Дитячі Перлини

Discussion in 'Хіхоньки' started by Leopolis, Nov 24, 2006.

1. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Відповідь: Дитячі Перлини

Я дуріюся з чоловіком. І чоловік жартуючи каже - "Не бей меня" ..."Люби меня" - закінчив Кіря. І як він так логічно і несподівано закінчив? Дивуюся досі.
    І ще. Чоловік малював Кірі ведмедя, а потім я. Я вирішила, щоб образ був цікавим - Намалювала з сережками, пірсингом ведмедицю. Чоловік питає, а чого вона така. Та кажу вона сучасна просто... Бомба - закінчив Кіря, засміяшись щиро та закинувши голову вгору)))

Last edited: May 30, 2011
  2. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Софія: мама, мозьна какати (можна скакати)?
    Я: не можна, ти кашляєш і взагалі вже йдеш спати
    Софія: тятііііііік, мама йде паті, а ми какаті? (мама йде спати, а ми скакати)
    Тато: нє, я також вже піду спати
    Софія: мама паті, тятік паті, Тітія какати:), і так тяжко видихнула :lol:

3. Holly

Holly Moderator

Мила на кухні посуд, чую Яринка кричить "рядом, рядом"
    Я приходжу, Оленка повзає, а Ярина тЯгає Оленку за комір :D:D:D
    То Яринка дуже песика хоче

4. Lira

Lira Member

Антон переконує бабусю щось зробити так як він хоче. Нудно і довго. Потім каже Бабцю! я тебе ДУЖЕ прошу. Чи ти не розумієш ЛЮДИНСЬКОЇ мови?

Взагалі з його легкої руки в нас в сім"ї прижилося багато виразів.
    Коли я його манюсінького купала на ніч, завжди потім мастила дупцю кремчиком, цьомала і казала- мій Антон- як майська ружа. То однією з перших фраз, яку він сказав в своєму житті було МАЗІ ЙОЗЯ - майська рожа. Ми довго- десь тижні 2 намагалися зрозуміли що він має на увазі- чи вимазаний хтось, чи намастити його чимось, а його пантоміма тоді мало допомагала в розумінні ситуації. Зате донині в нас той, хто напшиканий парфумами- мазі йозя :)

А ще якось одного разу купили ми Антонові набір банний халат, тапочки махрові і з ними продавався в тон комплекту махровий зайчик-губка. Зелений і страшний. Але Антон його щиро любив. Зайчик мав одну особливість (сподіваюся не спровоковану ображеними естетичними почуттями когось з членів сім"ї) постійно кудись губитися... І найчастіше він знаходився увечері, коли ми скаладали іграшки на місце і готувалися спатки. От ходить мій акин по хаті і наспівує- Зая-Зая ПОХОВАЯ, ввечері є- зранку немає. (Ну приблизно так). Я від реготу аж плакала. Минуло з того часу десь чотири роки. Хто ще такий фантазер як я і вгадає що я і досі називаю Зая-поховая :)

5. Bobas

Bobas New Member

Сьогодні була у свої донечки ЛОШАРОЮ..:girl_impossible:
    Питаю- то як? А вона - Лошарік то він(коник), ну а ти мамо дівчинка..
    І показуй дитині старі добрі мультики.. :ninja:

6. Lamurchyk

Lamurchyk New Member

Вчора в магазині синочок просить тата купити морозиво, а тато не хоче, щось там "відмазується" - ти тільки-но був хворий, мама не казала, дощ накрапає. то буде холодно тобі дуже. І тут дитина не витримує і каже, - Тато, купи, а то скажу мамі, що ти в ванну пісяв. Всі так тихенько душаться, але вигляду не подають, тато вхопив ту дитину і гайда з магазину. І тут мій хлопчик через хвилину видає - Мамо, а со вони вдома туалету не мають?
    І тут всі покупці, включно з продавцями, яяк зарегочуть! :girl_haha:

7. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

А в мене така от історія була:
    в мене двоє малюків-одному 4, другому 1,4.Молодший розсипав цукор з тумбочки, я його насварила добряче,він сидить і плаче,старший жаліє як може.Я тільки-но відійшла в кімнату,чую що тумбочка знов пішла в хід,тільки починаю сварити,молодший відразу скривився, а старший каже: Мам! Ну не свари його,ти шо не бачиш шо він вже навіть плакати не може!

