Дитячі Перлини

Тема у розділі 'Хіхоньки', створена користувачем Leopolis, 24 Листопад 2006.

1. Відповідь: Дитячі Перлини

Питаю внучку з ким вона в садочку дружить."Дружу з Софійкою,бо вона молоденька!!!".(Молодша!):girl_haha:

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Відповідь: Дитячі Перлини

Вкладаєм вчора Сашку спати - він хоче, але ще вовтузиться - лазить по нас, під одіяло...намацує там татову волохату ніжку:lol: і кричить так голосно :"Ой! Татусь! В тебе ніжка кучерява! Треба взяти машинку і поголити її!!!!!!. Ніякі переконання тата не допомогли, Сашко сказав, що мама голить, значить і тато мусить:girl_in_dreams:.
    Ще - вчора запекла рибку на грилі, Саша їв-їв, наївся і каже так проникливо :!Я не люблю рибки!! Питання, чого тоді стільки з"їв, раз не любить?!

3. TASJA

TASJA Well-Known Member

Ми вчора їдемо в маршрутці, попереду нас сидить молода пара. Про щось собі балакають і тут хлопець поцілував дівчину у щоку. Ніхто навіть не звернув уваги, а наш Святик так голосно каже: "ні! цьом ні!". Нам так, м"яко кажучи, незручно стало, а всі тихенько засміялися.

4. Женічка

Женічка Well-Known Member

збирається Роман після обідньої перерви на роботу,стали ми в коридорі, обнялись тай щось говоримо. а Настя лежить на ліжку в кімнаті, дивиться на нас і так замріяно: "яка ви сім"я" :girl_in_love: подивилась і зі словами:"а я де???" - прибігла до нас обніматись :girl_in_love:

вечеряємо,я щось так замріяно дивлюсь на дитину (мами мене зрозуміють,такий момент ніжності, ну такий,що аж зуби тискаються :) ) тай кажу:"Роман, дивись яка вона красуня", а Настя з таким розумним виразом обличчям:"я на тата схожа" :girl_haha:

5. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Дивиться Данилко на мапу міста. Поряд я з мамою.
    Данилко водить пальцем по мапі і каже:
    - Завтра поїду в Київ.
    Чоловік був нещодавнов Кєві і я питаю маму чи вона з Данилком говорило про поїздку. Данилко нас слухав і каже:
    - Ні, баба не казала, я сам догадався...

6. Oddly

Oddly Well-Known Member

загулялися ми в лісі, і надвечір вже збиралися додому - в машину налетіло трохи якихось комах невідомого походження. ніби комарів (хоча звідки ще?). доня страшенно боїться всяких літаючих і нелітаючих комах. чоловік злиться - ото налетіло купу оводів!
    повиганяли, поїхали. приїхали до бабусі - дитина вилітає з машини - біжить і захекано розповідає -
    - бабуся! я не можу! там повна машина щурів! вони мене покусають! (?!)
    бабуся, звісно, не на жарт перелякалася ))))

ото гарна ілюстрація до відомої байки, що у страха очі великі
    а у дитини, яка не дочула невідоме слово "овод" - ще й фантазія бурна )))

7. mamatu

mamatu Well-Known Member

Тугар випустив нашого новенького хом"ячка на "волю" і ми цілий день не могли його знайти, бо ще малий і на ім"я не реагує. Маргаритка сидить, сумує, а синок підходить до неї та втішає:
    - хом"ячок не помер, він в школу пішов...

пе.се. хом"як знайшовся ввечорі за піаніно - ледь зловили. :girl_haha:

8. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

Доця моєї подруги (3,5р.) видала- стоїть на дивані вверх ногами і питає:
    -Мама, а що таке какашки?
    -Це те що в горщику залишається після того, як ти покакаєш.
    -А вони вилазять? :)
    -Ну-у... Вилазять
    -То треба отак вверх ногами стояти, щоб не вилазили! :)

9. popelushka

popelushka Well-Known Member

Вчора з чоловіком обговорювали тему наших судів, що я вже втомилася від усього цього і в мене немає більше сил.... Чоловік мені відповів, що малого нікому не віддасть і судитись буде до останнього. Юльчик тим часом бавився в іншій кімнаті, а потім підходить до чоловіка і каже:"Татко, ти мене нікому не віддавай, я буду самим чемним хлопчиком":girl_in_love:

10. silvia

silvia Well-Known Member

Приходжу до коліжанки. У неї донька 2,5 роки. І каже мені "Тьотя, а ви знаєте як каже сонечко". Я кажу: "Знаю, як каже коти і песик, а сонечко не знаю". На що вона мені каже: "Сонечко каже КАМОН КАМОН ЙДИ СЮДА. ТАМ ТЕПЛО" Ото я насміялась.
    А ще як їй кажу "Ти моя рибка золота", то вона каже "Тьотя, я не рибка золота, я Юля!!!

