Дитячі Перлини

Тема у розділі 'Хіхоньки', створена користувачем Leopolis, 24 Листопад 2006.

1. masjaka

masjaka Well-Known Member

Відповідь: Дитячі Перлини

Їдемо від бабусі і дідуся. Мала 3р. щось вередує, я їй роблю зауваження.
    Мала: - Мама ти мене не свари, бо в тебе є і тато, і дідусь, а я сама.
    я: - донечко в тебе теж є тато і дідусь.
    мала: - ні, в мене дідусь вже ЗАКІНЧИВСЯ!!!:girl_blum:

2. Ольга

Ольга Well-Known Member

Мам, а знаєш з чого мак роблять?
    З голочок їжака!:girl_wink:

Сильний туман:
    - Мама, а чого воно так все запотіло на вулиці!?

3. Loyal

Loyal Well-Known Member

Прийшов син з садочку (2,5р), розказує нововивчений віршик. Каже, що то його вихователька навчила. Постояв, подумав:
    - така розумна вихователька в мене!

----
    Їдемо вгості до любленої тітки. Біля нас їде трамвай і колія завертає разом з трамваєм.
    - О! Тато! Трамвай не в ту сторону поїхав. Він поїхав до нефайної цьоці, а я їду до файної!!!

4. mamatu

mamatu Well-Known Member

Сюсюкаю я Тугара:
    - ти ж мій синочок…
    - ні, я не синочок. Ти моя мама, а я не синочок… (через перу хвилин) …синочків не існує – це люди у костюмах.
    Це по аналогії, як я казала, що монстрів не існує, а в кіно – це люди у костюмах.

5. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Іра так серйозно під час розмови з чоловіком, який захоплено розказує одну історію: А ну не сваріться, а то я піду в іншу кімнату і буду плакати!

6. Редвумен

Редвумен Active Member

Маю знайомих з дівчатками, що ходять в садок: так от - вони ствержують, що є туш для вій, а є і для "повій" :haha:

7. Diana

Diana мрійниця

Доня не хоче йти у садочок і каже: "Я не хочу йти у такий дуже гарний садочок, а хочу в негарний"

Після обіду, глажу їй животик і кажу, :" Татку подивись який животик дитина наїла"
    "Це не животик, там пльосто маленька ляля живе"

8. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Соломія каже мені:
    - Мам, в мене так губки потріскали. Я мащу їх, мащу, а вони все одно потріскані. Вже скоро в мене губ НЕ БУДЕ! :) :) :)

9. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Яна: мамо, ти пишеш тьоті пі-пі? :girl_haha:
    Мала на увазі ПП.

Татко наш, певно, про хлопчика мріє, купив Яні на Миколая набір: лук і стріли і 2 мечі, а також грушу і боксерські рукавички. Так як у нас Яна - пацанка, то їй тільки того і треба було))) Обвішалася тим усім і ходить по хаті. Дзвнить мій брат і питає, що Миколай приніс. Яна: а мені Миколай приніс мечі, і лук, і стріли, і один такий меч, як справжній! І я зараз з усім тим макіяжем ходжу.

10. mermaid

mermaid Member

Було десь років 3-4 Максиму..Гуляли по лісі, просто годували білочок.. І тут ні з того ні з цього запитання:
    " Мама, ну я все розумію, але де бере тато- білочка ножик, щоб розрізати мамі-білочці животик і витягнути діток?"

Мене кесерили, тому знав що дітки так народжуються..:girl_blush2:

Останнє редагування: 19 Грудень 2010
  11. preciosa

preciosa Well-Known Member

Ось що видав плимінник мого коханого: (йому 4 роки)
    сидить він з дідусем у машині, чекають братика з лікарні; тут стало йому цікаво і питає дідуся: "Діду, а ти віддаш мені свою машину?" Дідо: "Віддам, Іванку, віддам, будеш мене возити" Іванко:"Діду, як вмреш, то віддаш?" Дідо:"Та віддам, віддам" Іванко: (серйозним тоном) "Добре, як вродишся купиш собі нову" Дідусь: ...без коментарів.
    :girl_haha::girl_haha:
    Я довго не могла стриматись від сміху...

