Відповідь: Дитячі Перлини Принесли з садочку сьогодні новий прикол. Прийшла я сьогодні в садочок (ходимо поки до обіду), а дітки ще пообідати не встигли, нянічка одна на дві групи поки наша у відпуску. А я прийшла така тишина в групі, думаю пропали десь чи що, потім почула що все таки є, бо моє чудо ходе за вихователькою, дьоргає її за халат (ці ньюанси вже вихователька розказала, бо я не бачила, сиділа тихенько в коридорі де шафи чекала поки наїдяться) і каже "Ням дай, тота ням дай" (то тіпа їсти дай, тьотя їсти дай), вихователька пояснює, що зараз нянічка ще друге принесе (бо як виявилось вони вже перше з"їли чекали друге), він так ходив ходив, вихователька дає йому вже печенько, а він до неї " нє тота не то, ням дай, а то не ням" голодне бідне, я як то почула чуть не впала, з того проглота малого
Відповідь: Дитячі Перлини Вчимо на канікулах табличку множення до 5-ти... практичної користі від неї Антон не бачить, і дуже злоститься на то що мус щось таке вчити... але одного разу приносить татко 6 пампушків, які Антосик ну дуже вже полюбляє Після хвилини напружених роздумів дитина видає: О! воно ділиться на всіх! Три мені і три вам!
Відповідь: Дитячі Перлини Малого вкусила в палець оса. Питаю: "Ну як вона тебе вкусила?". Відповідає: "Я стояв і тримав пальчик, а вона летіла і відкрила рот. Я засунув ій палець в рот і вона мене вкусила зубами"
Відповідь: Дитячі Перлини Граємося з похресницею Тетянкою у гру, де потрібно казати, де живе і що їсть тваринка. І тут беремо іграшку кицю, і я питаю: - Де киця живе? Таня каже: - У бабусі. Я: - А що вона їсть? Таня мовчить-мовчить...А мама їй підказує: - Ну що бабусина киця Міка їсть? А Танюшка відповідає: - А...Печінку! (там така киця панська, що ні молока, ні ковбаску не їсть, тільки сиру печінку і сиру рибу).
Відповідь: Дитячі Перлини В короткий проміжок між приїздом з моря і початком нашого другого класу стараємося втиснути всі необхідні візити до стоматолога. Лікар у нас неймовірно спокійний, з гумором витримує всі Антонові вибрики і просить його, коли йому є що сказати- підняти ручку- він зупиниться і "включить мікрофон". І от на одному зубі лікар вперше за наші всі відвідини використав якийсь інструмент, який ніби "шкрябає зубчик". Антон підіймає руку, чекає поки витягнуть все з рота і з неймовірно серйозною міною, дивлячись лікареві в очі каже так сумно і поважно: "Цей звук мене розстроїв" всі хто були в кабінеті пирскали сміхом ще хвилин 15... Лікар сказав що в школі нас перетримують і нам давно пора клас десь в 5-й
Відповідь: Дитячі Перлини Сьогодні пообіцяла малій забрати її з сака до сну, бо дуже просила. Забираю її в обід, вона мене питає: - Мама, а як ти з роботи так рано пішла? - Звільнили... (і роблю сумний вигляд). - Чесно? - ТАК..... - УРРРААА!!!!!! - ????? Як ура, тепер не буде цукерок, іграшок, нічого, бо заробляти не буду... - Мама, мені не треба іграшок і цукерок, мені треба щоб ти весь час була поряд!!!! ...... давно мама не плакала.....
Відповідь: Дитячі Перлини помились... одягла я нічнушку, дивлюсь шось Наська моя крутиться ... каже, а труси ?.)) кажу наніч вдягати труси? Відповідає, як не вдінеш то подзвоню бабі і розкажу ))
Відповідь: Дитячі Перлини Питаю сьогодні малого "підеш в садок?" "Ні, там погано" "Чого?" "Там тьотя напукала"
Відповідь: Дитячі Перлини Святик малює. Видно щось не зовсім виходить і каже до мене: - Лисичку малюю, але я не художник. (потім довга пауза) Може літаком керувати буду (знов пауза) або президентом...
