Відповідь: Дитячі Перлини Відома казочка "Курочка Ряба"-версія мого Ігорчика Буви-буви діді,баба і Яба. Яба яйо-ня. Діді би-би яйо,би нє,баба би-би яйо-би нє. Пі-пі мааах-яйо бабууууууууух. Діді паааааа,баба паааааа,тютя кудькудь:діді паа нє,баба паа нє,тютя яйо фе-НЯЯЯЯЯЯ. (переклад потрібен?)
Відповідь: Дитячі Перлини Моя донечка Анютка сидить розфарбовує картинку, на якій зображені хлопчик з дівчинкою на ковзанах. Питаю: - Доцюня, а чому ж личка розфарбовуєш синім, а не рожевим? А мені у відповідь: - Бо вони ВІДМОРОЗИЛИСЬ!
Відповідь: Дитячі Перлини Щойно, присипляє дружина малу, мала вже сонна, очі злипаються, але вона не здається: - Мамо, я не хочу спати, відклий мені очі! :xaxa:
Відповідь: Дитячі Перлини Розмова по телефону з похресником. Він розповідає що йому купили: Він- хресна, мені мама купила чобітки такі класні Я- покажи мені! Він - тату принеси мені чобітки, бо я хочу хресній показати. Тато - ти ж по телефону говориш і нічого не видно. крик....плач.... І дитина сама іде в коридор за чобітками. Він - бачите які чобітки? Я - о, які класні! І з кожушком яким теплим і гарним. Він каже татові - бачиш, хресна все бачить і то як ти мене обіжаєш теж!
Відповідь: Дитячі Перлини Вранці, як завжи, дзвонить мені на роботу Юліанчик і каже, як йому спалось, що снилося і т.д. А потім каже: "Мама, купи мені сочок і сестричку треба вже мені купити"
Відповідь: Дитячі Перлини і ми до вас сюди потихеньку... наш перший словесний прикіл,на банан каже Софія чомусь "бляба"
Відповідь: Дитячі Перлини вчила племіницю читати по-російськи, її слова по-українськи: Сидели бабка і дедка в своей избушке. колобок втекал.
Відповідь: Дитячі Перлини В на є версія про Колобка "БО-бо-бо, не іш мене, я всесю, бо-бо-бо, не іш мене, я всесю.... " і так до безкінечності
Відповідь: Дитячі Перлини Читає Юльчик книжечку, а я трішки своїми "локаторами" післухала: " Ти хто?" "Я - жабка-скреготушка! А ти хто?", "Я, Зайчик-пострибайчик... А ти? "Як? Ти мене не знаєш? Я - Юлік-гарний хлопчик!"
Відповідь: Дитячі Перлини О! Ще випадок згадала. Гуляли в центрі по справах і я кажу, що йдемо викликати таксі. І малий на всю вулицю: - Таксі!!!!!!!!!!! Таксі!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Дитячі Перлини Сашка розказує, що зайчик скаче, я питаюсь:"А як зайчик скаче?"Сашка:"Так скач, скач, скач, скач...." А ще звечора так задумлтво дивиться на себе в дзеркало і каже:"Я - пацян...." В казочці про колобка в процесі Сашкиного розказування своєї версії у нас колобок плавно трансформується у Сашу (котиться Саша, котиться.....), який зустрічає маму і каже мама :"Сашенька, Сашенька, я тебе з"їм!"
Відповідь: Дитячі Перлини Мого чоловіка племіннця ще той кадр. Коли вона була менша ( зара їй 4, а тоді будо 3), то казала не " казали", а "кузілі" Зараз вона вже каже нормально, а я якось спиталась в неї: "Памятаєш ти колись казала не "не казали", а "кузілі"" А вона мені "нєа",а потім договорює " аааа то було давноооооооооо, коли я ще була маленька")))))) А ще разок був прикол в Ялті. Їдем в тролейбусі, заходять на зупинці жінка з дитиною років трьох. Відповідно бабця, яка сиділа збоку питає" Мальчик как тебя зовут?" Відповідь була шииииикарна :"Нормально"))))))))))))))))))))))))))))))))))
Відповідь: Дитячі Перлини Дивиться доця щойно серіал про Пушкарьову. Пильно так дивиться.... Потім питає: -Мама, а чого та тьотя (Кіра Юрівна) плаче? -може її хтось образив? (це я не придумала нічого кращого щоб відповісти) -ні, мамо, вона плаче бо її чоловік пішов до іншої. До Пушкарьової. І закохався в неї. Я аж прозріла. Додам що того серіалу ми практично не дивимося...так іноді ввімкнений в фоновому режимі.
Відповідь: Дитячі Перлини Знову мавпеня хворіє і залишається з бабою, поки ми на роботі. Знову дивляться в голубий екран, і перлини відповідні. Ось що думає Яна про вибори та іже з ними: "А в Києві є такий великий будинок, на ньому є прапор, в будинку є багато депутатів, і там є наш президент Віктор Ющенко. А Янукович - самий поганіший дядя. Коли він прийде в нашу Україну, то нашої України не буде. А Юля Тимошенко - політик і прем"єр-міністра. А хіба може прем"єр-міністра бути президентом? Вона таке намеле-намеле, що такого зовсім не буває. То казка. Вони всі погані". Яна "читає" собі на ніч Біблію: "І сказав Він: хай будуть дерева. І НАросли дерева. І сказав Він: хай будуть доми. І появилися доми. І сказав Він: хай будуть люди. І появилися люди. І сказав Він: хай будуть комп"ютери. І стали комп"ютери. І Він зробив багато людей і домів. І Він то всьо зробив і сказав: будьте чемні". Пояснюю Яні, що означають слова "нічний відвідувач" (в тій же Біблії прочитала). Яня думає... і каже: то щось на Миколая подібно. Наділа джинси: ще б мені жовту футболку, і я би була як прапор!:naci:
Відповідь: Дитячі Перлини Я так сміялася, ну просто від душі: моя Катруся цю казочку розказує приблизно так само. Я читала чоловіку з інтонацією Катрусі і ми обоє сміялися до сліз
Відповідь: Дитячі Перлини вчора... Мала лежить в ліжечку..я її поцілувала, побажала солодких снів... Прийшов чоловік так само поцілував, підійшов до мене і обняв. Ми стоїмо недалеко від її ліжка. Обнімаємся, розмовляємо. Малеча "мама, обніми мене!". Я "хвилинку". Мала "Татко , обніми мене!" . Чоловік "хвилинку". Мала "так... , я не зрозуміла... мене тут хтось обніме??? ну хоч хто небудь???!!!:xaxa:"
Відповідь: Дитячі Перлини - Мама, а той татів долфен? -Який долфен? я не знаю що це... -Ну, такий, долфен, щоб комариків пшикати і комарики втікають. - ???? Пішла Катя сама шукати, приносить, каже "во він". Це були чоловікові парфуми "Версаче", що йому на іменини подарували Виявилося, що долфен - то парфум, просто слово забулося , а чому комариків пшикати - то для мене загадка... -Мама, зачекай мене, я тільки в туалет збігаю, але чекай, я прийду через дві годинки. - Ого, а чому так довго? - Мам, та я ж казала через ДВІ годинки. А ти шо думала, шо через ТРИ?
Відповідь: Дитячі Перлини Дивиться Ярина як я прасую одяг. Побачила свою попрасовану піжаму і питає: - То ти мені піжамку попрасувала? Кажу, я. На що Ярина відповіла: - Ну ти моя розумничка
Відповідь: Дитячі Перлини Катруся дивиться англійською мультик Dora the explorer, яку вона називає Дура все попсула (або приблизно так)