$ дитячий масаж

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем nataliy, 27 Серпень 2013.

1. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Відповідь: дитячий масаж

Моїм діткам Наталя також робила масаж.
    Малявки не плакали, їм навіть дуже подобалося) посміхалися до Наталі та агукали.
    Окрім того, що Наталя класний масажист і чудово знаходить підхід до діток, ще й надзвичайно пунктуальна і приємна людина.
    Ми дуже задоволені.
    Дякую і всем рекомендую.

2. Nusja

Nusja Well-Known Member

Дуже дякуємо Наталі! Сидимо тепер набагато краще.

3. Milka

Milka Moderator

Я теж з тих котрим сподобався масаж для діток. Ефект відчувається практично відразу. Вчасний приїзд, гарний підхід до дитинки. П.Наталя, дякуємо. А ще багато позитивних емоцій при спілкуванні. Натхнення вам!!!!!

4. KaterinaZ

KaterinaZ New Member

Дитинці півроку. Напишіть будь ласка в пп чи беретеся зараз за массажик і ціну

5. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

І мене цікавить загальнооздоровчий масаж І фізичні вправи для дитинка 2 міс. Яка ціна?

6. advocat

advocat Well-Known Member

П. Наталя стала просто нашим рятівником. Лікарі мені сказали що в дитини тонус м"язів, порадили масаж, до того ж дитина в 7 міс. коли ставити на ніжки викривляла стопу. Я в тривозі і паніці (молода і недосвідчена мама в якої перше довгоочікуване немовля ) звернулась до п. Наталі. Вона насамперед заспокоїла мене, знайшла до дитини чудовий підхід. Вже після двох сеансів масажу дитина стала значно краще ставити ніжки на повну ступню і почала впевнено топати з підтримкою, симптоми які свідчили про тонус м"язів стали менш помітними.
    Наталя чудовий фахівець, і просто чудова людина, з якою приємно поспілкуватись. МИ вже пройшли два курси масажу, за необхідності продовжувати - звертатимемось тільки до Наталі.
    П.С. Як виявилось, ми ще й сусіди ;)))

7. Bilenka

Bilenka Member

Дуже вдячні Наталі за масаж) Вже після 1 сеансу було видно результат, а головне вона має надзвичайний підхід до дітей) донечки не тільки не плакали під час масажу, а й сміялись та щебетали до неі) дуже рекомендую Наталю як професіонала та просто приємну, ввічливу та пунктуальну людину.

8. Zhdana

Zhdana Well-Known Member

І я прийшла подякувати Наталі за масаж) Синочку було 3,5 місяці, коли почали курс. Голівоньку не піднімав зовсім з положення на животику. Спочатку почав піднімати під час масажиків. А по завершенні курсу шикарно пасемо коників, спираючись на ручки, переносимо вагу і на одну ручку, перевертаємось, все як має бути))) Не очікувала такого швидкого ефекту) Дякую!

9. gyzylka ksenya

gyzylka ksenya New Member

Дуже дякуємо за масаж..ми з синочком дуже задоволені:rolleyes:пані Наталя не тільки спеціаліст в своїй справі, але й дуже приємна людина:i-m_so_happy:

10. Відповідь: дитячий масаж

Ми з Анічкою дякуємо пані Наталі за масаж. Дитинка дуже змінилася в кращу сторону, стала активніша,ручками стукає по столі,ніжками ніби біжить (на 5,5 місяців). Оздоровчий масаж пішов нам тільки на користь, Дитинка задоволена, не плакала,ми раді будемо звернутись ще неодноразово. ДУЖЕ ДЯКУЄМО!!!

11. Альона

Альона Well-Known Member

Займаєтесь ЛФК при вальгусній постановці стоп?

12. nataliy

nataliy Member

При будь-якій неправильній постановці стоп(плосковальгусна-варусна стопа,клешоногість)я показую вправи батькам і після масажів вони займаються з дітками самостійно.тому,треба робити щодня і довгий перйод часу.

13. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

І ми пройшли курс масажу в п. Наталі! Синок не плакав, усміхався, гукав. Йому подобалось! Після масажу набагато краще тримав голову, подобалось малючку лежати на животику, ніжки розвожу йому тепер без плачу!
    Результатом задоволена! :girl_yes:

14. Відповідь: дитячий масаж

Дуже вдячна Наталі за масажики! Встигнли опробували чотирьох масажистів, абсолютно різних і дуже щаслива, що попали таки до неї :) Синочок розвивається, кожен раз після курсу помічаємо суттєві зміни, малявка змінюється на очах! ) Вміє забавити малого, розважити, відволікти, і поміж тим професійно справитись з головною ціллю. Дякуємо! Сподіваємось ще Вас бачити у нас!!! :)

15. Відповідь: дитячий масаж

Ми також щиро дякуємо Наталі і однозначно можу підтвердити всі вище сказані слова про цю чудову людину. Дуже приємно спілкуватись з нею, завжди порадить, підтримає. Наш синочок просто отримував задоволення від масажу. Ми робили дренажний від кашлю і загальнозміцнюючий. Після 3-го масажу ми вже впевнено сиділи, а по закінченні курсу масажів щей кашляти перестали. Наталя людина пунктуальна, приємна і професіонал свого діла, має підхід до дитинки... Якщо наступного разу масаж, то тільки в неї... Всім її рекомендую!

16. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

ми теж пройшли курс масажу. дуже задоволена.
    Втішило, що Наталя не спізнювалась, завжди привітна, до малявки гарно ставилась, навіть коли та капризувала. ну і масаж звичайно якісно робила))) позитивні зміни були помітні вже після 2-3 масажу. дуже дякую за послуги!!

17. prolisok

prolisok Member

Привіт .Хотіла запитати про фізкультуру для дитини а Ви не в зоні ....

18. nataliy

nataliy Member

Добрий вечір.в мене зламався телефон, але я вже на звязку.можна телефонувати.

19. Paradise

Paradise New Member

Напишіть ціни на масаж, дитині 4 місяці!?

20. marjasizka

marjasizka New Member

Привіт.можна ціни на масаж дитячий

---------- Додано в 19:04 ---------- Попередній допис був написаний в 19:03 ----------

Дитині 6 міс і не стає на ножку,загинає пальчики.яка буде ціна масажу?і чи можна в найблищий час почати курс?