дитячий фотограф

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Олюнька, 5 Травень 2009.

1. Loyal

Loyal Well-Known Member

Відповідь: дитячий фотограф

Зате доця мамина-мамина!!! Як викапана! :y::)

• Подобається Подобається x 2
  2. нталька

нталька Well-Known Member

Доця таке життєрадісне сонечко! :)
    але я би сказала, що татові риси обличчя. :)

• Подобається Подобається x 2
  3. Loyal

Loyal Well-Known Member

носик мамин і форма обличчя і взагалі мені на маму схожа

• Подобається Подобається x 1
  4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Ну ви даєте...та то викапаний Володя:xaxa::xaxa::xaxa:мамина нижня частина тіла:ninja:ніжки і попа:)

• Подобається Подобається x 3
  5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

30, 31, 32 і ВСІ від 40 і далі - супер!!! Надійко, ніц віднімати не треба, ви така гармонійна!!!

• Подобається Подобається x 4
  6. Kasia

Kasia Well-Known Member

а мені - 10,23,37,41,42. супер.

7. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Приходжу вчора в садок а мені пропонують купити портрет моєї дитини. Фото жахливе - личко затушоване, фон дикого голубого кольору а навколо яскраві квіти... Купила тільки через те, щоб личко моєї доці потім ніде не валялось. Але це мене страшенно обурило! Сьогодні ходила до завідуючої, її не було. Хто дозволяв фотографувати мою дитину без моєї згоди? Я розумію, що садки таке практикують, але хоча б запитали. Звідки я знаю, хто і як мою дитину фоткає і де потім це спливе?
    Без згоди мами ніхто немає права фотографувати неповнолітню дитину, а в садку, в групі, неможе перебувати постороння людина. Сьогодні знов піду до завідуючої.

• Подобається Подобається x 9
  8. Taska

Taska Well-Known Member

абсолютно підтримую, в темі "Дитячий садок" дівчата вже жалілись на таких фотографів. Мені досі дико що таке відбувається.. Я собі уявляла це зовсім по-іншому - наприклад фотограф приходить на батьківські збори і розказує про свої послуги, або залишає виховательці своє портфоліо і цінову пропозицію, а вихователька показує батькам і говорить шо фотограф прийде тоді-то і бажаючі зголошуються..
    Але найгірше те, що ця їхня наглість і далі буде процвітати, адже батьки таки змушені купляти ці жахливі фото:sad:

• Подобається Подобається x 7
  9. odree

odree Well-Known Member

в нас було аналогічно і теперішніх вихователів я вже попередила

отож. вони б мали заздалегідь попередити і отримати згоду батьків. та й діток можна б було гарненько причепурити :) (для бажаючих)

• Подобається Подобається x 5
  10. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Мою малу також фотографували в садочку - теж без нашої згоди. Це робив батько дівчинки з групи - так мені мала розповіла. Портрет мені сподобався - без розфокусів, кольори класні, мала в національному строї і з чільцем на голівці, усміхнена - із задоволенням забрала його, бо знаю, що у самої руки б до такого не швидко дійшли :)

• Подобається Подобається x 1
  11. Ніка

Ніка Well-Known Member

Вам повезло!!!
    і все ж таку наглість треба присікати!!!

12. ola-lyola

Поговорила з заст.завідуючої, запевнили мене що фотографують за присутності вихователя, фотограф співпрацює з садком але на усних домовленостях (тобто відповідальності з нього ніякої і гарантій що фото моєї дитини ніде не спливе нема). Фотки друкують лазером (ще такого нечула) якщо не купляти їх потім переробляють... Якщо нехочу, то треба письмово написати, щоб мою дитину не фотографували. Але ж я письмо не просила її фотографувати, то чому письмово маю відмовлятись!!! Те що дітей фоткати не можна без дозволу батьків, для заступника було, як відкриття! Піду ще до завідуючої, бо як я зрозуміла такі фотозйомки мене будуть чекати частенько.
    Як згадую себе в садку, то ще тоді питали батьків, чи фотографувати і просили дитину гарно вбрати.

• Подобається Подобається x 5
  13. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Не претендую на звання "фотографа", так, трохи бавлюся.
    Фотографую для фотобанків, тому з мами або тата письмовий дозвіл на розміщення у фотобанку
    Я надіюсь це не реклама?

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Останнє редагування: 5 Листопад 2009
  14. карапуз

карапуз Well-Known Member

Діточки-чудові !Фотографії -супер !:girl_claping:

15. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Як переробляють????????????????????????? Ще такого не чула. На макулатуру, чи шо?

16. ola-lyola

Сама незнаю, це зі слів заст. завідуючої, а не фотографа, тому сама сумніваюсь у достовірності.

17. Hovrashok

Hovrashok New Member

Дівчата,які робили професійні знимки для дитинки, з якого віку дитина перенесе спокійно фотосесію? Планую зробити студійні сімейні фотографії, але малому тільки 5 місяців виповнилось. Чи то не зашвидко?

18. La esposa

La esposa Moderator

в ідеалі мали би різати на січку. На одну львівську фотолабораторію подали в суд, бо знайшли свої фото в смітнику. Після того вони почали знищувати невіддані фото :)

19. Taska

Taska Well-Known Member

до 6-ти міс не можна дітей у фотостудії знімати, небезпечно для очей

20. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

а чому? що саме шкодить для очей? світло чи спалах? А де тоді фотографують дітей, бо такі гарні знимки получаються, в домашніх умовах не думаю що таке получиться)