Дитячі Перлини

Тема у розділі 'Хіхоньки', створена користувачем Leopolis, 24 Листопад 2006.

1. irushka

irushka Well-Known Member

Відповідь: Дитячі Перлини

Були в гостях. Катя і її коліжанка Юстя (4 р.) заглядують на кухню, там в духовці печеться піца. Катя закрила рот руками і кричить "Фуууу!"
    Юстя:
    - Катя, ти шо, та піца то таке смачне!!! Ми раз зайшли в кафе і їли піцу, а вона така смачна була, що мені чуть голова не трісла!!!

2. Carpe diem

Carpe diem New Member

ще одна історія про мого брателло.
    було Максиму 3,5 роки. Пішли ми на день народження. ну і захотів малий в туалет. так як сам він справляти свою нужду боявся, то я пішла з ним. от зробив він своє мокре діло, тут і я вирішила під шумок до вітру сходити. :girl_blush2:
    примостилася я позручніше, а Максік мене питає:"Наталя, а чого ти дупою пісяєш???"
    і досі пам"ятаю, що відповіді на це його питання я так і не знайшла:girl_in_dreams:

3. nalia

nalia Member

Синок в мене не любить фруктів, побачив що я ім виноград, то вирішив і собі спробувати, але одразу виплюнув. На моє питання" чому?" почула відповідь -"Та мої зуби категорично відмовляються це їсти, ну не хочуть,я їх прошу, а вони не хочуть"

4. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Сьогонді - забираю малого з садочка, дітки надворі гуляють, кілька груп, багато батьків , які прийшли по діток. Я трохи змерзла, ну й плюс хочу у WC, прошу Сашуліка, щоб швидше йти додому, бо мамі тре швиденько додому. Сашка голосно так, дзвінким дитячим голоском :"А ти хочеш пісяти, чи какати?" І всі зразу на мене подивились :girl_haha:

5. Barbie

Barbie Well-Known Member

Племінниця мого нареченого має 5 років. І розказувала як до них в садок приходив лікар:
    -До нас сьогодні приходив голопед і провіряв чи я говорю букву"лллл". :)
    Малось на увазі логопед і буква "р":)

6. Bobas

Bobas New Member

А в нас маленький мультик зовсім не короткий, а ТОНЕНЬКИЙ.. і ніяк перевчити не можу))))

7. dollymom

dollymom New Member

А нас скоро чекає переїзд на нове житло. То мала сидить на дивані і роздумує вголос:
    ... от нам скоро переїжджати... і як ми виноситимемо це все добро??? ... і ЗЛО...

8. Oddly

Oddly Well-Known Member

Ми сьогодні ходили гуляти на Високий Замок.
    я не знаю, як так вийшло, але доня за свідомої пам"яті тут вперше видиралася на сам верх.
    так-от, дорогою догори доня все висловлює і висловлює захоплення, як високо, як гарно і т.п. я кажу- зараз побачиш все місто.
    нарешті відкривається якийсь вид - і вона:
    - О, Господи! я ж думала, то центр, а то, виявляється, я живу в Карпатах!

9. AilataN

AilataN жива

з останньго:
    Ах, я тааака, хвооора, вмене темератуууура, мені срочно треба цукерочку...
    Тато, тобі срочно потрібна гола дівчина! ( дає татові голу, бо у нас всі ляльки роздягнуті, ляльку)
    Куда йдем? Прямо? а що там, в прямі?

10. Женічка

Женічка Well-Known Member

клас :) в нашому репертуарі теж є щось типу того. Швиденько збираємось кудись і я пропоную Насті попісяти "на дорожку". Дитина з захопленням починає шукати вдома дорожку, на яку можна попісяти :)

11. Diana

Diana мрійниця

Діана запитує: "Мамо, я чому в мене і в татка меленькі циці, а в тебе великі? я тоже хочу великі"
    - А навіщо тобі великі, ти ще маленька?
    - Я хочу бути дуже гарна!!!!

12. Speedo78

Speedo78 New Member

- Одного разу, нашй Олі було місяців, напевне, 7-8, погода була гарна поїхали ми гуляти в ліс мама, тато, дідусь і малятко. Потрібно відзначити, що такі виїзди за місто в нас траплялися в той час дуже рідко. Десь через годину прогулянки, дитина подивилася на нас всіх і чітко так питає "де я?"
    - Приблизно в тому ж віці, дитина (як і більшість немовлят), дуже не любила процедур з одяганням, роздяганням, перебиранням і майже завжди капризувала і підплакувала, одним словом - висловлювала свій протест. Одного разу, коли мама несла дитину вбиратися, щоб піти на прогулянку, і вона вже зрозуміла, що з нею зараз буде відбуватися, пронизливо і чітко-чітко так закричала ХЕЛП!!! :))

13. VERO

VERO Well-Known Member

Якось я стояла з старшим синочком на балконі і колисала новонароджену доню. Поряд проходила няня з садочка. Зрозуміла, що в нас вже поповнення і питає в Ростика:
    - Кого мама тобі купила?
    - ......
    - В тебе братик чи сестричка?
    - Сестричка. Але мама не купила її, а народила. Вона жила і росла в мами в животику. А коли в мами дуже болів животик, то ми з татом відвезли її в лікарню до дяді лікаря. І там вночі народилась сестричка.
    В няні запитань більше не виникало.

14. Музик

Музик Мартуська

їхала недавно в маршрутці, навпроти сиділи батько з маленькою донечкою (років 3-4)
    Мала- тату, а що зараз
    тато- осінь, вересень...
    -а потім що буде?
    -жовтень
    - а після того жовтеня знов літо???

мені так весело стало, всі хочуть тепла, а я снігу

15. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Чоловік їв яєшню, Андрік подивився в його тарілку і заявив (причому, як для нього характерно, відразу разів так з 15) : "Я хочу такі яйці, як в тата!". Тато ледь не подавився, а я тихееесенько так під стіл:)

16. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Мама (я) йде на роботу, десь година 11.00 ранку. Гуляєм з Со в парку Кульпара. Няня нам йде на зустріч. Софія побачила няню і давай плакати.
    Я: Софійка, доця, чого ти плачеш?
    Софія: нууууууууу, а сьо, не т'єба?
    Я: нууууууууу, та чого, можна
    Софія: нуууууууу, вона собі паче, вона так хоцє, вона буде, вона юбить, мама ну то сьо? пакати ци взє нє?
    Словом, ВОНА працює:girl_crazy:

17. VERO

VERO Well-Known Member

Ростик полюбляє займатися з татком на турнику. І тато вирішив заохотити дитину:
    - Бачиш, які ти вже м'язи накачав! Будеш займатися частіше, то накачаєш ще більші.
    - Я хочу такі... Ну дуже великі. Зараз принесу насос і накачаю!

18. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Одного разу ми були в гостях. Була там дівчинка двох з половиною років, бігала вона по хаті, гралася, підходить до мене і питає:
    "А чого ти любиш свого чоловіка?"
    В мене була німа сцена.

19. nalia

nalia Member

Прийшов синок вчора з вулиці заплаканий ( щось з татом не поділили):
    Я: Данику, чого ти плачеш?
    Д: Бо вушко болить.
    Я: А чому тебе вушко болить?
    Д: Бо я плачу.

20. dollymom

dollymom New Member

Мала хворіє, температурить, в"яла. Просить - розкажи казочку. Я, щоб трошки її розважити, розказую смішинку:
    - Була собі дівчинка Даринка, вона любила вночі пукати, і до ранку запукувала всю кімнату.
    Мала мене перебиває:
    - Мама, це не казочка. Це ДУРЬ!