8. VERO

VERO Well-Known Member

Повторюємо з Ростиком кольори і я питаю, якого кольору стіл.
    -чорний.
    -не чорний, а коричневий.
    -Та чорний, мамо, чорний. Я його обмалював чорним фломастером і він тепер цілий чорний став!

9. Улянка

Улянка Well-Known Member

Обмінюємось компліментами:
    -Мама, як я пахну?
    -Як цукерочка:girl_in_love:
    -А ти як киця:khomyak::girl_blush2:

10. Tanju

Tanju Well-Known Member

Мала на балконі вигяняє муху " Кыш!! улетай!! тут папа курит!!"

11. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Бавиться Назарко (7,5 років) з дівчинкою. Вона починає його лоскотати.
    Назарко: "Так хочеться сказати "Відвали!", але ж я культурно скажу "Відстань від мене!""

12. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Вдягаю зранку Сашка - голуба футболочка, світлі шортики і..червона бандана, бо синя кепочка замастилась. Сашка з таким подивом :"Мама, хіба ЦЕ сюди пасує по кольору?!!" Прийшлось сказати, що не дуже, але в нас нема виходу :). Отакий малий модник.

13. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

а мій може сказати, як переодягаюсь...ну в тебе й пузо велике!!!((
    або кажу сину, йдем в перукарню, мамі тре чолку обстригти. Пішли,чекаєм чергу...а він ходить, журнали роздивляється і на всю перукарню питає..мама, а нашо тобі її стригти? в тебе шо чешеться вже???)))))))))
    ми там ржали довго!!!!!!!!!!

14. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Сьогодні Христинка їла полуницю і почала її розламувати на менші кусочки ложкою. Я запропонувала їй допомогу і отримала відповідь: "Я сама, бо я дуже файна молодчинка"

15. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

їздили на вихідні до знайомих, в них на подвір"ї басейн. Ну само собою Ромчика відтягали мало не силою, вже губи сині, а він би не вилазив. Питає: "А чому не можна хоч просто ходити по бортику?" Так дістав тим питанням (всі звичні відповіді його не задовольняли), що випалюю: бо можна впасти і померти - або у воді втопитися, або до плитки вдаритися. Допомогло, трохи дав нам спокій.
    Їдемо додому. Питання: "А що, ми всі колись помремо?" - "Так, помремо", відповідаю. - "А наша хата залишиться?" - "???:shok::shok::shok: ну напевно залишиться..." - "Ні! Треба її поваляти! Щоб там більше ніхто не жив!"
    Довелося розповідати про "батьки-діти-внуки"...

16. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

ржала...

каже Любко: "Запиши мене на картоплю фрі"
    я:"Тобто"
    він:"Марта ходить на танці, Владік - на плавання,а Емма - на картоплю фрі. Я теж хочу ходити на картоплю фрі":girl_haha:.

17. Яруська

Яруська Well-Known Member

Дівчата в мене істерика:crazy::rofl::rofl::rofl:
    Відписувала я сьогодні повідомлення новій дівчинці про масаж і не встигла дописати, побігла на кухню і залишила відкритий ноут. Потім приходжу, а мій Марко сидить з хитрющими очима і дуситься від сміху:girl_haha: Він взяв і продовжив моє повідомлення і головне відправив!
    Цитую:
    Привіт.
    -переважно дівчата приїжджають до мене
    -15 сеансів раз на пів-року
    -)))це залежить від того якою мовою я говорю пук-пук-пук!
    я танцюю ча-ча-ча як маленька дівчинка яка ходить як зифір і квакає як собака

Та кобіта, певно подумала, що написала до пацієнтки психлікарні:girl_cray:

18. VERO

VERO Well-Known Member

Сьогодні ми з Ростиком ходили по магазинах і вибирали таткові подарунок на день народження Я пояснила, щоб нічого татові не говорив, бо це буде сюрприз. Сказав, що зрозумів. А тільки чоловік прийшов додому, а Ростик щасливий вибігає в коридор:"Татко, ми сьогодні тобі з мамою купили подарунок- футболку, але покажем тільки на день народження, бо це подарунок!"

19. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Вчора сказала Данилкові, що в мене буде день народження. Каже Данилко - "О! Класно! Я тобі подарую Шик Гика (герой мульта "Тачки")" і відразу видає "А даш мені ним погратися?" :)

20. Oddly

Oddly Well-Known Member

А знаєте, що то за лікар такий "какуліст"? Ні?
    так-от моя доня мені пояснила дорогою до окуліста, типу окуліст - це очі лікує, "а от той лікар, до якого ми к...шки на аналізи несем, що - називається какуліст?"