12. Wonder

Wonder New Member

розповідав співробітник:
    малий отримавши на Миколая робота, ще побачивши фрукти сказав: "Татко дивись, а Миколайко ще овочі і фрукти приніс"

13. Siania

Siania Love Life

Вчора говорю з кумою по телефону. І каже що є в них тепер санки (такі з рулем, не знаю як називаються), а малий каже до мами:
    - Не хвалися!
    :girl_crazy:

14. popelushka

popelushka Well-Known Member

Юльчик мені каже: "Мама, я скоро виросту великий-великий, аж до неба! Візьму тебе на ручки і будем на хмарці жити":girl_in_dreams:... потім додав: "Хм, то напевно треба двері більшими в хаті робити, бо ж як я зайду?":girl_haha:

15. Neitiri

Neitiri New Member

Дівчатка, я в шоці... не знаю, чи в цю тему доречно, але іншої не знайшла. Моя доця дуже часто вгадує, про що я думаю. Ну це просто вражає. Я маю щось на думці довгий час, і вона бере і починає говорити на цю тему. Я настільки вражена... Що це телепатія чи міцний зв"яок між мамою та дитиною? Їй вже маже 7, але такі випадки трапляються давно і доволі частенько. Цікаво, чи хтось помічав щось схоже зі своїми дітками?

16. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

Прибирала я вчора, а малий бавився. Тут заходить в коридор до мене і каже:
    -от буде в мене колись дівчинка і народиться дитинка і прийде вона до мене, і скаже "побався зі мною" і я всю роботу кину і піду бавитись!
    Р.S. Видно мама трохи переборщила зі складанням-прибиранням! Виправляюсь:)

17. preciosa

preciosa Well-Known Member

Знову пишу про прикол, який щойно видав плимінник мого хлопця Іванко. Підходить до нього і каже: "Василю, а де жІнки вибираються? Де ти купляв свою Роксолану? Вона в компютері є? Та?" (і це все так серйозно підходить і питає)
    Мій хлопець чуть не впав зі сміху, а мені одразу подзвонив і розказав, то я тоже реготала... Тааак... Цікава у малого логіка.:girl_crazy:

18. Azza

Azza Member

Моя племіниця лягала на обідній сон з мамою, а це було літо, жара, ну і звісно мухи. І одна з тих мух літає літає, спати не дає і тут Софійка сідає і до мами серйозним тоном каже:
    - Мам а давай ту муху здохнем(заб'єм).
    Вчора був кумедний випадок, моєму синулі 1,1 рочок але ну дуже не любить коли закриті двері. І от мій чоловік іде в туалет, малий само собою впевнено крокує слідом, і тут бац чоловік перед самим його носом закриває двері. Той не почав плакати як завжди, а бере виключає світло в туалеті і хода:girl_haha:.

19. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

Моя Діанка у свої 1,4 знає, коли має тато прийти. Десь за 5 хв до його приходу, біжитьдо дверей і починає "тятькати" там мелодійно і приємно:girl_flirt:. Я перше думала, що то просто збіг, але то вже стало регулярним - раз муж хотів зробити сюрприз і прийти раніше, але Діанка стала під двері і давай "співати оду" таткові - я зрозуміла, що татко прийде раніше - сюрприз не вдався;)

20. Зануда

Зануда Well-Known Member

Бавляться мої діти в гру із серії "Я шукаю" і довго не можуть знайти якийсь предмет, вже і мене підключили, сидимо витріщаємось у монітор і тут Тереза каже:
    -Я знаю! Щоб знайти - треба дивитись квадратними очима!
    :girl_haha: :girl_haha: