Відповідь: Дитячі Перлини Моя Анна сидить пише домашнє завдання з української, і тут до мене - Мама! А ти сказала комусь добре слово сьогодні? :eek: :eek: :eek: :eek: Мусіла сказати, що дитина дуже старанно пише завдання. А ще, говоримо з дівчатами про Перше Різдво, і пояснюю чому Марія з Йосипом мусіли іти туда де вони народились, аби записатись. Кажу, он ми з вашим татом народились в Україні і нам би треба було летіти в Україну. - Діти, а як можна попасти в Україну? - АВТОБУСОМ!!! ПОЇЗДОМ!!! - Ну ні, так не попадемо. Анна: Поліція нас завезе. :8: Юліана кричить: Поліція возить тільки в тюрму!!!:p :p
Відповідь: Дитячі Перлини Колись мені на катехизації дитина сказала: - Адам і Єва згрішили. І тепер у хлопців яблуко (в горлі- авт.), а в дівчат - діти...
Відповідь: Дитячі Перлини Знаю, але у нас так нам священник не говорив. Біблія теж є, це Свята Книга. Є шкільні уроки "Вивчення Біблії", "Біблійні розповіді" тощо, але далеко не Біблізація...
Відповідь: Дитячі Перлини Є таке як євангелізація, так само і катехизація, можна ще сказати катехеза, але в жодному разі не катехизм. Додано через 1 хвилину Мій малий купається у ванні і на всю хату співає "My God is my boat" (мій Бог - мій човен). Надивився мультиків, тепер нам видає такі всілякі кавалки. Так смішно. - Мама, напусти мені води в ванну, я буду співати. :D
Відповідь: Дитячі Перлини Майже дитяча перлина - сусідка вчора ввечері на порозі підїзду кричала на свого випившого чоловіка на всю вулицю - - Кинув швейну бурсу пішов в міліцію і толку з тебе ніякого, а так би хоч труси в хаті шив хоч якась би користь була. Ми сміялися ше довго ) Досі як згадаєм на сміх пробиває
Відповідь: Дитячі Перлини викладачка розповідала... повертається додому а на дверях в під"їзд висить величезна записка від її (ну серце мами зразу впізнало) тоді ще дошкільного віку доні (всього тексту точно не передам-головне остання фраза) мама я пішла гуляти хату закрила ключ під келемком
Відповідь: Дитячі Перлини "Є такі щурі, вони називаються "беременські". Їх не можна брати в руки, бо щурята посиплються". "Я вже знаю, що ведмежата з"являються з живота ведмедиці. Але ЯК ВОНИ ТУДИ ПОТРАПЛЯЮТЬ ?"
Відповідь: Дитячі Перлини Дівчинка приблизно 3-4-річна в магазинчику з мамою. Тикає пальцем у все підряд на вітрині - "мамо хочеш я тобі цукерку куплю, а це хочеш..., а це...?" . Все перепитавши каже мамі - "а тепер давай ти в мене питай що мені купити".
Відповідь: Дитячі Перлини Не пам'ятаю, чи постив. чуже. Мама з дитинкою в магазині. Мама дивиться що купити. Дитина (жалісно): мама, купі хлєбушка...
Відповідь: Дитячі Перлини Мій чоловік часто каже: "Ходімо купимо хліба, бо кока-кола вже закінчилась".. Ну чим не дитина?
Відповідь: Дитячі Перлини В моєї подруги (Машки) 3-хрічна племінниця,вона ж і похресниця. Якось тато цієї подруги (дідусь) відвозив внучку додому,але взяв машину цієї ж таки Машки. По дорозі їх зупинила ДАІ,документів на машину нема... На питання даішника, чия машина, в розмову втрутилася мала: "Цья -цья масина,Маскіна". "А Машка - хто?" "Кто-кто - кльосная мая"... Так-от відмазала діда від проблем
Відповідь: Дитячі Перлини Моя Ярка насипала собі на голову дитячої присипки і тато свариться: - Подивися на себе! - Як я можу на голову подивитися? Голова ж на голові! і то все з таким виразом обличчя: тату, ти не все в цьому житті доганяєш)))
Відповідь: Дитячі Перлини Дуже класна гілочка! Моя малеча тільки починає говорити,ну і ось шо ми вже кажемо: -гаяце(гаряче) ха но-но -мама!!! пи-пий -абуцько(яблучко) -бася(ковбаска)
Відповідь: Дитячі Перлини Маю двоюрідну племінницю (4р.). То за нею взагалі тре ходити з блокнотом. Страшна модниця. Їхали мала з мамою,бабусею (моя тітка) і моєю сестрою в машині. Ну і починається стандартна жіноча розмова - про одяг. Моя тітка і почала : "ой,мені б костюм на роботу ходити, кофточку,і т.д. Вже давно собі нічого не купляла, ходжу, як стара баба. Все, пора серйозно братися за свій гардероб!" Тут мала так діловито - серйозно (со знанием дела): "Мені тез".
Відповідь: Дитячі Перлини Мій похресник (Лесик) має 3 рочки. Батьки, бабуся, братики та сестрички (має аж 5-ох) завжди при малому кажуть: а дитина їла; що дитина робить, де дитина і т. д. То тепер коли в нього щось питати він каже: дитина хоче їсти, дитина не хоче (чогось там), дитина хоче на руки. Одним словом себе називає Дитина. Так смішно.
Відповідь: Дитячі Перлини Високо - сісоко Софія - Сісія Аня - Ньга Таня - теж Ньга Юра - Ггууга (з наголосом на "а") Машина -> бі-бі -> бішина Аварія -> ба-бах -> бабарія Салют - букок Подушка - букока Один-два-три - дін-ва-ті Лопата - папата Папуля (ми російськомовні) - пупуля Пілот - баріга (з наголосом на останнє "а") - навіть не знаю як сформувалося... Ще такий хіт як "бага" з наголосом на останнє "а"... цім словом позначається найбільша кількість предметів.. це і голова, і мавпа (рос. -обезьяна), і корабель.. .і ще щось.. але "бага" вимовляється з різною інтонацією. Я не розумію, а жінка, якось розрізняє, коли що вважається. PS. Нам 2 роки.
Відповідь: Дитячі Перлини Ну.. я не весь запас привів. Це найперекрученіші слова. ........................................ От ще згадав: Сина звати Олексій (рос. Алексей, Алёша) На питання "Как тебя зовут?" до останнього часу відповідав "Зю-зю". Ломалти голови як же це так вийшло. Можливо від слова "зовут", бо часто так питали.. він і запам'ятав. От стало "Зю-зю" і все. Говоримо: "Повторяй - А" - відповідає "А" "Лё" - "Лё" "Ша" - "Ша" "А теперь всё вместе" - "Зю-зю" Тепер вже говорить достатньо точно "Алёша". Навіть не спіймали початок та закінчення переходу, так швидко перейшов - в мить. Але іноді таке буває: "Как тебя зовут?" - "Алёша" "Кого мама будет кашей кормить?" - "Зю-зю" )))) Но все рідше і рідше...