Дитячі Перлини

Discussion in 'Хіхоньки' started by Leopolis, Nov 24, 2006.

1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Дитячі Перлини

TASJA нагадали ви мені випадок про циці...
    Був малий у селі більше місяця. Відповідно набрався сільського лексикому, і зокрема гарно вивчив всіх тварих....:girl_impossible:
    От якось сидимо дома, я пішла в іншу кімнату періоділась в халат. А халат такий на запах, як то кажуть. Хто має таке щастя в гардеробі той знає що воно інколи і розлазиться, та й може щось десь більше привідкритися, ніж потрібно. Про це ми якось з чоловіком і говорили. Так от, оділа я цей халат і заходжу в кімнату. Малий каже "Мамо добре зав"яжись, а то ще вим"я вискочить і буде сором".... ось так от....:girl_crazy:

2. fynni

fynni New Member

Наша бабця живе окремо і далеко від нас. Так от, сусідка питається його, ти напевно дуже скучив за бабцею, чекаєш на неї, він встає і серйозно говорить: "Ні, це вона за мною скучає".

3. Mira_SH

Mira_SH Well-Known Member

тату, купи Ісусику футболку, щоб не був голий:)

4. popelushka

popelushka Well-Known Member

Юльчик: "Мама, тато! Нанукович сьогодні казав, щоб ми завтра йшли обізково святкувати, бо завтра Незалежність!":girl_devil: :)

5. Відповідь: Дитячі Перлини

Відпочивали з внучкою на Закарпатті,дзвонить донька і запитує малу,чи падав дощ.Аня відповідає:"Трохи поКаКав-поКаКав і перестав!":girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

6. Myroslava82

Myroslava82 Well-Known Member

В нашої Катрусі (2 роки 9 місяців) якось лопнув шарік. Вона каже: " Мама, дай мені шитку, я зашию".

7. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Вийшли ми з Данилком ввечері на вулицю дивитися лазерне шоу але мабуть не дочекалися повного дійства:girl_cray: а тільки пробні вогники виблискували, повернулися додому бо завтра вранці треба ставати до садочку, заходить Данилко до квартири і промовляє до чоловіка (тата):
    -я чекав, чекав а той шоун не прийшов...:p

8. fynni

fynni New Member

Дивились ми сьогодні пряму трансляцію концерту з дня незалежності, а малий говорить: мам зроби тихіше будь-ласочка, а то вуха мої будуть боліти.

9. Відповідь: Дитячі Перлини

Про користь переглядання мультиків на російській мові...Дивилася наша Аня мультик про поросятко Фунтика.Під враженням побаченого заходить на кухню,де сидить мама з колежанкою і вітається:"Здравствуйте,девчонки!",помічає бабцю і вітається:"Здравствуйте,госпожа Беладонна!"Добре,що бабця мультики не любить...(а зовні схожість з Беладонною є...)

10. Відповідь: Дитячі Перлини

Про користь переглядання мультиків на російській мові...Дивилася наша Аня мультик про поросятко Фунтика.Під враженням побаченого заходить на кухню,де сидить мама з колежанкою і вітається:"Здравствуйте,девчонки!",помічає бабцю і вітається:"Здравствуйте,госпожа Беладонна!"Добре,що бабця мультики не любить...(а зовні схожість з Беладонною є...):girl_tender::girl_tender::girl_tender:

11. Jasmin

Jasmin :)

Вчора подзвонила наша перша вчителька і попросила, щоб малий вивчив віршик на 1 вересня на вибір або про школу, або про маму, або про Україну. Кажу: "Владиславчик давай про Україну, ми в Горішок вчили. Повторимо і розкажеш. Як там він розпочинався? Маленькі наші...." А у відповідь серйозним тоном чую: "Мам, та не буду я нічого повторювати... говорити я вмію і люблю.... Піду в школу і якось там викручуся!" все... німа сценна.... і це ми в перший клас йдемо, а що буде далі?:connie_pull-pigtail

12. TASJA

TASJA Well-Known Member

Розповідає Святослав віршика:
    -Україна! Рідний край!
    Поле, річка, синій гай.
    Любо стежкою іти -
    Там живемо МОЯ ХАТКА :eek: (замість "моя хатка" має бути "я і ти")

13. mamatu

mamatu Well-Known Member

Сидить Тугар на горщику по великих справах, а я друкую на комп"ютері. Зробив синок все, що треба і кличе мене витирати дупцю (у нас з малецтва завелось, що він кличе "Ура", коли ще кожен похід на горщик був великим досягненням):
    - мамо, ура!
    - зараз, синок, я додрукую абзац і прийду.
    - ну ура, мамо!
    - почекай хвилиночку.
    - ну мамо! мені воняє-є-є!!!!:rofl:

Шукали ми Маргаринчику рюкзак до школи, а Тугар випрошував іграшку. І не якусь конкретну, а так, що-небудь, аби купили (то так дідусь з бабусею розбещили). Я не купила, пояснила, що не треба дарма гроші витрачати, а лише купувати щось дуже потрібне.
    Їдемо в маршрутці, синок видає мені:
    - ти не чемна, не купила мені іграшку... Оксана чемна (то сестра чоловіка), вона мені купила... дитині треба купувати іграшки!

14. popelushka

popelushka Well-Known Member

Наш татко з самого ранку пішов на рибалку, малий рибак встав і зразу захотів до татка. Я дзвоню до чоловіка, питаюсь, що там до чого, він злий, бо йому велика риба зірвалась... а Юльчик якийсь такий вередливий, бо хоче йти до тата вже і негайно. Я йому кажу: "Ти будь чемний, бо тато наш злий, зараз вижене тебе додому". А Юлік мені відповідає: "Я сам вже злий! Ну не любимо ми з татом, коли ти до нас дзвониш! Ти рибу нам лякаєш!":girl_devil::)

15. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

В неділю була у нас гостина. Прийшли Христинчині бабусі і прабабусі з дідусями. Посиділа Христя в одного діда, пішла до другого. І так дивиться на нього, задумалася. Потім каже:
    - Дід Аван (Іван) має уся (вуса). Оман (Роман) не має. - Після секундної паузи: - Дідя купить уся
    А сьогодні продовження. Але сьогодні вже бабусі треба купити вуса, бо дід Іван має, а баба нє.

16. katrinka

katrinka Well-Known Member

Максим дуже любить фантазувати на тему "я як виросту...", переважно це стосується ремонту, перепланування будинку в якому живемо. На що баба відповідає:
    - коли ти вже виростеш??? ...зробиш нам тут порядки, ремонти гарні.
    Максим:
    - але коли я виросту мама вже буде стара, а ти вже помреш...
    Б: - та я ще не така стара щоб помирати!
    М: - стара стара! йди подивись на себе в зеркало! (бабі 52):lol:

17. mamatu

mamatu Well-Known Member

Збираємось гуляти і я бачу, що Тугар щось поклав до кишені джинсів, примовляючи "я щось взяв з собою". Я ж думала, що то машинка, чи солдатик. Виявилось, що дитина взяла з собою в кишеню оладок (на випадок, якщо зголодніє, мабуть). :girl_crazy:

Бавився синок шурупами та будівельними гачками татка, робив з них композиції, складав з них малюнки. Потім пішов, взяв віник і давай підмітати, примовляючи: "Я підмітаю, я люблю порядок".

18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

В моєї співробітниці синочок веселий пацан, йому п"ять років, постійно вона нам розказує якісь перлини.Черешні називає цюрашеньки, корок яким закривають ванну аби напустити воду-засоскою, і придумує ці слова сам. Остання перлина
    Малий грає в Гру Лара Крофт, йому тяжко таке словосполучення вимовити тому називає її тьотя. Приходить в гості до діда, пана поважного, при посаді
    Мал. Діду, а ти вмієш тьотю шпіляти?
    Дід. Мовчанння, довге таке мовчання після чого видав -вміюююю (з іграми пан на ВИ)
    Вкінці співробітниця заходячись диким реготом пояснила тату, що насправді означає "шпіляти тьотю" І сміх і гріх.

19. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Яня: щоб морозиво було смачніше, я додала до нього слоникового масла.
    Я: чого-чого?:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:
    Яня: слоникового масла, воно в холодильнику лежить.
    Я офігівша підходжу до холодильника, на ходу думаю, де в нас могло взятися слоникове масло. Виявилося, що то була сиркова маса "Рожеве слоненя".:girl_crazy:

Дивиться "Зоряні війни". Тут головні герої починають цілуватися, аж тут вона скрикує: нет, этого нельзя делать! Янька каже: я вже знаю, чому вона сказала, що того нєльзя дєлать. Бо я на них дивлюся!:girl_crazy:

20. TASJA

TASJA Well-Known Member

Приготувала я Святославчику смаженого банана (вперше). Йому дуже сподобалося! От їсть він з такою насолодою і каже до мене:
    - Таке смачне! (пауза) Ти ГАРНА МАМА!