Відповідь: Дитячі Перлини що в голові, те й на язиці Дарчик не слухає дідуся, той лагідно його повчає: - Дарчику, чому ти не слухаєш? От скоро дідусьо поїде назад до України, тобі не буде з ким бавитися й буде сумно. Тобі ж буде сумно? Дарко: - Ні. Я буду щасливий. Отак, дорослі, треба вважати й не ставити життєво важливі питання ображеній дитині, бо ще й не таке можна почути.
Відповідь: Дитячі Перлини скелет - це якщо людину розібрати, а потім акуратно скласти кості на місце, ну, або якщо вовки людину з"їдять, а кості залишать
Відповідь: Дитячі Перлини Розмова бабусі (Б) і внучки Веронічки (В) В : бабуся, купи мені ведмедика Барні я за це тебе білим котиком намалюю Б : а якщо не куплю тобі??? В : тоді злим Вовком :biggrin:
Відповідь: Дитячі Перлини Заходить мій малий разом із дідом в автобус. Як завжди наші маршрутки переповнені. І от поки дід розплачувався за проїзд синуля на весь голос ДІДО А ДЕ Я БУДУ СИДІТИ. І як ви думаєте молодий чоловік, який сидів рядом по-червонів і одразу уступив місце.
Відповідь: Дитячі Перлини Йдемо ми зі Святиком тротуаром, а збоку газон, на якому люди протоптали стежку і тому місці травички вже нема. Ну що за люди, лишній метр пройти не можуть! Святик так глянув на ту стежку і каже: - Мама, ну чого та корова така нечемна? Взяла і поїла травичку!
Відповідь: Дитячі Перлини У мене синуля буває перекручує слова. От недавно тітка пропонує йому печеня. А він їй "Факи Нані пецє" )))) Тітка була в шоці, поки я не пояснила що це "хватіт Назарчику печеня"
Відповідь: Дитячі Перлини Випроваджуємо дідуся й бабусю додому. Кажу Дарчикові: - Поцьомай дідуся й бабусю і кажи їм "па-па". Дарко: - НІ!! Я: - Як то ні? Дарко: - А я з ними в Україну поїду. Я: - У тебе ж квитка нема. Дарко: - Тоді я до Львова поїду з ними. Я: - Дарчику, без нас і без квитка тебе туди ніхто не відпустить. Сльози...
Відповідь: Дитячі Перлини У нас щось трошки подібне, правда підтекст там інший. Вчора приходжу з роботи і Андріанка прибігає до мене, тішиться. Сіла я коло своєї мами і ми про щось говоримо. Тут я кажу - Андріанка, дай цьом мамі! малеча підбігла з задоволенням дала цьом. Ну і моя мама собі, - Андріана, а дай ще бабці цьом! а малеча - НІ!!! і далі до бабці - ҐО ЕВЕЙ! (тобто забирайся) Я їй зразу, та що ти так не можна то твоя бабця, вона тебе любить. Мала походила, подумала, подумала і пішла і дала бабці цьом. Он така у нас любов до бабці. :confused:
Відповідь: Дитячі Перлини Знайшов Данилко у бабки косметичку, питає: -Що то? Баба каже: -Тим тьоті фарбуються... Данилко: - А баби?
Відповідь: Дитячі Перлини Сашка був у садку, няня казала, що погано їв, а на вечерю каже їй :"Василівна, ти щось забагато мені дала, я не можу то все з"їсти"....Отак за панібрата з усіма....
Відповідь: Дитячі Перлини Вчора похресниця (3 рочки) розповідає про враження від зоопарку в києві : - Я пхала пальчик до крокодила! Але крокодилу ПОВЕЗЛО - він був за склом
Відповідь: Дитячі Перлини Знайшов Тугар у діда в майстерні маску для зварки, підходить до діда та питає: - а це чия маска? - моя, - відповідає дід. Пішов синок, знайшов ще одну: - а це чия? - теж моя... - ні, моя! У тебе дві маски (і пальчиками показує 2), нехай одна буде моя. Приїхав до діда та бабусі ще один онук, син доньки: трохи погостював і поїхав до других діда/баби. Тугару дуже сподобався двоюрідний братик, все питав, коли повернеться ітп. Ось привозять племінника знову до нас, синок дивиться у вікно та радіє: - братик двоюрідний приїхав! - ти радий? - питаю я - так, радий... бачиш у мене брови радісні! - і показує мені радісне личко з високо піднятими бровами. Заходить синок до кімнати, прикладає під ніс трубочку: - дивись, у мене вуса! - бачу, у тебе вуса. - налий мені пива! (Це ми так йому весь час кажемо, що діткам пиво не можна, а коли виросте борода, як у татка, вже можна буде.)
Відповідь: Дитячі Перлини Ходить Тугар за дідом, хоче гратись. А дід каже: "хто ж буде працювати?". Тоді синок не вагаючись показує на курок: "Вони!".
Відповідь: Дитячі Перлини Юстинка сьогодні за столом,сидить,не їсть,замислилась. -Юстя,тобі не смакує ? -Я думаю .Гарного ти нам татка вибрала ...
Відповідь: Дитячі Перлини -Мамо, мамо, дивись яка пташка!!!! -Донечко, ця пташка називається лелека. -Ого які в неї великі губи!!!!!
Відповідь: Дитячі Перлини Сусід Сашко, 6 років. Передивився мультиків, зокрема, Шреку. Мама Оля ввечері йому каже: - Сашуня, ну давай вже купатися! Подивися, який ти бруднющий!!! Синочок, довго не думаючи: - Мам, ти також не трояндами пахнеш! Я ледь не впала!)))))
Відповідь: Дитячі Перлини На вихідних були в Шацьку. "Плаваю" з малим. Біля нас молода парочка, хлопець такий "слегка" небритий. Сашка "підпливає" до нього і так авторитетно :"Дядя!!! Тобі треба поголитись!"
Відповідь: Дитячі Перлини Вчора пустили нашу Андріану саму купатись. (вона за звичай купається з сестричками разом, а тут сама). Сиділа в воді мочилась, тоді вискочила з ванни, біжить до мене, потім згадала що треба рушника взяти... ну я взяла рушника, завинула її, взяла на руки і несу на диван, а мала - ОТО ФАЙНЕ ЖИТТЯ!!!
Відповідь: Дитячі Перлини Ввечером купаємося. Мию малому ножки: - Мама, що ти треш так ті коліна, небачиш, що я загорів...
Відповідь: Дитячі Перлини Були ми на дачі. Святик вперше побачив "живу" корову. Дивився-дивився, потім глянув оцінюючи на мене і так здивовано каже: - А чому в корови циці на дупці?