Відповідь: Дитячі Перлини Їдемо сьогодні вранці в садок, я така сонна, погода видно впливає, ще й на дорозі ситуація складна, видно не лише на мене погода впливає, у всіх реакція приторможена. малий дивиться на мене через дзеркало заднього виду : - мам, чого ти якась тааакаааа на лиці..... бідна.... - яка??? - ну така бідна, така бідна виглядаєш, ніби в тебе зооовсім грошей нема!
Відповідь: Дитячі Перлини Забираю малявку з садочку запитую (Я) донечка, а що ти сьогодні їла ? (завжди запитую, бо в садочку мало що їсть) (Вероніка) ой , нічого не їла (Я) А чому ти нічого не їла, за що ми кожного місяця в садочку платимо? (В) Хм..за що..та за газ )))
Відповідь: Дитячі Перлини Моя дитина видала: - Мама, а чому ти як була маленькою лежачи їла? - ???!!!... А хіба я лежачи їла? - Їла! Їла. Тому тепер маєш чоловіка лежана - - Я лежачи їсти ніколи не буду Це дитина з бабцею день провела
Відповідь: Дитячі Перлини Чоловік прибирає іграшки,Софія вже майже спить.Тут з купи іграшок Розумне цуценя подає голос: "Обійми мене...",Софія крізь сон:"Добле,завтра тебе обійму..."
Відповідь: Дитячі Перлини Показую Юльчику фотографії, де Катруся з своїм братиком. Звичайно багато в нього питань виникло і так радісно посміхався, а потім каже: "Шкода, що мій лист до св.Миколая, ангелики вже забрали... І нащо мені ті бандаринки і кіндери, ліпше собі б тоже братика-Матвійка замовив"...
Відповідь: Дитячі Перлини Вчора ввечері сидимо в кімнаті, "читаємо" з Іринкою книжку, я їй показую картинки- вона називає, потім вона мене питає, хто це, я їй кажу... Наступна картинка- там різні звірятка, показую їй їжачка. Діалог: Я- Іринка. хто це, дивися, такий колючий? Іра -(Підбігла до татка і його гладить по щоці) - не оюций татко!!!
Відповідь: Дитячі Перлини молодший вже добрих три тижні не гамцяв циці, а то захворів і каже: - мама,де серце? - тут(показала) - мене болить сейце, дузе тисне! і зівотик болить, а коли болить сейце і зівотик тлеба їсти цицю
Відповідь: Дитячі Перлини Тугар підходить і питає: - знаєш, чого я не великий? - Чому? - Тому, що я маленький… Логічно… Читаємо з синочком книжечку про лічбу. На одній зі сторінок треба рахувати тістечка. Тугар, звісно вже забув рахувати, каже, що хоче тістечко. Я кажу, що тістечка не варто їсти, бо в них немає вітамінчиків. Тоді він показує на тістечко-кошик: - О! Це тістечко з фруктами, а у фруктах є вітаміни! Мусила потім купувати такий кошик з фруктами.
Відповідь: Дитячі Перлини ой, видала моя Ярка сьогодні за вечерею на столі в нас, каже, всяка ПСЯЧИНА
Відповідь: Дитячі Перлини Стасік роздивляється книжечку, там намальована корова, каже: "Мамо, дивися в корови є сосиски". Дивився "Ну погоди" там в кадрі було багато курей, потім зайшов "великий кур", так обізвав півня .
Відповідь: Дитячі Перлини Яна: мама, а ти блондинка? Я: ні, я брюнетка. Яна: а я? Я: ти теж брюнетка. Яна: а я хочу бути блондинкою! Я: виростеш - перефарбуєшся. Яна: то я буду модна блондинка! Яна: мама, ляж на ліжко і будеш моя горка, я буду з тебе з"їхувати і назад заїхувати. Я: правильно казати "з"їжджати і заїжджати". Яна: і з"їжджати і заїжджати теж буду. Дізналася Яна, що "одяг" по-російськи буде "одежда". А Яна говорить "надежда". Коли шукає свій одяг, то каже: "А де моя Надєжда Сєргєєвна?"
Відповідь: Дитячі Перлини Розбив Тімка горщик для чанахів, моя мама його трохи сварить, а він : не переживай, я ж тобі ще 3штуки залишив.
Відповідь: Дитячі Перлини Я розсипала муку на кухні і почала прибирати. Христинка так подивилася і каже: "Ой та мама... Але то нічого. Мамо, Христинка не буде сварити." Йдемо біля магазину і доня побачила м"ячик. Звичайно, просить його купити. Я: - В тебе вдома багато м"ячиків. Буде літо, то купимо ще один великий на вулиці бавитися. Х: - В татка попрошу. - пауза - Нє. Христинка піде на роботу, заробить маленькі гроші і купить маленький м"ячик. Христинка кличе тата "татко". Це всім подобається і неодноразово казали їй, що дуже гарно кличе тата. Дитина зробила висновки і тепер в неї появилися нові слова: мамко (мамо), дідко (дідо)
Відповідь: Дитячі Перлини Дитина 2,6р. Боялася прабабусі, котру рідко бачила. Але потім привикла і я питаю: - Донечко, правда бабуся хороша??? - Та, і не кусяє!!!!!! (і не кусається)
Відповідь: Дитячі Перлини Іринка витягує записник з моєї сумки, листає і так розчаровано: я думала то гроші - а то документи!; - Тато, що то? - Компас? - А я думала гудзик
Відповідь: Дитячі Перлини пішла в туалет, малих залишила в кімнаті. вихожу - назустріч Павлусь, тиче мені щось під ніс зі словами "Мама, намазай!" Дивлюсь - туш. Думаю, добрались до шухляд. Тут з кімнати до мене виповзає Тарасик уже "намазаний" - чоло чорне Придивляюсь ближче: намазані ще вії та брови, а чоло видно випадково зачепили, бо дуже ж він рухливий. Посміхнулась, пішла класти туш на місце. Підходить Павлусь, складає губки бантиком і каже "Мама, дивись які в мене губки!" Короче, юний візажист "намазав" молодшого братика тушшю і себе (брови, чоло - туш, губи - помада) потім по ТВ йшла реклама тих "мільйона вій" і мені дитина підтвердила, що "намазав як у тьоті!" О! Візажист росте )))
Відповідь: Дитячі Перлини Подорозі з школи питаю Марка - Марку, як буде англійською поїзд ? Марко - ПА-РО-ВОЗ
Відповідь: Дитячі Перлини Йдемо ми зі Святославом по вулиці. На зустріч йде старенька бабуся і каже: - Який ти гарний хлопчик! Добре, що в мами з татом були гроші, щоб такого хлопчика купити. Святик: - Мене не купили, мене Бозя дав! Ось так то!