Відповідь: Дитячі Перлини Завезла малого до бабці, а не дала словника з перекладом його мови Каже бабуся, вчіпився до мене "зімни футболік" і "зімни футболік" Довго бабуся мяла футболку, а той ревів, каже я вже і так її мну і так, думаю може то у вас щось означає, аж поки не подзвонила і я не розшифрувала, що зімни - це зніми
Відповідь: Дитячі Перлини Златуня перед сном: - Мамочка, я так втомилась, що аж мене УСІ ножки болять От яка сороконіжка в мене
Відповідь: Дитячі Перлини не смішно, але все таки Настюх повернувся сьогодні додому з моря, де був з бабусею і дідусем. викупалась, наїлась "топченої" бульбочки і лежить довольна. а я питаю :"Настюшка, на морі краще було, чи і дома добре?", а Настя, так задоволено:"І ДОМА ДОБРЕ". що мамі ще тре для щастя
Відповідь: Дитячі Перлини Сьогодні в садочку малого вкусила оса, і я вирішила розпитати як це було, ось його історія:"Ми всі дружно спали, оса відкрила двері, залетіла до нас, підлетіла до мене,підняла рукав мені в піжамці,вкусила,опустила рукав,закрила двері і полетіла собі зараза дальше"
Відповідь: Дитячі Перлини давно вже це було, але яук дома згадуємо, то сміємося досі)) приходить мій молодший брат (різниця у нас 15р) додому з садочку і чогось такий сумний... мама питає: Макисмку, що сталося? - та мене один хлопчик в садіку вдарив... - то треба було йому здачі дати! - (так серйозно) мамо! та як я йому міг здачі дати?! в мене ж грошей не було!!! ой... ходячий анекдот))))
Відповідь: Дитячі Перлини У Олексійка період "чомучок". Сьогодні на дит.майданчику: "Мамо, а чому тьотя вдягнула дівчинці насоску"(а мені тепер головна біль - пояснювати для чого ті соски-дурники призначені)
Відповідь: Дитячі Перлини Наша кума вагітна, то в Ганнусі тільки і розмов про дівчинку і про те, коли вона з животика з*явиться.... Недавно були на забаві, витягає мене моя дитина з-за столу, каже: Ходи, я тобі щось покажу. Підводить до одного з гостей, маленького і дуже пузатенього, показує пальцем йому на живіт і так радісно: Мама, дивись, в дяді в животику є дівчинка!
Відповідь: Дитячі Перлини Вчора йдем з Сашком, питає мене:"Мама, мама, а в чому я народився?" Питання мене ввело в ступор, дкмаю, що відповісти.Уточнюю, що дитина має на увазі. Відповідь:"Ну в що я був вдягнутий - чи в сорочечку, чи в штанці, чи шкарпеточки...Чи голячком був?"
Відповідь: Дитячі Перлини вчора увечері Настя вимагає мульт на диску але сама не знає толком, що хоче. Лежить на ліжку, нога на нозі і командує мною, то той диск, а то той,а я стою і міняю ті диски. Ну в кінці кінців моє терпіння тріскає, розуміючи, що Настя затягує час перед сном і я кричу:"Настя, все, ніяких мультків взагалі, виключаєм телевізор, казку читаєм і лягаєм спати!!!!". а довела вона мене тим своїм командуванням так гарнесенько. а моя Настя так спокійно і монотонно у відповідь на неврівноважений вагітний мамин крик:"та добре, мама, нашо так кричати" мене, ніби, обплювали і тикнули носом в мою незадовільну поведінку
Відповідь: Дитячі Перлини я коли Роману сказала що роблю зарядку, він мені зразу зарядне від Нокії приніс, з словами:"мама, то зарядка, оішли включу"...от тільки цікаво яким місцем він думав мене підключити
Відповідь: Дитячі Перлини Сидять мої діти на кухні. Їдять. Довго їдять...не поспішають...Заходжу і питаю: -Ну, як справи? Тереза: -У кого? У мене - добре, в котлети так собі - їй скоро кінець.. З кухні я виповзла