Відповідь: Дитячі Перлини моя племяшка замість того щоб питати " а тато в Давидів поїхав?"(за Львовом село,в них хата там будується) питала " а тато в ДАВІДОФФ поїхав? "
Відповідь: Дитячі Перлини Якось надворі дуже вітряно було і я шарф собі натягнула аж на ніс,так шо рота видно не було.Софійка побачила і :"Ой-ой,мама,відкрий ЗВУК!!!"
Відповідь: Дитячі Перлини Моя Юліана вчора знову відзначилась. Сидимо ми, читаю їй дитячу Біблію, вона гортає сторінки, запитує, я відповідаю їй. Ось перегортає сторінку і питає: "Мама, а той дядя хворий?" "Так, кажу, хворий, але Ісус може його вздоровити!" "Мама, а той дядя спить, в нього очки не світяться!"
Відповідь: Дитячі Перлини Ходили в гості до свекрів. Яна пішла попісяти. Опісля миє руки, дивиться на велику ванну і питає: а баба в ту ванну сідає дупою?
Відповідь: Дитячі Перлини Андрійко сидить і розповідає казку про Івасика Телесика, коли почав говорити "Гуси-гуси-гусенята......",каже: "Треба було сказати будь-ласка і його би перші гуси взяли! А то все просить та й просить..." ___________ Після перегляду частин тіла на диску "Вундеркінд з пелюшок"- з туалету:" Мама йди витирай мені сідниці!"
Відповідь: Дитячі Перлини Збираю зранку Софію в садочок,а вона каже:дивися ,мама, в колготах так добре тепло і всі дівчата в них ходять.І чого тато не хоче собі колготів купити? Я кажу бо хлопці не ходять в колготах.А вона:як то не ходять? В нас в садіку всі ХЛОПИ в колготах ходять.
Відповідь: Дитячі Перлини Льопається Данилко в воді, я йому кажу, щоб мився акуратно ба замочить рукавчики, нащо він мені відповідає -чого сваришся, я миюся какуратно (акуратно) вода ж не мокра...:rolleyes:
Відповідь: Дитячі Перлини Подарили моїй дитині мило в формі динозаврика,полуничне,то вона давай ним губи собі мазати,відкулупує собі,спить з тим милом,я її посварила,забрала то мило(бо шеб наїлась його)а вона в істерику,а в нас є кіт(Сєрий)то я кажу їй Діанка мило забрав кіт,то моє чудо вже 2 й день не дає коту покою,ходить за ним : -Сєлий віддай міло. Я кота вже пів дня не бачу
Відповідь: Дитячі Перлини Наша Ейдіяна (Андріана) дуже любить дивитись вовк і заєць (Ну погоди!). Он тато з нею дрочиться, і каже Т. - а ти хто вовк чи заєць? А. - я заєць, а тато вовк! Т. - а мама хто? А. - а мама Мауся!
Відповідь: Дитячі Перлини Я заприсягалась собі, що буду ходити за малим із блокнотом і записувати усі перли, але так руки і не доходять. Але сьогодні-таки записала: Я стою зігнувшись мию голову, заходить у ванну Тугар і до грудей: - О, корова! схопив відро, підставив під мене і почав мене "доїти": - я дою корову, ось молочко (показує на відро). Це після мультику про малюків, де крупним планом показували, як то робиться...
Відповідь: Дитячі Перлини Не люблю коли доня називає мене по імені. Вчора Аня до мене: -Ляна я- Я не Ляна, я мама Аня- А де Ляна? Потрібно правильніше висловлюватись, бо заплутую дитину зовсім))))
Відповідь: Дитячі Перлини Сидить вчора млаий з іграшковою рацією, як з телефоном: - альо, бджола? так... я хочу меду. і сам собі відповідає: - бж-ж-ж-ж...
Відповідь: Дитячі Перлини Моей дочке Таисии 2,4г. я сварила суп с фрикадельками, а она на все супы говорит либо Картошку дай, либо мяско дай. ну скушала она суп, пошла в сосоднюю комнату и кричит : " мама, мамочка, Юля!!! картошки еще дай!" я отвечаю, что она же все сьела. Тая скривилась, подходит ко мне и говорит (надо было это видеть) "ЧТО ЖАЛКО?" я чуть со стула не свалилась))))))))))))
Відповідь: Дитячі Перлини Сидить нині моя Андріана і каже, - я чую звуки! а бабця, та які звуки? Що ти чуєш? а мала бабці, - до мене ангелик говорить.
Відповідь: Дитячі Перлини Були вчора в гостях і Андрій бавився там з шестирічною Даринкою. Почали вони ховатися, а я їх мала шукати. Ховались досить голосно)) Нарешті позалазили на кухні під стіл і кричать, щоб вже шукала. Ну я й шукаю: "О! У ванній нема! І в дитячій нема! і т.д.! Чую, Дарка кричить: - А ви по всій хаті шукайте!!! І тут же Андрік: - І на кухні шукай!!!! І під столом!!!! Отакі от цінні вказівки від крутозахованого!
Відповідь: Дитячі Перлини Захожу в кімнату і бачу картину : малий Мась сидить на дивані, гладить велику зелену іграшкову жабу по голові і жалісно так примовляє : " Не плач, малишка"
Відповідь: Дитячі Перлини Вчора мала мавпонька підходить і питає: мамо, а що таке плейбой? :eek: Я в ступорі. Сказала їй, що то такий журнал для дядів. Пізніше виявилося, що Янька гортала чоловіковий комп"ютерний журнал, і там була во всю сторінку реклама того - гігантська голова зайця і великий напис PLAYBOY.
Відповідь: Дитячі Перлини Мій похресник.:xaxa: Їсть печену бульбочку, і сам до себе говорить (в кімнаті нікого не було) " Десь так добре навчились готувати..."
Відповідь: Дитячі Перлини моя дитина сидить і злиться - стукає долонею по лобі і бурчить - перестань, перестань, перестань - не думай! тихо вже! я в шоці - що таке? каже - мама, та пісня співається мені в мозку і співається, а мені вже надоїло, а вона не перестає!