Дитячі Перлини

Тема у розділі 'Хіхоньки', створена користувачем Leopolis, 24 Листопад 2006.

1. Oddly

Oddly Well-Known Member

Відповідь: Дитячі Перлини

- мамо, вгадай, що я хочу їсти - хліб з чимось таким, що починається на букву ЗМА:girl_haha:

насправді, я не вгадала, бо може бути "хліб з маслом" і хліб з майонезом"

2. Laskava

Laskava New Member

Анютка пропонує зранку:
    - Давай на сніданок зробимо пельмені.
    - Давай. Тільки не на сніданок, а на вечерю, бо м'ясо ж теба розморозити,- кажу.
    - Тю, а НАЩО НА ПЕЛЬМЕНІ М'ЯСО?
    - А як же ж ще? З чим їх робити? - питаюся.
    - З КАРТОПЛЕЮ!
    І тільки тоді стало ясно, що мова йшла про ВАРЕНИКИ! :lol:

3. natalka-matias

natalka-matias Well-Known Member

Малий сидить на горшу, чоловік дивиться новини.І тут починається репортаж про Бін Ладена.Його фото на весь екран.
    Малий:
    -тятя то БОЗЯ? О,тятя то Бозя...
    ми просто попадали зі сміху:)

4. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Я з самого ранку бігаю по квартирі, прибираю, готую їсти і водночас балакаю по телефону.
    Данилко ходить невдоволений біля мене,... пройшов деякий час, він каже до мене, що йому треба викликати лікарку, щоб вона зробила укол.
    Я здивовано питаюся що сталося, він відповідає що його болить голова, горло і ноги, я кажу чого б це? Нащо він відповів: я захворів, бо ти багато говориш по телефону...:):):)

5. popelushka

popelushka Well-Known Member

Юлік вже цілий тиждень ходить під враженнями після того, як священник прийшов посвятити нашу оселю....
    Вчора взяв кропило, уявне відерко з водою і почав кропити свяченою водичкою... я кажу, щоб в кінці дав образочок, а він мені каже: "Ти мені гроші дала? Не має грошей, не буде і образочка!":confused:

6. Laskava

Laskava New Member

Ця перлина народилася щойно... :lol:
    Йдемо з Анюткою додому, у дворі стоять машини. У сусідській блимає вогник. Мала питає:
    - А чому в нас таке не блимає?
    - Що саме?- цікавлюсь.
    - Та ця КАНАЛІЗАЦІЯ...
    Я ледве не впала зо сміху:
    - СИГНАЛІЗАЦІЯ, а не каналізація!!!

Останнє редагування: 27 Січень 2010
  7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Сашка розказує бабусі, що він буде робити, коли виросте:
    - піду на кавалєрку ! (відчувається вплив тата)
    Бабуся:
    -А ти хоч знаєш, що то таке?
    Саша:
    _ то так треба крутити-крутити! (і махає так руками ,як великий вітряк):girl_haha: І далі пити водичку, як коровка (Коротше, якусь абракадабру видав)

8. mazyr

mazyr Well-Known Member

Моя Софіюня, напевне, ще не може відійти від виборчих баталій, вже знає всіх наших відомих політиків. Так ось. Я вчора, трошки зайнята - мию посуду, а вона дивиться новини і каже до мене: - Мам подивись, я знаю що ти за Тягнибока, але послухай тут щось ГУЛЬКА ТИПОШЕНКО нам говорить))))) я довго сміялась.....:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

9. Макарена

Макарена Well-Known Member

Макарчик ще багато не говорить і буває, що одне слово вживається в різних випадках і має різне значення, як от машинка без звуку - не грає, цвяшок не закручується - не грає, телевізор не включений - теж не грає і цей список "не грає" можна довго продовжувати. І сьогодні встав зі сну, тато швидко черпак підставляє, щоб зробив своє мокре діло. Макар силиться-силиться і видає: "Не грає". :D:D:D:D

10. Akita

Akita New Member

ПРИВІТ. Захотілось теж поділитись, які перли видавав мій синочок:
    ведмідь-"бедень",
    макарони- "хрумонь",
    динозаврик-"сіній хрумонь" (до сих пір ламаю голову, який зв"язок між макаронами та динозавром :girl_in_dreams:),
    мураха -"мумась" (так ми тепер його вдома і називаємо).
    А найбільш геніальний його вислів - "куць калізіт" ( довго ми з чоловіком ламали голову, а це виявилось "включи телевізор"):xaxa::xaxa:

11. Улянка

Улянка Well-Known Member

Анічка стала до всієї родини ставити закінчення "чка"
    Тепер в неї виходить МАМАЧКА, ТАТАЧКА і БАБАЧКА:haha:
    Котлетки в нас чомусь називаються "татки"
    І коли щось хоче то каже "Я БУДУ!" Або разом "Я кочу буду"

