша колись посиділа в трусах на піску... то потім годі було повимивати його звідусіль, а її то турбувало. а мале сказати ше не може але це не означає що не відчуває дискомфорту.

11. Hermi

Hermi Well-Known Member

а я десь років 2 тому на морі спостерігала дуже куменду картину, дівчинка років 3-4 була одіта в купальник -трусики і ліфчик, але не топіком, а такий з паралоном! і той ліфчик в неї постійно був на шиї, що само-собою заважало. Вона постійно нервувалась і знімала, а мамуся усердно його натягала назад.Потім пішли плавати, картина взагалі смішна - ліфчик на шиї і мала так пливе...Цікаво, для чого мамаша на дитину то напялила?Щоб не втопилась, чи що?