Відповідь: Дитячі Перлини Настя питає у бабусі,що за квіточки такі гарні ростуть, бабуся відповідає,що то кульбабка. настя зі слізьми:"Ні, баба не кулька, не кулька"
Відповідь: Дитячі Перлини Зробила я Тугару домашній сирок із сметанкою, кличу його їсти. Він проходить мимо та недбало кидає: - я не люблю сирок. а тоді обертається: - а-а-а, це бабин сирок... - і відкрив рота, щоб їсти. Просить у мене сьогодні м"яса (справжній "мужик"). Я кажу, що м"яса немає, ось свіжий супчик. А Тугар: - Ні, я хочу м"ясо, хочу бабини котлети... я люблю бабини котлети! пе.се. це чоловікова мати нам іноді висилає продукти власного виробництва, щоб дітки їли екологічно чистий продукт. Тож діти у мене розбалувані якісною їжою.
Відповідь: Дитячі Перлини Розказую зранку Ярині казку про курочку Рябу. Я: - Жили-були дід і баба, і була в них курочка ряба... Яринка: - І Маруся! Я: - І знесла курочка яєчко... Яринка: - І Маруся!!! Питаю малої, що то за Маруся? Виявляється, це та, що від ведмедя з пиріжками втікла.
Відповідь: Дитячі Перлини Малий вчора зі мною вечором йде і тут раптом бах і спинився так різко я кажу:"Синку що сталось?" а він "Мамо я тут подумав, як би то мені чемним стати?А то я такий нечема.."Я в шоці
Відповідь: Дитячі Перлини Перебираю я нині свої Андріану і кажу - а в кого найкраща дупця? а мала - я номер один, Анна два, Юліана три а Далило п’ять!
Відповідь: Дитячі Перлини Мушу бігом написати бо забуду:Діалог: - мама, ти моя мама??? - твоя. - а мами мають дітей оберігати і допомагати їм??? - звичайно, що мають - ну тоді чому ти мені мій самокат не несеш??? ..і що ти скажеш на це? ось такі вони мудрі дітки.. :cool::bazar:
Відповідь: Дитячі Перлини Син (4р) поїхав на вихідні на село, знайшов там свій маленький мотоцикл старий поламаний. - Баба, цьому мотоциклу вже "гайка прийшла"? -Напевно -Ой, незнаю чи просити маму чи ні його зремонтувати? Але може мама дійсно відремонтує мотоцикл, і тоді гайка до нього не прийде
Відповідь: Дитячі Перлини Лежимо зранку разом в ліжку. Малеча уважно мене роздивляється, а потім каже: "мама ти знаєш, в тебе бруньки великі, тобі їх брити треба"(все...іду в душ брити під пахвами:o)
Відповідь: Дитячі Перлини В парку де ми завжди гуляємо поставили великий надувний батут. Ідемо сьогодні з Данилком на прогулянку і він мене запитує: -мамочка, а можна я покатаюся на тому великому батоні? :xaxa:
Відповідь: Дитячі Перлини у моєї Насті пішов словесний "понос" з мультиків. останні місяці дивиться Шрека, Мадагаскар і тому подібні. напишу тільки вчорашній прел,бо їх так багато,але після вчорашнього вирішила конфіскувати ті мультики назаважди... двоє на кухні з Настюшкою. я варю какао,щось задумалась і розлила трішки молока на стіл, та й кажу - Ой, Настя, я молочко розлила! а мені дитина - Какая же ти дубина або: підходить до Романа і каже:"Тато,мене мама уродіною назвала" - я такого слова впринципі не вживаю, бо слово то страшне,а тим більше нема до кого його застосовувати
Відповідь: Дитячі Перлини Співаю малому вчора перед сном калиханку,тут він так мені рукою рот закрив і каже:"Досить вже!йди відпочивати"
Відповідь: Дитячі Перлини Знайшов Данилко обгортковий папір (дитячий). Каже: -То моя газета. Сів, розгорнув і читає як газету. Питаю, що він там читає. Динилко каже: -Мультики :p
Відповідь: Дитячі Перлини Я тому російськомовних не показую, що рівень перекладів давно зійшов на пси та геть недитячу лексику.
Відповідь: Дитячі Перлини Сидимо собі з чоловіком говоримо, підходить Катя: -Мама, тато, я йду вниз до баби Галі (на перший поверх)..... Але я скоро прийду... Я довго не буду.. ви не подумайте тільки, що я в садочку, я туди і назад, тільки до баби Галі... І вже йде, а потім вертається: - Можете собі за той час пообійматися і поцьоматися!
Відповідь: Дитячі Перлини Покупали Аніного друга-папужку,заходить донька в дитячу і бачить картину маслом:на другому поверсі ліжка стоїть наша Анюта,тримає в руках кий від дитячого більярда,на якому сидить Рікі і сушить його над включеним світильником!!!Німа сцена!!!Репліка Ані---Я хотіла посушити Рікі феном,але побоялася,що його здує!!!
Відповідь: Дитячі Перлини Був малий на вихідних в селі. Нарив цілу жменю дощових хробаків. Заходить на кухню -Баба, звари мені з них хробачливу зупу! -Дідо, а один на твоїй подушці під ковдрою відпочивав і щось засох...
Відповідь: Дитячі Перлини Прикол за моєї відсутності. До Маргаритки прийшла однокласниця і вона знайомить з нею братика: - Познайомся, це - баба Марта, - жартує так. - Ні, це дівчинка, сама ти баба. Дивимось ми усі мультик "Гуси-лебеді". В епізодах із злими лебедями Тугар каже: - мені страшно! Тоді Марго жартома його лякає: - Бу! - Ти не страшна, Маргарита, ти добра.
Відповідь: Дитячі Перлини Сьогодні ,5 година ранку , Мартин зі своєї кімнати : -Мама,мама,мама ! Я чекаю,думаю може щось наснилось . -Мама,мама,мамааа !-вже настирніше. Встаю і йду до нього. Мартин ,здивовано: -О ! Привіт !
Відповідь: Дитячі Перлини їде вчора Сашка в маршрутці. Біля нас теж сидить мама з хлопчиком ,трошки старшим. Хлопчик каже, що його звати Олексійко, питає, як мого звати. Сашка мовчить, мовчить і видає : "Олександр Андрійович!" 2. Недавно дізнався від своєї тьоті, що таке дієта і тепер ходить і розказує всім, що він на дієті , бо в нього велике пузо
Відповідь: Дитячі Перлини Роблю собі депіляцію на ногах. Заходить малий і питає: - Що Ти робиш? - Голю ноги, що волосся не було - відповідаю. За дві секунди чую - малий говорить по телефону з татком нашим. Той, видно, питає, що мама робить. Северин відповідає: - Мама з ноги волосинки знімає