Дитячі Перлини

Discussion in 'Хіхоньки' started by Leopolis, Nov 24, 2006.

1. Jasmin

Jasmin :)

Відповідь: Дитячі Перлини

- Владуся з чим тобі макарончики дати Їсти?
    - Не хочу макарончики! Дай мені так: картопельку, ковбаску і останній штрих - огірочок!

2. tulia

tulia New Member

Приїзджав до діда з бабою (моїх батьків) на канікули мій племінник з Києва, був цілий тиждень у Львові, то як брат його забирав назад додому, ми зробили гарну вечерю, і племінник виголосив тост: "бажаю щоб ви відпочили від нас, а ми від вас!" :xaxa: ... ми досі його цитуємо...

3. TASJA

TASJA Well-Known Member

В нас з вікна видно стоянку. Святик любить через вікно дивитися на машини, які там стоять, завжди щось там коментує. Сьогодні після сніданку заглядає у вікно і каже:
    - Сплять, мої машини сплять. (і так полегшено зітхнув)

4. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

Моя старша доця виголосила тост для дідуся на 55років:
    - Дідо - вітаю тебе із днем народження. Що б ти був здоровий і слухняний. Слухався маму та бабусю)))).

5. TASJA

TASJA Well-Known Member

Бабуся питається Святика, скільки йому рочків. А він:
    - Два, а мамі чотири :girl_haha:

6. popelushka

popelushka Well-Known Member

Юльчик знайшов вже не живого хруща.... Приносить, каже: "Дивись, я задусив хрущика!" Я йму кажу: "Нащо ти це зробив?" "Для того, щоб він нам більше вночі по вікнах не стукав!":girl_haha:

7. popelushka

Сьогодні в стоматолога Юльчик трішки скривився і не хотів відкривати ротика... Стоматолог: "Юльчик, сонечко, тебе болить зубчик?"
    Юльчик: "Так, животик болить":)

Прийшла до нас в гості моя хресна мама, каже до Юліка: "Юльчик, а ти їздиш до священника? Візьми мене з собою...." Юлік довго не думаючи: "Ну а ти кому не даєш в ночі спати?":girl_haha:

8. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

присипляю Сашка. Той не не дуже хоче спати.Перечисляєм як кого з родичів і знайомих звати. Питаюсь як звати тата. Сашка хитро так :"У Калуші?" Я:"А у тебе що, в кожному місті є ато?!" Сашка ствердно киває. Я:"Ну добре..А як же ж твого тата в Калуші звати?"
    Сашка гордо так:"Мого тата в Калуші звати...звати....П"яточкін!!!" (Це в нас зараз улюблениц мульт про Петрика П"яточкіна :)))

9. Відповідь: Дитячі Перлини

Гуляємо з внучкою в саду.Любуємось квіточками,пташками і взагалі природою і погодою.Моя маленька мудрагеля питає:"Бабцю,А землю їсти можна"....????...."Знаю,знаю,не можна,бо там можуть бути хробачки!!!"....????...бабця втратила дар мови...:girl_cool::girl_cool::girl_cool::girl_curtsey:

10. irushka

irushka Well-Known Member

- Тату, давай бавитись ніби я земля, а ти в мене бульбу садиш! ( виявилось, що то так треба її лоскотати).
    І ще як варіант: "дивись, які в мене п`ятки волохаті - треба побрити!" ( це треба лоскотати п`ятки).

Ми купили Каті новий велосипед - великий, а малий стоїть без діла. Кажу Каті, що її маленький ровер сумує, що вона на ньому вже не катається, а вона:
    -Не можу я на ньому їхати, бо в мене ноги по землі валяються, ще поломлю...

І сьогоднішнє:
    - Мама, я так собі думаю, а звідки в нас баба Галя взялася?

11. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Свіжі Янині перли:
    - Мамо, а що треба зробити, щоб дитину не зробити?:eek:
    - Татку, а мені дядько Ромко такий прийомчик показав... От дай сюди свою голову!:girl_crazy:
    - А садочок дурний! Він нас в школу виганяє, а ми ще в садочок хочемо ходити!:girl_crazy:

12. Відповідь: Дитячі Перлини

збираю малу в садок. Вона тримає чарівний дзвіночок від поні та запитує: "мама, це кончіний? це кончіний?:cesored:??"
    я: "котику, так негарно говорити, це погані слова.."
    вона "ну так це ж коника , це ж кончіний:girl_blum: ":girl_haha:

13. Dobra

Dobra Well-Known Member

Лілюсик вчора каже:
    - Мама, ти чого такі негарні собі колготи купила (тілесні), що не могла якісь нормальні, розові?

14. Dobra

Dobra Well-Known Member

Ліля сьогодні каже: та курочка така розумна, знала що ми будемо пекти бісквіт, і народила нам багато яєць.

15. TASJA

TASJA Well-Known Member

Розказує вчора Святик бабусі віршика:
    - Жили у бабусі
    Два веселі гусі
    Один білий, другий сірий
    Два веселі гусі.
    Ой, плаче бабуся
    А де ділись КАЧКИ?

16. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Вибираємо зранку в якій кепці йти на двір.Малий так затягуючи слова каже:"Краще беремо джинсову,вона гаааарнааааа,вушка закриває,і не така СПЕЦИФІЧНА як та зелена":)
    от так то:)

17. kitka

kitka Well-Known Member

Дануся на майданчику каже своїй коліжанці, яка не в гуморі:
    - Настя, та ти така стільна дівчинка, а так плачеш!:xaxa:
    ============
    В діда був ДН. Тост моїх дітей:
    -Щоб тобі, діду, Янукович ще більше підвищив пенсію і ти нам міг більше дати.
    Доообрі внуки:girl_crazy:.

18. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Помагає мені на кухні прикрашати майонезом тортики з кабачка - поставили їх на тарілку - а Ярка каже:
    - так гарно, так гарно - аж плакати хочеться!

19. TASJA

TASJA Well-Known Member

Вчора я мала багато роботи, а Святик крутиться під ногами. Думаю, включу я йому мультик. Включила "Вовк і семеро козенят". За пару хвилин малий ходить по хаті, заглядає усюди і приговорює: "козенята, де ви, ку-ку". Я питаю:
    - Святику, а мультик вже закінчився?
    - Ні! Козенята пропали, мама (себто коза) шукає, я помагаю! :lol::lol::lol:

20. popelushka

Дивилися ми з синочком разом мультики, потім випадково перемкнула канал, а там нинішня влада виступає. Юльчик: "О, знов той Нанукович виступає! Нічого не робить, тільки краде в нас гроші, бандит!!!":girl_haha: