Відповідь: Дитячі шедеври Маю одну цікавинку, яку найближчим часом зазнимкую, а зараз покажу, як ми вільний час убиваємо. Оскільки я в образотворчому мистецтві чайник, а точніше бездарність, то самі ми малюємо рідко. Ми разом розмальовуємо великі розмальовки, але не олівцями, а фарбами. Чому так? Тому що сам Дарко вдома малювати не любить, а на саме малювання в мене нема фантазії. Так що виглядає воно отак. Себе я трохи обрізала, бо я малювала цеї суботи в піжамі. :xaxa: На мені зазвичай тло, тілесний колір та дрібні елементи, типу очей, губ, зубів...
Відповідь: Дитячі шедеври Вчора з дитиною глиною бавились [/URL][/IMG] Сьогодня на живописі [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
Відповідь: Дитячі шедеври А у нас сьогоднi вiдбулось вiдкритя виставки дитячих робiт на весняну тему [/URL][/IMG][/URL][/IMG] [/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG] Це тiльки маленька крихта того ,що там було виставлено
Відповідь: Дитячі шедеври [/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG] А це сонечко бiля своi"х шедеврiв [/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG]
Відповідь: Дитячі шедеври діток до троьо років? супер!!!:y::y::y: ми розмальовки почали розмальовувати, дитина настільки якась непосидюща, перезбуджена..... не думаю, що ми до трьох років зможем таку красу зробити.....але будем старатись
Відповідь: Дитячі шедеври Borodinka, а то були звичайні куповані валики, чи Ви зробили якісь із підсобного матеріалу для діток?
Відповідь: Дитячі шедеври Звичайно, від темпераменту дитини багато залежить, але ці завдання були порівняно нескладними. Форму яєць я вирізала зі скотчу і наклеїла її клейкою стороною догори, тому дітки просто вибирали з розмаїття дрібничок те, що їм подобалося, і прикладали до форми. Завдання не лише на образний розвиток, але також хороша практика для дрібної моторики. А вкінці за допомогою дорослого зверху натрусили кольорового піску, щоб з часом не налип непотріб, а дітки пальченятками його притрамбовували. Ще важливу роль відіграє приклад, адже дитина постійно порівнює себе і те, що вона робить, з іншими дітками. Валики куповані: є простіші для фарб, а є ще для печаток. Виставляю фото, можливо ви зможете самі щось подібне змайструвати.
Відповідь: Дитячі шедеври А ми також вiд рук не вiдбилися:xaxa: [/URL][/IMG] Трошечки кривовато, але дитина сама