11. Dobra

Dobra Well-Known Member

Питаюся я в Лілі:
    - Будеш їсти тортик Бісквіт?
    - А ти що не могла спекти з квітами?

12. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Напишу недільну перлу Лянки. Пішли ми в 5-й парк на пікнік, чоловік назбирав дров, а потім, щоб краще розгорілося ще сухе листя став кидати в вогонь і просить доцю, щоб помагала. Ляна активно почала збирати листя і кидати його в вогонь зі словами :"Ну тут і бардак! Он скільки листочків валяється! " (відчувається мамина школа- я постійно вдома воюю за порядок)

13. mamatu

mamatu Well-Known Member

Маргаритка бавиться сьогодні з братиком і каже до нього:
    - хто у нас найкраща у світі мавпочка?
    - ти! - відпопвів Тугар.

14. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Катя вчора годувала грудьми свою ляльку. У неї є такий пупсик великий, з м'яким тiлом, як дитинка, лисий. Вона його останнiм часом дуже любить. Вчора поволочила на крiсло де я годую Христю часто, сiла, задерла светерик, приклала до груденят i годувала. Я її похвалила, поправила ляльки голiвку, i зробила фото на пам'ять :) Сьогоднi теж годувала зранку, напару зi мною i Христинкою.

15. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

-Розкажи мені казку про Мамашу.:girl_in_dreams:
    -Про яку мамашу? Я казки про мамашу не знаю.
    -Ну як не знаєш-тато Ведмідь, мама Ведмедиця, маленьке ведмежатко Мишко і Мамаша.
    -Так то ж не Мамаша, а Маша.:girl_blum::girl_blum:
    А Ви знаєте казку про Мамашу???:girl_wink:

16. sani

sani New Member

купили малій (3 рочки) таку електронну розвиваючу забавку, натискаєш на кнопки і воно букви, цифри чи слова говорить. Так от коли її включаєш вона таким радісним голосом говорить:
    - Давай поиграем! :)
    мала так нагнулась до кнопки і так тихенько її питає:
    - А во что???

Останнє редагування: 21 Квітень 2010
  17. mamatu

mamatu Well-Known Member

Якось, ще місяців 4 тому, коли синок захопився темою космонавтики, я йому сказала, що треба бути дуже сильним і здоровим, щоб стати космонавтом, робити зарядку, добре їсти... тоді Тугар одразу почав качати прес, потім побіг їсти просити.
    А сьогодні, коли я мила кухню, чую синулькін в кімнаті:
    - раз-два, раз-два, раз-два...
    Заходить на кухню з експандером, розтягує його та далі рахує "раз-два". Каже:
    - Я зарядку роблю - буду космонавтом.

Запам"ятав же!

18. Андріана

Андріана Well-Known Member

дивилися ми фабрику зірок, виступав Апрель, чоловік жартома питається : "Юля, хто то співає, дядя чи тьотя?", Юля трошки подумавши відповіла "дядя-тьотя" :girl_haha::girl_haha::girl_haha:

19. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Дивиться Данилко рекламу, там показують як дівчинка розмовляє з мамою і каже мені:
    -правда гарна дівчинка (я відповідаю, що так красива, нащо він мені)
    -купи мені таку дівчинку, я йому пояснюю, що дівчаток іхлопчиків народжують тьоті, він далі за своє:
    -то народи мені, я йому відповідаю, що треба щоб трішки пройшов час бо так швидко дітки не народжуюються, Данило задумався :girl_cool: і промовляє:
    -то я сам собі візьму і скоро народжу...:girl_blum:

20. katrinka

katrinka Well-Known Member

їдемо зранку, на трамвайній зупинці виходить чорношкіра дівчина. Максим:
    - чому вона така чона... перегоріла на сонці!???
    Я: - є багато людей у яких шкіра темного, чорного кольору завжди.
    М: - що її навіть помити не можна???:eek: