Відповідь: Дитячі Перлини маємо проблеми з засинанням ввечері - довгі казки-байки не завжди допомагають придумала я навчити доню "рахувати баранів" - кажу, закрий очі і уявляй велике зелене поле, над ним - широке голубе небо, на ньому хмарки білі кучеряві, схожі на овечок. а на зеленій траві внизу - пасуться справжні овечки. їх треба рахувати - тоді заснеш. одна овечка, дві овечки... і монотонно так рахую їй тих овечок, поки вона очі закрила. доходжу до 98, 99, 100, 101, 102... дивлюся - ніби вже рівно дихає, заснула. тут вона відкриває очі і бадьореньеко так каже - мама, досить вже! вони в мене заходять в таке місце, куди їх заганяють, і я вже не можу ворота закрити!
Відповідь: Дитячі Перлини Ніяк не надивуюся зі свого малого розумника. Кілька днів тому сказав мені, що я маю менше їсти, бо в мене тепер дитинка в животику. І їсти треба - якраз стільки, щоби трошки мені, а трошки дитинці. І ніяких - їсти за двох! І де воно в мене таке мудре взялося?
Відповідь: Дитячі Перлини Лілю, та інакше і бути не могло. В батьків, яких Господь наділив розумом і поблагословив таким чудовим подружнім життям, не могло бути інакшої дитини. Я щиро, я підлизуватися не люблю. Яна сьогодні: мамо, а я як виросту, то буду Президентом України. А може, я би була Юлією Тимошенко? Я б людям пенсії нормальні дала. Пенсія має бути не маленька і не велика, а має бути нормальна. Я би дала нормальні пенсії.
Відповідь: Дитячі Перлини Дитина під впливом передвиборчої кампанії: - Мама, а Юліанчик за кого ходив голосувати? - Я не знаю, доця, не питалася. - Думаю, що за Тігіпка ходив голосувати, а мама йому каже: "та треба за Ющенка!"
Відповідь: Дитячі Перлини Я на кухні готую їсти, чоловік біля мене читає газету, в кімнаті дзвонить телефон, слухавку бере Данилко і чую комусь повідомляє : " мами немає, пішла на роботу, тата теж немає, тоже на роботі. (а видно його питають) А ти з ким вдома,??? Данило відповідає : " я сам і роблю вдома ремонт...":xaxa::xaxa::xaxa:
Відповідь: Дитячі Перлини Була сьогодні в своєї 5-річної племінниці, підходить вона до мене і каже,розкажи мені як жінка жінці хто в тебе в животику, я кажу,що незнаю, а вона мені, то піди на "БЗД" і тобі там там скажуть я перепитала її куда піти, а вона мені, ой ти шось не сучасна жінка, то такий комп"ютер, де показує хто в тебе буде, а ти не знаєш шо то
Відповідь: Дитячі Перлини І мій туди ж - Мама я як виосту буду тезидентом! Ти будеш з бабою на мене по телевзоі дивитися і тоді бігти гойосувати Дивиться баба по ТВ виступ Ющенка, ми сидимо на дивані читаємо книжку. Тут Ющенко каже - і треба нам, любі друзі, йти до Європи. Марко піднімає голову і коментує - НЄ, ЙТИ НЕ ТЕБА, НА МАШИНІ ТЕБА ЇХАТИ...
Відповідь: Дитячі Перлини Сьогодні ходили до церкви і поки посвячували воду надворі, я з малою зайшла до церкви, щоб погрітися, а там була дівчинка років 5-ти. Та дівчинка підійшла до нас, покрутилась, і каже: - А я ходила колядувати і заколядувала аж тисячу гривень! Катя подумала і каже: - А я, як була в Вифлеємі, то бачила там віслючка, в нього був поганий господар і він шукакв Бога... Дівчинка: - А я ходжу на танці і співи! Катя : - А я вмію отак, - і почала стояти на одній нозі...
Відповідь: Дитячі Перлини Анютка має подругу, в якої мама не працює, то весь час присвячує донечці. От мала і каже мені: - Мамуль, я теж хочу,щоб ти не ходила на роботу, а була зі мною дома... - Та, а де ж ми гроші братимемо?- питаю. - А ми дідуся на роботу ВІДДАМО! :D (А дідусь вже на пенсії)
Відповідь: Дитячі Перлини Були ми у батьків.Прийшла тітка і розпитує Софійку:А на якій вулиці ти живеш? Мала на неї подивилася,знизала плечами і каже:Я на вулиці не живу,я ж не собака шоб на вулиці жити.
Відповідь: Дитячі Перлини Питає Юльчика т.Іра: "А в кого то скоро День народження? Ю.: "В мене!" І.: "А який подарунок ти б хотів?" Ю.: "А що ти маєш?" Прийшли ми від гостей, ну і бабця розпитує Юльчика: "Юльчик, а ти Катю впізнав? Вона напевне вже велика дівчинка?" Юльчик відповідає:" Баба, вона така велика стала! (показує руками, що вища від нього).Потім довго думає.... "Але я все рівно більший від неї, я ж козак!" "Юльчик, а ти цілував Катю?", "Ні, не цілував, Катя цьом не дала!":umbrage:
Відповідь: Дитячі Перлини Моя похресниця Свєта (8 років) і Катя: Свєта: катя чому ти сьогодні без настрою? Катя: Бо я в садіку не виспалась! Свєта: Я в ТВОЄМУ віці взагалі в садіку неспала!!!!
Відповідь: Дитячі Перлини Яна каже: "Я вже доросла і маю читати дорослі книжки". Поки я була на роботі, витягла з шафи "Персональный компьютер" і щось там по складах читала... А працювати, казала, хоче там, де комп"ютери ремонтують. Муж ся тішить...
Відповідь: Дитячі Перлини Ідемо з Данилком на прогулянку, навпроти нас іде моя знайома із малим (Данила товариш). І от Мар"яна голосно здалека каже до Данилка (нібито не впізнала): "Ой а хто це іде?". Данило відповідає: "хто, хто? то я, кукаїнець (українець):naci:"...
Відповідь: Дитячі Перлини в мене сестра двоюрідна народила двійнят (двох хлопчиків)і має ще хлопчика5-и річного віку. Я питаю Ромчик як ти їх розрізняєш???? а він - ну як, ви що не знаєте??? той правенький, а той лівенький...)))
Відповідь: Дитячі Перлини -Тату, а в тебе скоро повилітають зуби і потім виростуть нові? -Та ні, Катруся, то тільки в діток молочні вилітають і постійні ростуть. Я вже не в тому віці. Катя співчутливо: -Татусь, та не переживай, повилітають, повилітають тобі... -Мам, а знаєш, на букву ма починається слово машина, магазин, а на букву да - дах, на ха - хата... А вгадай, яке слово починається на букву сні? На букву сні починається сніг, сон... Стала на вагу і каже: - Ого, я важу аж тридцять п`ять номерів сантиметрів! -Мама, а ми ще підемо колись в гості до Соломійки? -Не знаю, хіба якщо нас запросять. -А давай ми їм скажемо, щоб приходили до нас, вони нам скажуть "і ви приходьте", і ми прийдемо...
Відповідь: Дитячі Перлини Данилко грався в нашому ліжку з машинкою. Я кажу що пора спати і вимикаю світло. Крик "Я ще хочу гратися!!!!!!!!!" Потім щось шупається на татовій тумбочці зі словами "Де ало?" Знаходить телефон, дає таткові і каже "На, світи!"