Відповідь: Дитячі Перлини Їдемо від бабусі і дідуся. Мала 3р. щось вередує, я їй роблю зауваження. Мала: - Мама ти мене не свари, бо в тебе є і тато, і дідусь, а я сама. я: - донечко в тебе теж є тато і дідусь. мала: - ні, в мене дідусь вже ЗАКІНЧИВСЯ!!!
Відповідь: Дитячі Перлини Мам, а знаєш з чого мак роблять? З голочок їжака! Сильний туман: - Мама, а чого воно так все запотіло на вулиці!?
Відповідь: Дитячі Перлини Прийшов син з садочку (2,5р), розказує нововивчений віршик. Каже, що то його вихователька навчила. Постояв, подумав: - така розумна вихователька в мене! ---- Їдемо вгості до любленої тітки. Біля нас їде трамвай і колія завертає разом з трамваєм. - О! Тато! Трамвай не в ту сторону поїхав. Він поїхав до нефайної цьоці, а я їду до файної!!!
Відповідь: Дитячі Перлини Сюсюкаю я Тугара: - ти ж мій синочок… - ні, я не синочок. Ти моя мама, а я не синочок… (через перу хвилин) …синочків не існує – це люди у костюмах. Це по аналогії, як я казала, що монстрів не існує, а в кіно – це люди у костюмах.
Відповідь: Дитячі Перлини Іра так серйозно під час розмови з чоловіком, який захоплено розказує одну історію: А ну не сваріться, а то я піду в іншу кімнату і буду плакати!
Відповідь: Дитячі Перлини Маю знайомих з дівчатками, що ходять в садок: так от - вони ствержують, що є туш для вій, а є і для "повій"
Відповідь: Дитячі Перлини Доня не хоче йти у садочок і каже: "Я не хочу йти у такий дуже гарний садочок, а хочу в негарний" Після обіду, глажу їй животик і кажу, :" Татку подивись який животик дитина наїла" "Це не животик, там пльосто маленька ляля живе"
Відповідь: Дитячі Перлини Соломія каже мені: - Мам, в мене так губки потріскали. Я мащу їх, мащу, а вони все одно потріскані. Вже скоро в мене губ НЕ БУДЕ!
Відповідь: Дитячі Перлини Яна: мамо, ти пишеш тьоті пі-пі? Мала на увазі ПП. Татко наш, певно, про хлопчика мріє, купив Яні на Миколая набір: лук і стріли і 2 мечі, а також грушу і боксерські рукавички. Так як у нас Яна - пацанка, то їй тільки того і треба було))) Обвішалася тим усім і ходить по хаті. Дзвнить мій брат і питає, що Миколай приніс. Яна: а мені Миколай приніс мечі, і лук, і стріли, і один такий меч, як справжній! І я зараз з усім тим макіяжем ходжу.
Відповідь: Дитячі Перлини Було десь років 3-4 Максиму..Гуляли по лісі, просто годували білочок.. І тут ні з того ні з цього запитання: " Мама, ну я все розумію, але де бере тато- білочка ножик, щоб розрізати мамі-білочці животик і витягнути діток?" Мене кесерили, тому знав що дітки так народжуються..
Відповідь: Дитячі Перлини Ось що видав плимінник мого коханого: (йому 4 роки) сидить він з дідусем у машині, чекають братика з лікарні; тут стало йому цікаво і питає дідуся: "Діду, а ти віддаш мені свою машину?" Дідо: "Віддам, Іванку, віддам, будеш мене возити" Іванко:"Діду, як вмреш, то віддаш?" Дідо:"Та віддам, віддам" Іванко: (серйозним тоном) "Добре, як вродишся купиш собі нову" Дідусь: ...без коментарів. Я довго не могла стриматись від сміху...
Відповідь: Дитячі Перлини розповідав співробітник: малий отримавши на Миколая робота, ще побачивши фрукти сказав: "Татко дивись, а Миколайко ще овочі і фрукти приніс"
Відповідь: Дитячі Перлини Вчора говорю з кумою по телефону. І каже що є в них тепер санки (такі з рулем, не знаю як називаються), а малий каже до мами: - Не хвалися!
Відповідь: Дитячі Перлини Юльчик мені каже: "Мама, я скоро виросту великий-великий, аж до неба! Візьму тебе на ручки і будем на хмарці жити"... потім додав: "Хм, то напевно треба двері більшими в хаті робити, бо ж як я зайду?"
Відповідь: Дитячі Перлини Дівчатка, я в шоці... не знаю, чи в цю тему доречно, але іншої не знайшла. Моя доця дуже часто вгадує, про що я думаю. Ну це просто вражає. Я маю щось на думці довгий час, і вона бере і починає говорити на цю тему. Я настільки вражена... Що це телепатія чи міцний зв"яок між мамою та дитиною? Їй вже маже 7, але такі випадки трапляються давно і доволі частенько. Цікаво, чи хтось помічав щось схоже зі своїми дітками?
Відповідь: Дитячі Перлини Прибирала я вчора, а малий бавився. Тут заходить в коридор до мене і каже: -от буде в мене колись дівчинка і народиться дитинка і прийде вона до мене, і скаже "побався зі мною" і я всю роботу кину і піду бавитись! Р.S. Видно мама трохи переборщила зі складанням-прибиранням! Виправляюсь
Відповідь: Дитячі Перлини Знову пишу про прикол, який щойно видав плимінник мого хлопця Іванко. Підходить до нього і каже: "Василю, а де жІнки вибираються? Де ти купляв свою Роксолану? Вона в компютері є? Та?" (і це все так серйозно підходить і питає) Мій хлопець чуть не впав зі сміху, а мені одразу подзвонив і розказав, то я тоже реготала... Тааак... Цікава у малого логіка.
Відповідь: Дитячі Перлини Моя племіниця лягала на обідній сон з мамою, а це було літо, жара, ну і звісно мухи. І одна з тих мух літає літає, спати не дає і тут Софійка сідає і до мами серйозним тоном каже: - Мам а давай ту муху здохнем(заб'єм). Вчора був кумедний випадок, моєму синулі 1,1 рочок але ну дуже не любить коли закриті двері. І от мій чоловік іде в туалет, малий само собою впевнено крокує слідом, і тут бац чоловік перед самим його носом закриває двері. Той не почав плакати як завжди, а бере виключає світло в туалеті і хода.
Відповідь: Дитячі Перлини Моя Діанка у свої 1,4 знає, коли має тато прийти. Десь за 5 хв до його приходу, біжитьдо дверей і починає "тятькати" там мелодійно і приємно. Я перше думала, що то просто збіг, але то вже стало регулярним - раз муж хотів зробити сюрприз і прийти раніше, але Діанка стала під двері і давай "співати оду" таткові - я зрозуміла, що татко прийде раніше - сюрприз не вдався
Відповідь: Дитячі Перлини Бавляться мої діти в гру із серії "Я шукаю" і довго не можуть знайти якийсь предмет, вже і мене підключили, сидимо витріщаємось у монітор і тут Тереза каже: -Я знаю! Щоб знайти - треба дивитись квадратними очима!