Відповідь: Дитячі Перлини Їдемо з малим в маршрутці на першому сидінні. Перед нами табличка "КУТОК споживача". Думаю: трішки почитаєм. Прочитали перше слово. Малий: "мама, а для чого в маршрутці КУТОК? Щоб нечемних людей в нього ставити?"
Відповідь: Дитячі Перлини Скучаю за малим, дзвоню щодня..Але Сашка говорить зі мною максимум 30 сек і розмова щодня однакова :"Мама, я не можу довго говорити, бо я їм цукерку/кашку/дивлюсь мультик/ловлю жука...Одним слово причин море, але все розмова починається однаково..
Відповідь: Дитячі Перлини І я скучаю за малою. Дзвоню з роботи. Трохи поговорили. А далі: Х.: - Мама, ти на роботі? Я : - Так. Х.: - Поклич татка Я : - Христинко, татка нема біля мене. Х.: - Татка на роботі нема, вдома нема. І де він ходить?
Відповідь: Дитячі Перлини Дзвоню до малої в село ( Діанці 3рочки і 9 місяців) питає мене"Мамо ти за мною плиїдесь?_Ні, _Мамо, ти що з дупи впала! (з дуба впала) Чай ми пємо з "капєтиків" (тобто чай в пакетиках) Любимо їсти камальони (макарони) Пємо коли хворі кабалєтки (таблетки) І маму виглядаємо з роботи на кабалоні (балконі)
Відповідь: Дитячі Перлини О! Моя племінниця (3 роки) також колись все починала з букви "к": апельсин - капасин; давай ще - каба ще; смакота - каката. Вже десь пів року так не говорить, навчилася правильно слова вимовляти, а я іноді скучаю за цими словечками, і коли щось смачне їм, то кажу: каката
Відповідь: Дитячі Перлини Були недавно в гостях. ну і питаються в сина ,як називається сестричка( назвали Яна), на що він відповідає :" Я точно не пам"ятаю, але зато знаю точно, що ім"я придумав тато."
Відповідь: Дитячі Перлини Тато до Соломії (7 років): За кого б Ти вийшла заміж - за бідного, але коханого чи за багатого, але нелюба? Соломія: За бідного. Тато: Чому за бідного - бо любила б його? Соломія: Ні. Щоб допомагати йому!
Відповідь: Дитячі Перлини Данилко дав нам клікухи - я читалка, бо читаю книжечки на сон. А татко качальник - бо закачує мультики на комп
Відповідь: Дитячі Перлини Хоче Христинка великий велосипед. Ми з нею домовилися, що купимо наступної весни. Малеча задумалася, потім так задоволено каже: "Я придумала! Ми тьоті віддамо мій маленький велосипедик, а вона нехай нам дасть великий". Ось такий великий комбінатор росте
Відповідь: Дитячі Перлини Сьогодні заїкнулася малому, що не проти на місяць комусь його віддати( звісно жартома), на що він відповів :" Мамо, я не хочу на місяць, там дуже холодно, ну і білети дорогі."
Відповідь: Дитячі Перлини Вчора з кумами сидимо, кум курить, мій Сашулік дуже негативно ставитьтся до куріння, все робить зауваження, як десь бачить курящих. Каже кумові" Ану не кури! Кинь то з рук і щоб я того більше не бачив ! (І то все говориться таким строгим дмтячим голоском). Мені дим не пахне! Скільки тобі років?" Кум відповідає, що 32. Сашка :"Ну то якщо ти будеш курити й далі, коли тобі буде 39, то ти підеш на небо!" Ми всі затихли і не мали що на таке сказати...Але ж придумав собі таке..
Відповідь: Дитячі Перлини Христинка піде в садок з вересня, а я на роботу вийшла з серпня, тому віддаємо доню моїм батькам. Вони її трохи балують, особливо прабабуся. І от одного разу дзвоню з роботи і Христинка каже, що вчора купили їй кубики, а сьогодні вона побачила в дівчинки бульбашки і їй "ну дуже захотілося бульбашок", тому пішли в магазин і купили. Я, звичайно, почала казати, що треба трохи збавити оберти і не ходити в магазин щодня. На це Христинка мені сказала: "Мама, бачу, хочу, купуємо". Виховну розмову з прабабусею провела. Ніби подіяла, але не знаю на скільки часу Ще одна перлина з магазинної тематики. Прийшла Христинка в магазин іграшок, підходить до продавця і питає: "У Вас є щось цікавеньке для таких трохи більших діток, як я?"
Відповідь: Дитячі Перлини Все забувала розказати. Йдемо раз зі Снєжою біля Нової Лінії, а там величезний бігборд з рекламою паркета чи ше якихось дерев*яних виробів не пам*ятаю вже, на якому намальовано величезне дерево (як виявилось потім -дуб). І тут Снєжа (їй 4 з половиною і читати ще не вміє)починає робити дуже розумний вигляд лиця, нібито читає: "При-гла-шаю....ду-ба і тє-бя...." Я випала з неї... Ми ще двого з нею йшли сміялись з того "дуба"
Відповідь: Дитячі Перлини А в мене доня щойно видала. - Мама, а що таке Батьківщина? - Це країна, де ти народилася і живеш. Ти знаєш, в якій и країні народилася? Трохи подумала. - Знаю. В баби Ніни. В лікарні. (це чоловіка мама в мене пологи приймала). Ой, ну я довго так сміялася....
Відповідь: Дитячі Перлини О, а в мене теж з тим прикол був! В мене теж трохи шкіра лущиться після моря. Мала побачила і питає - мамо, я чого в тебе шкіра злазить? А я кажу - захворіла.... Нєєє, в Максимка теж шкіра злазила в садку, нічого, живий!
Відповідь: Дитячі Перлини Незвикла до багатоповерхівок Златка на вихідних у дідуся піднімається вверх по сходах і заклопотано каже: "Мамуся, і як ми ті наші двері знайдем?":rofl:
Відповідь: Дитячі Перлини Маленька Діана ввечері дуріє на кухні, і щоразу підбігає до холодильника, відкриє-подивиться-закриє. І за кожним разом дідо до неї каже "що ти там шукаєш?"Ану закрий двері" на що чує відповідь " А вам що дує?"
Відповідь: Дитячі Перлини Софія йде гуляти з велосипедом Внизу будинку сидить селищна рада будинку Сусідка: Шо то за роверистка така? Со: доцінька Сусідка: а які в доціньки хвостики, хто такі зробив? Со: Наталя няня Сусідка: дуже гарні Со (гордо): ну так, хвостики гарні, доцінька гарна гордо сіла і поїхала))))))))))))))))
Відповідь: Дитячі Перлини кажу- Настя сідай читай... Настя: мама я народжена танцювати а не читати ))
Відповідь: Дитячі Перлини Мала (4р) розказує вірш. У моєї доні, оченята сонні Рученьки махнаті :D ...(має бути мов з вати) доня хоче спати.