Відповідь: Дитячі Перлини Наш синок надивився реклами і каже татові:"Давай підемо в аптеку і ти купиш мені солпадеїн. Бо як я виросту і стану спортсменом, буду займатися спортом, то в мене буде боліти спина. А що я буду робити без солпадеїну?"
Відповідь: Дитячі Перлини а я свого вчила казати правильно па-па або па-ка, бо він все каже ка-па, довчились до того шо він сказав нефоцу і махає тіки руцьою без слів а ще як йому був 1 рочок ми питали скільки рочків то він вперто казав тва (тобто 2), тепер питаю каже тви (3) , я об"ясняю синочок та 2 тобі, а він розізлився і на моє питання скільки тобі рочків каже - нема мене
Відповідь: Дитячі Перлини Тато у нас пише вдома на компютері статті в газету: Кіря просить дай поклацати. Тато говорить - Я працюю. Тато щось ходив на кухню перекусити. Приходить, а там Кіря за компютером. Чоловік питає його. - Ти чого за компютером? Той не відводячи погляду і цілеспрямовано клацаючи відповідає. - Я працюю
Відповідь: Дитячі Перлини Потрібно було вчора персики до сирника відкрити і як завжди малий на передовій з своїм "я сям". Відкривачку в руки і так і сяк, звуки при тому такі ого-го, та й я йому кажу: "синочок ще тобі треба багато каші з'їсти щоб банки відкривати" Він серйозно подивився, зробив ще декілька спроб, розсердився, відсунув рукою банку в сторону на столі і до мене: "мама дай кашу!" (це при тому що годину тому поїв)
Відповідь: Дитячі Перлини Племінниця Тетянка (2,7 роки). Мій наречений грається з нею в слова. Питається: "А яке ти слово знаєш на букву "м"? Таня каже тут завчене слово: "Мама!" Він знову: "А на букву "т"? Таня: "Тато!" А потім коронне: "А на букву "в"? Таня довго оглядається по кімнаті, шукає якісь предмети на букву "в", дивиться на мого коханого (Юру), а потім видає: "А! Юра!!!" І то так завжди - на букву "д" - Юра, на букву "н" - Юра...І таким щасливим голосом то кричить, як Якубович казав: "АААвтомобиль!!!"
Відповідь: Дитячі Перлини Вчора зустрічали татка з роботи і подорозі додому купили морозиво. Христинка ще не їсть морозиво з такою швидкістю, щоб не дати йому розтопитися, тому купили мені і їй одне на двох. От малеча трохи поїла, і я кажу, що тепер моя черга. А вона: "Мама, ти не хочеш морозива. Ти трохи хотіла, але тепер вже не хочеш " Потім все ж дала мені морозиво і побігла до тата "вибивати" свою долю
Відповідь: Дитячі Перлини Похресницю (1,4) питають, як каже курочка, відповідає - "Ко-ко", а котик - "Мняв", а собачка - "Гав-гав", а хресна - "Гав-гав". Отака я погана.
Відповідь: Дитячі Перлини Пішли вчора платити квартплату в ЖЕК, виходимо з ЖЕКу, а Ярка каже - мамо, яка це убога хатина...
Відповідь: Дитячі Перлини Коли ми із сестрою були малі, у нас був холодильник "Апшерон". Щоразу як Діану просили прочитати назву холодильник, вона дуже впевнено читала: "Опсирон"
Відповідь: Дитячі Перлини Я щось поралась на подвірї, Кірюша заліз під яблуню. А в неї віття вниз аж виросло - і якщо підлізти і зайти всередину то нічого не видно. Так от він мені гукає: - Мамочка, ти де? Мамочка, ти де? "Я не могу без тебя"(пісень наслухалась дитина). Мені до тебе невидно. Прийшлось визволяти
Відповідь: Дитячі Перлини Догрався мій тато...Завжди, коли приходить до онучки, каже їй: "Добрий день, я олень!" І от позавчора вона його вітала і видала: "З днем народження, олень!" Більше так казати їй не буде.
Відповідь: Дитячі Перлини один знайомий розповідав. Коли він ще був дитиною, то бавився одного разу в досить великій компанії. Ну і діти почали хвалитися: хтось рибками, хтось хом"яком, котиком і т.д. А одна дівчинка слухала, слухала, не мала дуже чим хвалитися, але викрутилася: "А в мене глисти і я їм щодня таблетки "
Відповідь: Дитячі Перлини Вчора досиьь довго гуляємо ввечері- то один майданчик, то другий. Вже пора митися і спатоньки і я кажу Антонові: ідем додому- мене вже комарі загризли. Антон: мамо- а ти сиди і так КУЛЬТУРНО відмахуйся, а я ще трохи побавлюся
Відповідь: Дитячі Перлини Співає наш Ростик пісеньку з реклами кіндер: "Мама- первое слово, главное слово... Мама, жызнь подарила, киндер купила..." Цікаво, що для дитини з цього важливіше?
Відповідь: Дитячі Перлини Їмо курку, смачна, запечена на грилі, мені смакує, буру собі добавки. Сашка видає геніальну фразу таким тоном, що вже від самого тону смішно стає :"Мама, ти собі взяла ЩЕ курки?! В тебе виросте живіт!" Після того мені вже було не до добавки
Відповідь: Дитячі Перлини Знайшла це в інтернеті... :xaxa: Їду в міжміські маршрутці, біля мене сидить чоловік з маленькою, дуже балакучою дівчинкою. - тату, а раків їдять? - так - а мене з'їдять? - а чого тебе мають їсти? - ну, я ж рак за гороскопом! *** Дивляться атлас. Мала:- а це що? Тато:-Північна Америка М.: - а вона називається північна, бо там півні живуть?)))) *** Атлас. Мала: - а я знаю, що це! Це - Африка! Там живуть різні хижі звірі: леви там всякі... Ееее... Леви.... люди там не живуть... - там живуть люди, чорні-чорні.. - аааааа... То вони приїжджають туди, щоб їх з'їли!!!
Відповідь: Дитячі Перлини Почало вчора ввечері блискати мала трошки настрашилась, а бабуся їй розказує, що то Бозя нечемних діток сварить, щоб не кричали, не билися і не плювалися. Вікуся подумала і каже - А я так легенько плювалась, Бозя того не бачила! А потім до мене каже - Мам, давай купим нові вікна, що так не блискало!
Відповідь: Дитячі Перлини Ще перлинок))) Мама, мне папа помыл голову. Теперь она блестит. Мама, понюхай, как она блестит. (Настя 4 года) Бывает трава сильная, бывает слабая. Слабая - это которая на поляне растет, а сильная - это которая через асфальт пробивается (Ксюша 4 года) В разговоре с воспитателем в садике: "Я мужчина в самом соку и полон достоинства" (Денис 4 года) Кашка, это от слова какашка? (Автор: Вероника Мерзликина, 5 лет)