Відповідь: Дитячі Перлини А в нас Катруся почала трохи татом керувати. Дає тато Катрусі сочок попити. Вона випила і віддає татові стаканчик. А тато каже: " Шо треба сказати?" На шо йому Катруся відповідає: " ТАТО, ПОМИЙ ". Тато був в шоці.
Відповідь: Дитячі Перлини Щойно Настя підбігає і каже:"Мама, я вже не хочу макарон їсти, бо мене буде штанити" я пару раз перепитала,що то за штанити таке і до чого тут штани,аж потім дійшло,що то "тошнити"
Відповідь: Дитячі Перлини Були ми ранком з дитиною в стоматолога,поки чекали за дверима,лікар включила машинку,мала почула то і кричить: - Мама пилосось!
Відповідь: Дитячі Перлини Ми прийшли до плимінника на Різдво. Я і кажу Христос народився, а він мені: -Я знаю мені мама вже сказала
Відповідь: Дитячі Перлини Прийшла до нас моя коліжанка, а малий зразу книжку несе читати (любить це діло). От читають вони книжку, а вона по ходу запитує, як киця каже, як курка каже і т.д. Святик чемно все відповідає. Доходять вони до сторінки з вовком, а коліжанка до мене обертається і каже: - а як вовк каже я навіть сама не знаю... А малий відразу: - яяць! ну паді! (заяць, ну погоди! ось як вовк каже, а ви думали )
Відповідь: Дитячі Перлини Максим вчора багато запитував, вже під вечір дивлячись у вікно питає: - чому до нас ніколи баба Яга не прилітає? я вже замучена "спілкуванням" за цілий день : - от будеш нечемний і обов"язково прилетить! - та ні, не прилетить, баба Яга це тільки казковий персонаж або про політику: - чому тобі Віктор Янукович не подобається, він так гарно всюди усміхається???
Відповідь: Дитячі Перлини їдемо вчора із садка, розказує: - з дівчаток сьогодні з Валерією бавився, коли Даня пішов... я: -чому, коли Даня пішов??? - бо ми двоє з нею одружуватися хочем і разом бавитись не можемо я: -тобі ж з іншої групи дівчинка подобається...!? - ну... вони мені дві подобаються і одружуватись буду з двома я: - з двома не можна, потрібно вибрати, сім"ю потрібно утримувати, дружин забезпечувати, грошей багато треба на двох.... - нуууу нічого, добре, я ж міліонером буду!!! :eek: сьогодні вранці вставати не хоче, свариться зі мною, що буджу, виганяє: - йди собі від мене далеко-далеко і не приходь! в далекі краї...... на кухню!:xaxa:
Відповідь: Дитячі Перлини -бабуся, знаєш ШО? (знаєш шо - улюблений прикол) -ні, не знаю... -пора вже знати *************** життєва філософія очима 4-річного: -мама,я не хочу їсти -? -я не хочу більше рости, хочу бути маленьким -:eek::eek::eek: -бо як виросту, то стану татом, а ти старенькою бабусею, а я не хочу щоб ти була бабуся, хочу щоб ти була завжди молоденька, як на диску (наш весільний). На знаю як кому, а мені защеміло під серцем:no:
Відповідь: Дитячі Перлини у нас та сама історія, сльози були на очах, коли почув що мені через рік-два тридцять буде, довго заспокоювала, що це зовсім не багато і це ще не старість
Відповідь: Дитячі Перлини Готуємося з Соломією до співбесіди в школі. Питаю її: ким Ти хочеш стати у майбутньому? Відповідає - Співробітницею! х х х Питаю в Северина: - А Ти ким хочеш бути? - Продавцем. - А чому? - Хочу з'їсти в магазині всю їжу - А якщо люди прийдуть і спитають, де вся їжа? - Я скажу, що в животику!
Відповідь: Дитячі Перлини Сижу в"яжу,доця підходить до мене каже: -Мама шо робиш? - Светрик тобі в"яжу -Хозяйка ти в мене Я мало не впала Подряпав доцю наш кіт,та біжить до мене показує мені руку і каже: - Мама замаж медом. Гуляли на вулиці,переходим дорогу я взяла її на руки,замазала вона мене чобітками,стою витираюсь і кажу їй: - Замазюкала ти мене - Дома витриш мама.
Відповідь: Дитячі Перлини З останнього Яринчиного: лікар-уколіст (ми говорили про окуліста, а на її думку це той, що уколи робить)
Відповідь: Дитячі Перлини найбільший ПЕРЛ мого сина: Він в 2,5-3 роки сильно пепрекручував слова, тому замість: "духовки" - "духуйовка", "хом"як" - "хуйняк" Отаке...
Відповідь: Дитячі Перлини моя мала не любила риби, і ми деколи упрошували її з"їсти хочаб кусочок. І от домовлись, що вона з"їсть кусочок сьомги. І вже при такій нагоді, відрізаємо такий грубий кусок. Поклали на тарілочку, вона колупається вилочкою і так зі сльозами на очах каже: - як гостям то так тонко нарізаєте, що аж просвічується, а як мені, то так грубо!
Відповідь: Дитячі Перлини Андрій дуже спішив і, очевидно, не зовсім вирішив, що треба сказати, цибуля чи бульба, в результаті питав чи є "Бульбля"
Відповідь: Дитячі Перлини Запитую Данилка що він буде їсти, нащо він мені відповідає -макарони, картопельку а зверху трохи рисової кашки...