Дитячі Перлини

Тема у розділі 'Хіхоньки', створена користувачем Leopolis, 24 Листопад 2006.

1. dollymom

dollymom New Member

Відповідь: Дитячі Перлини

А у мене вчора такий випадок був. Замучила мене гикавка. Сиджу і гикаю-гикаю. Моя дитина (5 років) кудись зірвалася. Приходить зі шклянкою води. На, каже, мамо, попий, пройде. Німа сцена. Я мало не розплакалася. Ото, думаю, треба ж таке - склянку води дочекалася від такої мацьопи!!! Можна вмирати.... :) ЖАРТ!

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Чоловік запланував вилазку дітям в гори, і бере страших дітей а малечу не бере. Кладу дітисок скпати і кажу до найменшої
    - Андріасю, іди спати! А завтра дідусьо тебе візьме на гойдалки!
    - НЕ ХОЧУ!
    - А куда хочеш, на море, на пляж на озеро?
    - Я ХОЧУ В ЛІС! Я хочу подивитись як мої дітки будуть битись з ведмедем! :girl_crazy:

То їй Анна сказала що її в ліс не бере, бо там ведмеді і вони будуть з ними воювати. :girl_haha:

3. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Тоня, племінниця, сьогодні в нас спала
    Збираємося в Пайк Куйтуйи:
    Тоня: а шо ми будем снідати?
    Я: кашу
    Тоня: я ніколи не їм кашу
    Я: хто не їсть кашу, не йде в Пайк Куйтуйи
    Тоня: Дануся, ти знаєш, я шось забула, я так любу касю:p:lol:

4. Lamurchyk

Lamurchyk New Member

Вчора двоє з татом воювали - улюблена забава в пістолетики :) - і от наш Даня забігає на балкон і в розпалі азарту кричить - "Музики, не стліляйте!" (Мужики, не стріляйте!).

Ми з чоловіком ще сьогодні зранку про тих мужиків згадували і сміялися!
    :girl_crazy:

5. dollymom

dollymom New Member

малює моя дитина маму. І питає - "мама, тебе яким кольором малювати - жовтим чи рожевим?" І тут же додає: "Але рожевого в мене НЕМА!"
    А це перла від чоловіка після того як мені дитина склянку води принесла. Він прокоментував: "От і старість до тебе прийшла!"

6. atma

atma New Member

Синочок куми Тімочка (чотири рочки). Вже вечеріло гуляли в парку, Тімочка тіскае якусь іграшку гладить, щось розказуе, обнімае, як виявилось, дохлого крота знайшов. Кума чуть обморок не дістала та весь вечір нудило.

7. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Кірька вчора видав перл)))
    Ми з чоловіком діставали лишки консервації з погрібу. Кіря стоїть збоку спостерігає. Я чоловіку: - Дай оту, витягни там з абрикосами... дай оту... Чоловік дістав. І збирається вилазити на верх і тут Кіря каже - Тату, тату, а витягни мені морозива!:lol::lol::lol:

8. Іруня

Іруня Well-Known Member

Дожилася я, що вже і Євуська почала перли видавати:girl_tender:.

Були на вихідних в горах. Там в готелі був басейн. Вдіваємося... Одягла я собі купальник, Насті купальник, а Єві тільки плавочки. А вона питає:
    - А на циці ???

9. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

а наш Марко дбає за демографічну ситуацію в Україні! :girl_yes2: недавно вдягались гуляти, і зайшла у нас розмова: а чому ти мене любиш? - бо ти мій синочок. - а чому ти мене народила? - тому що ти був занадто великий, щоб і далі рости в животику. - так? а спочатку я був маленький?? - так, як горошинка :girl_smile: - і Ромчик теж був як горошинка? - так. Поговорили, погуляли... а ввечері прибігає Марко до мене і простягає руку. На розкритій долоні - ... правильно!! Малесенька горошинка! Ось, мама, піди поклади її на ліжко :)girl_impossible: ), і хай у нас народиться сестричка Таня! А ми з татом і Ромчиком купим їй гарну ляльку.

10. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Ледь продерла очі Софія:
    - Ма, дай ціці... а Тоня пийде?
    - Даю, прийде
    - ціці пийдуть?
    - нє, Тоня, прийде, ну і ціці
    - мама, ціці не міють ходити, вони міють давати Тітійці МО ВО КО, павдя?:girl_smile:

11. Holly

Holly Moderator

Взяла Ярина чоловікову електробритву і гонорово йде у ванну.
    Я: - Яринка, ти куди йдеш?
    Яринка: - Бритись!
    :lol::lol::lol:

12. Alicia

Alicia Well-Known Member

Мені так подобається, як моя племінниця вірить у те, що іграшки живі, розмовляє з ними, і коли, наприклад, я скручую пальці навколо очей, як окуляри, вона думає, що я - робот:girl_cool:. Одразу каже: "О! Робот! Привіт! Ти прийшов до мене в гості?":girl_crazy: А якщо ще пальці в сторони розставити, то це вже в неї крабік або восьминожик.:connie_pull-pigtail

13. dollymom

dollymom New Member

Знову днями новий перл:
    Рухає пальчиком стрази на моєму ремені:
    - мама, а чого то в тебе такі діаманти на поясі?
    - бо я найкрутіша дівка.
    - я сумніваюся, що ти найкрутіша, бо найкрутіша Я! В мене є пояс з левової шкіри (то в неї такий ремінь під леопарда). :)

14. dollymom

dollymom New Member

А це ще з останньго:
    Лежимо на пляжі, мала нудиться. Розкажи казочку! Ну в мене з фантазією не густо, тож починаю щось на ходу видумувати про дівчинку Даринку, як вона з татом-мамою на море поїхала, як на дельфіні каталася. Мала слухала-слухала і каже:
    - Ні, мені така не подобається. Ти мені розкажи щось ПОДЕЛІКАТНІШЕ - про колобка там або дюймовочку!

15. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

вихідні дощові, то сиділи вдома. Малеча нудиться, хоче уваги. Чергового приставання не витримую: - Ну та піди трошки сам побався, стільки іграшок маєш! Коли я була маленька, я стільки не мала!
    - А що, тобі злодії покрали?:girl_curtsey:
    німа сцена. потім пояснила, що в магазинах іграшок не було. і додаю: - А тато ріс в селі, то в нього ніколи не було ні машинки, ні пістолета жодного, сам собі робив з паличок.
    - А що, тоді ще машинок і пістолетів не придумали?

16. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Лянині перли цього літа:
    " ой, яка сьогодні гарна погода, з метеликами!"
    колупалася в сирих мюслях (поки я молоко гріла), знайшла кукурудзяні пластівці "Мам, дивись, пластівцьок!"
    дуже їй сподобалися дерева горобини, декілька разів мене перепитала, як вони називаються...якось гуляємо і вона починає кричати "Горобець! Горобець!" я шукаю скрізь того горобця, а потім бачу, що дитина мені показує на дерево горобини :)

17. AilataN

AilataN жива

Доця лізе на вікно. Маруся, що ти хочеш на вулиці побачити?
    -Хочу подивитись, може я там гуляю?

Останнє редагування: 26 Липень 2011
  18. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Було воно ще взимку, але не забуду ніколи.
    Ходила з малою в банк, а там була ялинка. По дорозі з банку зустріла подругу і питаюся у неї по роботі усяке: де працює, що робить і т.д. І йдемо собі з до дому і ту мала видає
    - Запитай де я буду працювати?
    Я без роздумів питаю :
    - Де?
    - У банку, - відповідає Яня, але ж мені дальше цікаво діалог пропровадити
    - Ким ти працюватимеш у банку?
    І тут мала видає таке, що я по нині сміюся:
    - Ялинкою, - каже мале цудо.

Так що хто там хотів у банк працювати ялинкою попереджаємо, що місце вже заброньоване.

19. kolobok

kolobok Member

Доня на днях видала. Лежать з татом зранку на ліжку і тут мала починає філософствувати: "Татку, я знаю, в тебе тоже є циці, як в мами, але розумієш, я можу їх їсти хіба вночі, бо тоді не видно, які вони мохнаті".:lol:

20. Sitara

Sitara Active Member

А пластівцьок нагадав мені, як мій Юрчик каже не кабачки, а кабачоки...Кабачок - значить кабачоки!!!