Відповідь: дитячий масаж Наталю ми знайшли на цьому сайті і дуже нею задоволені!Вона привітна,приємна,завжди вчасно приїжала.Хороший спеціаліст.Ми дуже задоволені іі роботою.Всім знайомим порадили і радимо Наталю. P.S. РОСТИК РЕКОМЕНДУЄ!
Відповідь: дитячий масаж І мене цікавить масаж для дитини 3 роки, х-подібна деформація ніжок. Скільки буде коштувати? Чи маєте вільний час вечорами? Коли зможете розпочати? Дякую
Відповідь: дитячий масаж І нам напишіть скільки коштуватиме масаж для дитини 4,5 міс в неї асиметрія складочок і одну з ножок вона гірше розводить
Відповідь: дитячий масаж Привіт! А коли можна домовитись про масаж, щоби малий почав відкашлювати? Бо я то відстукую, але результатів 0! Пішли по 2 колу, зараз знову відстукую...
Підкажіть будь ласка. В сина 9 років дуже впав зір-4,5 Радять нам робити масажі. Чи займаєтесь Ви такими проблемами?
Христос Рождається! В мене є 4-місячний син, була кривошийка і проблеми з суглобами ніг. П. Наталя вже зробила 2 курси масажу, відразу ми побачили результат і відчутне покращення (почав головою вертіти). Син під час масажу був веселий і не плакав. Дитина і мама дуже задоволені! Дякую, рекомендую!
п.Наталя, дякуємо Вам за хороший масаж, тепер наш Маркіянчик гарно повертає голівку.Радимо усім!!!!!!
Доброго дня! Цікавить загальнозміцнюючий масаж. Донечці 5 місяців. Буду вдячна за відповідь. Уточніть, будь ласка, ціну 1 сеансу.
Добрий вечір! От і я вирішила подякувати п.Наталі за масаж. Робили для доці,трішки погано розводила ніжки.Після масажиків тепер сама розвожу без проблем. Дуже дякую і Софійка теж дякує. Наталя хороший спеціаліст і приємна людина.Рекомендую, не пошкодуєте!!!
Наталю мені порадила співробітниця - малому поставили гіпертонус і назначили курс масажів. Результат дійсно помітний, малий "круть-верть" на диво чемно себе поводив, а коли починав нудитися, Наталя вміла його відволікти і забавити. Однозначно рекомендую. Фахівець, яка вміє знайти підхід до дитини.Спасибі)))