12. popelushka

popelushka Well-Known Member

Згадала сьогодні як Юльчик колядував в прадіда свого. Заколядував, той йому дав гроші, Юльчик подякував... На другий день, знову прийшов, заколядував і каже до діда, щоб той знову йому дав гроші:) Дідо сказав, що вже не має грошей, бо день перед тим, йому всі віддав, а малий довго не думаючи каже: "А я бачив, що до тебе поштарка приходила і гроші принесла!":girl_haha:

13. Arctica

Ідемо вранці з Данилком на розвиваючі заняття, політує сніжок. Данило перепитує мене:
    "мама то падає сніг", я відповідаю, що так, падає сніг, політують сніжинки.
    Він знов питає:" мамо, а то зима?", я кажу так, зараз пора року-зима.
    через кілька секунд Данило говорить:
    "клас, Нинилко іде по зимі". (тобто Данилко іде по снігу).:):):)

14. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

А моє чудо сьогодні таке вичудило, що ми з чоловіком мало не попадали. Я купала Іринку, а Ляна мені допомагала і намочила свою футболку. Йдемо переодягатися, зняли футболку, Ляна дивиться на себе :"Ой, мама, маленька ціця, а я як виросту в мене будуть великі ціці!" Ми стерпли з чоловіком, а на питання, хто тобі таке сказав, відповіла: Я сама!

15. irushka

irushka Well-Known Member

Трохи давніше. Має дитина моя слабість до трусів, протягом дня мусить кілька пар змінити, одного разу не змогла вибрати які ж їй одягти, нап`ялила дві пари. Ввечері чоловік побачив то чудо і каже:
    -Катрусь, що то ти з двома трусами?
    Катька закотила очі:
    - Тату, ну один раз собі таке дозволила...

16. Arctica

Побачив Данилко по телевізорі в рекламі пакет з чіпсами і просить йому купити. Я йому пояснюю, що дітки цього не їдять, бо там багато хімії, а можуть їсти дорослі і то трішки.
    Купив якось чоловік маленький пакетик чіпсів, ми трохи з"їли і я пакунок заховала на підвіконні за вазонком. Мию я в кухні посуд, Данилко стоїть на кріселку і дивиться через вікно на голубів, і тут промовляє
    "мама, але ж бобра (добра) та хімія...", я обертаюся а в нього в руках шматочок чіпсинки :)

Розпитував мене Данилко, що таке ліфчик і хто його носить, я відповіла, що носять дівчата і тьоті. Приїхала до нас в гості моя кума Іра (irushka) із своєю купкою, передягає Катрусю в кофтинку, Данилко уважно спостерігає і питає:
    "А в Каті є циці?", Іра відповідає, що є.
    На наступний день Данило задумливо питає
    "Мама, а Катруся дівчинка?"
    я відповідаю, що так, дівчинка, а що таке?
    на що він коментує: "А чому в неї немає ліхчика? (ліфчика)...:):):)

17. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Данилко тепер хворий і баба його жаліє, каже
    -Виздоровієш - підем кататись на санках!
    Данилко
    -Нашо.... в нас є машина

А ще в нього улюблений мультик Мадагаскар 2, вдома всім імена героїв присвоїв - тато - Тато Лев, я- Бегемотик, баба - Жирафчик, а він сам - Зебра. І якось звонить татко комусь, бере слухавку і каже "Доброго дня, це Толік" і тут малий в плач "Ти не Толік - ти Тато Лев, треба казати Тато Лев!!!!!!!!!"

18. puma

puma Well-Known Member

Софійка з татом розгядає книжку,Вивчають різні геометричні фігури.Тато питає:а ти знаєш,що таке відрізок?
    Софійка:так,то коли кусок від чогось відрізати.
    Тато:а кусок прямої,то буде відрізок?
    Софійка:буде. А ше кусок свині...

19. Housewife

Housewife New Member

Прийшов Максимчик до бабусі в гості.
    Бабуся питає, чи Максим не замерз. Той відповідає, що ні. Бабуся роздягає його примовляючи - "А носик тепленький? (трогає) - тепленький, а ручки тепленькі? - тепленькі, а щічки? Холодні.."
    Максим роздумує кілька секунд і каже - "А щічки треба на батарею покласти" )))) ( нам 2,6 рочки :) )

Останнє редагування: 4 Лютий 2010
  20. inka

inka і.Неrb-то до мене)

Мій Владик, 3,3 рочки, казав, що мікроавтобус возить мікробів, а водій маршрутки-це дядя маршрутник.