Відповідь: Дитячі Перлини Вчора пішли в ПХ... Замовила я собі печену картоплю з тефтельками, а Юльчику картоплю-пюре, з м'яском.... принесла, а він мені каже: "Мама, ти, що не знала, що мені не можна їсти варену бульбу?" І почав наминати печену (Саме ту, яку ми стараємось йому не давати).
Відповідь: Дитячі Перлини Були ми в гостях і Тугар щось не поділив із дівчинкою, на 6 міс. його старшою. Чоловік намагався їх примирити, каже: - синку, Анічка тебе любить... на що малий не роздумуючи: - ні, мене мама любить!
Відповідь: Дитячі Перлини В нашого Данилка улюблений колір - зелений, і все довкола йому здається теж зеленим. Вчора була у нас в гостях моя мама, бавилась з онуком цілий день і вечір Данилко такий задоволений каже: - але я люблю бабцю Ларісу, вона така ЗЕЛЕНА...
Відповідь: Дитячі Перлини Пішли сьогодні з Юльчиком в магазин, я собі купила прокладки, в магазині повно чоловіків, Юлік на цілий магазин мене питає: "То ти собі памперси купила? Мама, я думав, що в такому віці вже не пісяють в штани!" Я вийшла червона......
Відповідь: Дитячі Перлини А ми читаємо книжку, я Святику пояснюю: "мама - курка, тато - півник, дитинка - ціпа". На що він мені відповідає: "мама курка ніііі, мама - Татая! (Наталя)"
Відповідь: Дитячі Перлини Купила я собі бюстгалтер і показую чоловікові .А він каже:і чого ті ліфчики такі дорогі? А Софія собі бавиться і ніби уваги не звертає.На наступний день приходить свекруха в гості,розказує,що на базарі все таке дороге.А Софійка :баба,та ти шо! Зара все дешеве,тільки лівчики одні дорогі.
Відповідь: Дитячі Перлини Будні україномомовних батьків на Східній Україні: Оце вичитала на одному форумі, і аж сльози навернулися.
Відповідь: Дитячі Перлини В мого теж це був улюблений колір і все було зелене. Одного разу попросив хліба "... з тою доброю зеленою ковбасою".
Відповідь: Дитячі Перлини Коліжанка розказувала про свого синочка.Малий (3,5 р) зайшов в ванну коли мама була роздягненою,вона швиденько почала прикриватися всілякими підручними засобами, він так подивився на все це дійство, скривився і каже: - Знаєш мама, вдітою тобі набагато краще
Відповідь: Дитячі Перлини Дивимось новини. Анютка теж слухає. Потім питає: - А що, той дядя В КРАПОЧКУ вже не президент?
Відповідь: Дитячі Перлини Мій Владик вчора після обіду обхопив руками живіт і каже:"Ой, шось в мене серце болить, треба піти полежати" А сьогодні вилив кружку компоту на підлогу/спеціально/ і каже- свари мене, мама, але не сильно. Я починаю його вичитувати, а він каже не так, то сильно. Треба так : "Не роби так більше, будьласка, я прошу тебе"
Відповідь: Дитячі Перлини Дивилися ми сьогодні з Дануською інавгурацію. Початок засідання, заходить Литвин. Дануся: -О, Литвин мій, як же я за тобою скучила!:xaxa: Далі зачитує він гостей всіх. Дануся: - Мамо, а Литвин зараз спитає: "А де Данусічка моя маленька?":xaxa:
Відповідь: Дитячі Перлини Мали ми сьогодні перше заняття в логопеда. Почалось воно з діалогу. Лікар питає, Соломія відповідає: - Соломійка, а скажи, для чого нам вушка? - щоб слухати - а для чого нам ротик? - щоб їсти - а для чого нам носик? - ну....... для капельок?!:xaxa:
Відповідь: Дитячі Перлини Робить Данило вправу з української мови. Підходить. -татку, а як називають директора в армії? -??? принеси завдання, читай. Читає завдання: -прочитай речення: “ким ти хочеш служити в армії?” Склади речення за схемою: “Я ___________ у армії ________.”
Відповідь: Дитячі Перлини Малий взяв у моду казати "по-моєму". І так смішно це робить! Прямо говорить і сам насолоджується як це по-дорослому звучить: "по-моєму... е-е-е... летить ракета до нас" , або "по-моєму... це татко прийшов" ітд І ще так пальчиком до губи, наче розмірковує.
Відповідь: Дитячі Перлини Тая 2р4міс. я вдарилась (в повотор вдома не вписалась). Тая підбігає "мама, мамочка!!! больно?" я: "Все в порядке" Тая: "в попу больно?" підходить, цілує мене, дивиться, і зі знаючим видом заявляє: "ЗАЖИВЕТ"))))
Відповідь: Дитячі Перлини Учора ввечері зробила я собі салат помідорів, моцарелли й трохи листя шпинату та кульбаби поклала собі на хліб (вагітні чудасії) Дарко дивиться на то все так скептично й каже: - а дитинка їсть те, що ти? - так - ну, то це їй точно не сподобається - чому? - ну а як вона то все пережує? - ну та вона не їсть того ротиком - а як? - у неї до пупчика пуповина протягнена, то через неї їжа й потрапляє - то тим більше то, що ти їш, не пролізе - Дарчику, воно дитинці таке як кашка прийде, а не кавалками - гм... кашка? дуже дивно. але ти маєш їсти щось добре, а не листя Дбає про нас. :xaxa:
Відповідь: Дитячі Перлини Зірвалась моя дитина минулої суботи в 7й ранку і пішла до бабусі телевізор дивитись, бабуся вже не спала і дивилась показ мод. Моя Аня зацікавлено прилипла до екрану і мовчки спостерігає. Показ був вельми екстравагантний, колекції з розряду "хто вгадає що це?". І тут на подіум виходить хлопець-модель одягнутий у якісь балахони, ну таке собі повне чупірадло, а моя дитина: - Де ж ти був так довго, що тебе ще досі ніхто не бачив?! ***************** Сьогодні Аня притулилась до мого животика і так ніжно гладить ручкою і розповідає: - А в нас є Фунтік, а ще бабуся є, дідусь, ми з Терезою, а! ще є мама і тато... **************** Ще буває казочки животику розповідає власного виробництва - то вмерти можна зі сміху, тоді Аня каже: -Не тряси животиком, братик того не любить.
Відповідь: Дитячі Перлини Коли я була вагітна, підходить до мене племінниця і питає: - а що дитинка робить? Я жартома відповідаю: - дивиться на тебе - я як вона мене бачить, якщо ти в светрі? ___________________________________________ А ще та сама племінниця хотіла, щоб я народила дівчинку. Після моїх пологів її мама до неї каже: - у тьоті Наталі вже є хлопчик. - а де вона зараз? - у лікарні - то напевно сьогодні дівчатка вже закінчилися, треба було до завтра почекати...