Відповідь: Дитячі Перлини Так Ми дуже довго сміялися з цього слова Взяла я Діму сьогодні наруки і несу в кімнату, а він до мене каже: Мама, перестань мене тягати, я вже виріс . От так от, невстигла оглянутися, а моя дитина вже виросла
мій теж каже :" Коли я був маленький, то я був МАЛЕНЬКИЙ ,а зараз я вже великий, тому мені треба казати ВЕЛИКИЙ. Не називай мене "мій маленький синочок"! Кажи "мій великий синочок"!
Відповідь: Дитячі Перлини У Марусі. Приходить Дарко вранці на кухню й таким претензійним тоном каже до Марусі: - Я ще не мав сніданку нині! Я обурюся, що за тон. Маруся: - Дарчику, ти язика маєш? Дарко витягає язика й махає ствердно головою, що має. Маруся: - А говорити вмієш? Дарко: - Вмію. Маруся: - То що треба сказати? Дарко: - Дякую. І вийшов із кухні. Ми довго-довго з того сміялися. Через півгодини тільки до мене дійшло, що ми йому снідати так і не дали. ========= Начудив Дарко із самого ранку. Намочився до ниточки. Сидимо в кімнаті, поговорили, я шукаю йому одяг, аби перебратися, а він марудить, що пошвидше, бо йому вже треба йти бавитися, а я, бачте, затримую. Я не витримую: - Припини й скажи дякую, що не набили. Дарко так ніжно й солодко: - Дякую. Таке воно солодке, що попробуй свари.
Відповідь: Дитячі Перлини Я прасую в кімнаті а Данилко бавиться біля мене і ми собі при тому розмовляємо, тут він так серйозно говорить , щось в нас вікна не свіжі, не красиві:xaxa: , треба купити нові (вони в нас до слова нові), нащо я йому відповідаю що у нас на нові немає грошей. Данилко: -не переживай мамо, я гроші маю у кишені, куплю собі червоний класний джип а вже тоді і куплю свіжі вікна
Відповідь: Дитячі Перлини Відпочиваємо ми у батьків. Тугарушка діда так признав, що не відходить від нього ні на крок. Ось дідусь виходить і говорить до онука: - Діду ще треба багато роботи зробити. А ти вже всю свою роботу зробив? - У мене немає роботи, - відповідає Тугар. - Треба тобі придумати роботу… - Ну, придумай.
Відповідь: Дитячі Перлини То в нас тепер машинки називаються "гонки" і вони "ганяють"... А раніше вони були "вонки" і, відповідно.... "ваняли" Уявляєте, дитина мене в магазині просить: "Мама, купи мені машинку, яка ваняє!". Хоч на запах їх вибирай!
Відповідь: Дитячі Перлини Можливо,не зовсім "перлина",але:після Шацьку малий щовечора (поприте,що хворіє),наполягає,щоб ми "блали хлесного і йшли на ТАНЦІ))))))),на дискотеку".....ото сила звички,нє?))))
Відповідь: Дитячі Перлини Сів наш татко під шафою і медитує. А мала чує, що я з ним розмовляю і питає: - Мамо, а що татко робить? - Медитує. - А що медитує? - ......Шафу! - кажу я і регочу
Відповідь: Дитячі Перлини Андрік нині на вулиці показує мені машину: "Знаєш як та машина називається? А я знаю, мені тато казав! То Бем-Бем-Бем!!!!!" BMW, по-нашому))
Відповідь: Дитячі Перлини Ми одного разу пішли в пісочницю зі Святиком, а там вже грався хлопчик років 5. Мій малий втішився, що є компанія і давай з ним балакати. Але він в мене ще багато слів говорить по-дитячому. От вони там розмовляють, той хлопчик вічно перепитує. І тут хлопчик ненароком сипнув піску на ногу Святику. Святик: - Обеєзно, то моя нозя! - Чому ти кажеш "нозя"? Кажи "нога". - Нозя... - Ну не розумію твоєї РОСІЙСЬКОЇ мови! :D:D:D Отакий висновок зробив хлопчик. Я так сміялася, що аж сльози повиступали.
