Відповідь: Дитячі Перлини TASJA нагадали ви мені випадок про циці... Був малий у селі більше місяця. Відповідно набрався сільського лексикому, і зокрема гарно вивчив всіх тварих.... От якось сидимо дома, я пішла в іншу кімнату періоділась в халат. А халат такий на запах, як то кажуть. Хто має таке щастя в гардеробі той знає що воно інколи і розлазиться, та й може щось десь більше привідкритися, ніж потрібно. Про це ми якось з чоловіком і говорили. Так от, оділа я цей халат і заходжу в кімнату. Малий каже "Мамо добре зав"яжись, а то ще вим"я вискочить і буде сором".... ось так от....
Відповідь: Дитячі Перлини Наша бабця живе окремо і далеко від нас. Так от, сусідка питається його, ти напевно дуже скучив за бабцею, чекаєш на неї, він встає і серйозно говорить: "Ні, це вона за мною скучає".
Відповідь: Дитячі Перлини Юльчик: "Мама, тато! Нанукович сьогодні казав, щоб ми завтра йшли обізково святкувати, бо завтра Незалежність!"
Відповідь: Дитячі Перлини Відпочивали з внучкою на Закарпатті,дзвонить донька і запитує малу,чи падав дощ.Аня відповідає:"Трохи поКаКав-поКаКав і перестав!"
Відповідь: Дитячі Перлини В нашої Катрусі (2 роки 9 місяців) якось лопнув шарік. Вона каже: " Мама, дай мені шитку, я зашию".
Відповідь: Дитячі Перлини Вийшли ми з Данилком ввечері на вулицю дивитися лазерне шоу але мабуть не дочекалися повного дійства а тільки пробні вогники виблискували, повернулися додому бо завтра вранці треба ставати до садочку, заходить Данилко до квартири і промовляє до чоловіка (тата): -я чекав, чекав а той шоун не прийшов...:p
Відповідь: Дитячі Перлини Дивились ми сьогодні пряму трансляцію концерту з дня незалежності, а малий говорить: мам зроби тихіше будь-ласочка, а то вуха мої будуть боліти.
Відповідь: Дитячі Перлини Про користь переглядання мультиків на російській мові...Дивилася наша Аня мультик про поросятко Фунтика.Під враженням побаченого заходить на кухню,де сидить мама з колежанкою і вітається:"Здравствуйте,девчонки!",помічає бабцю і вітається:"Здравствуйте,госпожа Беладонна!"Добре,що бабця мультики не любить...(а зовні схожість з Беладонною є...)
Відповідь: Дитячі Перлини Про користь переглядання мультиків на російській мові...Дивилася наша Аня мультик про поросятко Фунтика.Під враженням побаченого заходить на кухню,де сидить мама з колежанкою і вітається:"Здравствуйте,девчонки!",помічає бабцю і вітається:"Здравствуйте,госпожа Беладонна!"Добре,що бабця мультики не любить...(а зовні схожість з Беладонною є...)
Відповідь: Дитячі Перлини Вчора подзвонила наша перша вчителька і попросила, щоб малий вивчив віршик на 1 вересня на вибір або про школу, або про маму, або про Україну. Кажу: "Владиславчик давай про Україну, ми в Горішок вчили. Повторимо і розкажеш. Як там він розпочинався? Маленькі наші...." А у відповідь серйозним тоном чую: "Мам, та не буду я нічого повторювати... говорити я вмію і люблю.... Піду в школу і якось там викручуся!" все... німа сценна.... і це ми в перший клас йдемо, а що буде далі?
Відповідь: Дитячі Перлини Розповідає Святослав віршика: -Україна! Рідний край! Поле, річка, синій гай. Любо стежкою іти - Там живемо МОЯ ХАТКА :eek: (замість "моя хатка" має бути "я і ти")
Відповідь: Дитячі Перлини Сидить Тугар на горщику по великих справах, а я друкую на комп"ютері. Зробив синок все, що треба і кличе мене витирати дупцю (у нас з малецтва завелось, що він кличе "Ура", коли ще кожен похід на горщик був великим досягненням): - мамо, ура! - зараз, синок, я додрукую абзац і прийду. - ну ура, мамо! - почекай хвилиночку. - ну мамо! мені воняє-є-є!!!!:rofl: Шукали ми Маргаринчику рюкзак до школи, а Тугар випрошував іграшку. І не якусь конкретну, а так, що-небудь, аби купили (то так дідусь з бабусею розбещили). Я не купила, пояснила, що не треба дарма гроші витрачати, а лише купувати щось дуже потрібне. Їдемо в маршрутці, синок видає мені: - ти не чемна, не купила мені іграшку... Оксана чемна (то сестра чоловіка), вона мені купила... дитині треба купувати іграшки!
Відповідь: Дитячі Перлини Наш татко з самого ранку пішов на рибалку, малий рибак встав і зразу захотів до татка. Я дзвоню до чоловіка, питаюсь, що там до чого, він злий, бо йому велика риба зірвалась... а Юльчик якийсь такий вередливий, бо хоче йти до тата вже і негайно. Я йому кажу: "Ти будь чемний, бо тато наш злий, зараз вижене тебе додому". А Юлік мені відповідає: "Я сам вже злий! Ну не любимо ми з татом, коли ти до нас дзвониш! Ти рибу нам лякаєш!"
Відповідь: Дитячі Перлини В неділю була у нас гостина. Прийшли Христинчині бабусі і прабабусі з дідусями. Посиділа Христя в одного діда, пішла до другого. І так дивиться на нього, задумалася. Потім каже: - Дід Аван (Іван) має уся (вуса). Оман (Роман) не має. - Після секундної паузи: - Дідя купить уся А сьогодні продовження. Але сьогодні вже бабусі треба купити вуса, бо дід Іван має, а баба нє.
Відповідь: Дитячі Перлини Максим дуже любить фантазувати на тему "я як виросту...", переважно це стосується ремонту, перепланування будинку в якому живемо. На що баба відповідає: - коли ти вже виростеш??? ...зробиш нам тут порядки, ремонти гарні. Максим: - але коли я виросту мама вже буде стара, а ти вже помреш... Б: - та я ще не така стара щоб помирати! М: - стара стара! йди подивись на себе в зеркало! (бабі 52)
Відповідь: Дитячі Перлини Збираємось гуляти і я бачу, що Тугар щось поклав до кишені джинсів, примовляючи "я щось взяв з собою". Я ж думала, що то машинка, чи солдатик. Виявилось, що дитина взяла з собою в кишеню оладок (на випадок, якщо зголодніє, мабуть). Бавився синок шурупами та будівельними гачками татка, робив з них композиції, складав з них малюнки. Потім пішов, взяв віник і давай підмітати, примовляючи: "Я підмітаю, я люблю порядок".
Відповідь: Дитячі Перлини В моєї співробітниці синочок веселий пацан, йому п"ять років, постійно вона нам розказує якісь перлини.Черешні називає цюрашеньки, корок яким закривають ванну аби напустити воду-засоскою, і придумує ці слова сам. Остання перлина Малий грає в Гру Лара Крофт, йому тяжко таке словосполучення вимовити тому називає її тьотя. Приходить в гості до діда, пана поважного, при посаді Мал. Діду, а ти вмієш тьотю шпіляти? Дід. Мовчанння, довге таке мовчання після чого видав -вміюююю (з іграми пан на ВИ) Вкінці співробітниця заходячись диким реготом пояснила тату, що насправді означає "шпіляти тьотю" І сміх і гріх.
Відповідь: Дитячі Перлини Яня: щоб морозиво було смачніше, я додала до нього слоникового масла. Я: чого-чого? Яня: слоникового масла, воно в холодильнику лежить. Я офігівша підходжу до холодильника, на ходу думаю, де в нас могло взятися слоникове масло. Виявилося, що то була сиркова маса "Рожеве слоненя". Дивиться "Зоряні війни". Тут головні герої починають цілуватися, аж тут вона скрикує: нет, этого нельзя делать! Янька каже: я вже знаю, чому вона сказала, що того нєльзя дєлать. Бо я на них дивлюся!
Відповідь: Дитячі Перлини Приготувала я Святославчику смаженого банана (вперше). Йому дуже сподобалося! От їсть він з такою насолодою і каже до мене: - Таке смачне! (пауза) Ти ГАРНА МАМА!