Відповідь: Дитячі Перлини Настюха на днях впала,і я їй намастила носик і колінка зеленкою.Після обіднього сну виходить доця з кімнати і стоїть в коридорі у задумі.Я її кличу до себе.А вона мені:"мама,я зелена!я зелена,як Шрек!"
Зробила я на вечерю рагу овочеве,Катруся взяла тарілку та йде в кімнату до діді за стіл,тай каже йому: -Ой,діду,які я зараз рога їсти буду!ням -ням!Я валялась від сміху! Нашого кума доця Настя( сім років),бавиться з татом вгадай цифру.Настя загадала кум відгадує: 50 Настя:менше 10 Настя:менше 3 Настя:менше 1 Настя:менше(при тому що вона не знає числа з мінусом!) 0 Настя:менше Здаюся,Настя яке то число? Настя: ПУСК!
Відповідь: Дитячі Перлини Сашка до мене так стурбовано : -Мамуся, відкрий ротик! Я відкриваю, Сашка знову так емокційно: Тобі терміново треба в перукарню!!!!! Я: -:eek: ???!!!! Чому?! Сашка - тобі зубки треба полікувати!!! (наша бабуся вже 2 дні ходить до стоматолога і розказує, що той робить, то Сашко дуже перейнявся зубами і всіх посилає "ремонтувати", але чому в перукарню?!...)
Відповідь: Дитячі Перлини Синок на гойдалці, сидить розмірковує собі під ніс: «Я капітан, я виросту і мені треба багато воїнів і самий великий меч…»
Відповідь: Дитячі Перлини Яринка вже не може дочекатись появи сестрички. Підходить до мене дивиться на живіт і каже: - Оленка, ти їдеш сьогодні родитися чи ні???? ********** Питаю в Яринки: - Як Оленка буде плакати, що ти будеш робити??? Яринка: - Теж плакати
Відповідь: Дитячі Перлини На вихідні їздили до чоловікової сестри у село. Сусідка випустила на подвір"я поросят. Андрій через паркан заглядає, а тоді її питає: Це твої свині? вона відповідає: Так. Андрій:-А в нас також є!(у сестри) Сусідка:-А ваша велика? Андрій філософськи змірявши поглядом:-Та десь така як ти!
Відповідь: Дитячі Перлини Я на цілий день пішла з дому, синок залишився з бабусею та дідусем. Вдень бабуся вклала Тугара, а ввечорі питає його: - ти з дідом будеш лягати спатки? - так, буду. - а зі мною? - ні, я з тобою вже спав... (хоча бабуся просто поруч сиділа)
Відповідь: Дитячі Перлини Татові треба було зайти в один магазин і Данило з ним напрошується. Татко каже, що неможна. Данило починає капризувати. Татко: Ми ж друзі, друга треба слухати. Данилко: Добре... ти мій друг..... слухайся мене - візьми мене у магазин :biggrin::biggrin::biggrin: Після таких аргументів татко здався Одягачи сандальки, так жалібно каже: Мама, не розстроюйся ми (він і тато) тобі купимо сандальки з липучками, не розстроюйся, у мене є гроші... Продовжується любов до "Мадагаскара" Прийшли перший день в садочок, вихователька питає "Як тебе звати?" Данилко "Зебра..."
Відповідь: Дитячі Перлини Вероника мне говорит: "Мама дай мне мою литровку!" Я ей "Не литровку, а ветровку!" Она: "Нет мама. ветровка, то от ветра, а от дождя литровка, дай мне литровку."
Відповідь: Дитячі Перлини сьогодні почула від похресниці 2,5рочки: мама: Ангелінка будеш какати? Ангкліна:ні,я вчора какала))