Відповідь: Дитячі Перлини Дівчатка перелічують, кого вони люблять. Назвали вже маму, тата, бабів, дідів, хресних, а тоді Катруся видає: І комп"ютер!
Відповідь: Дитячі Перлини а в мене Сашка вже 3 день"зайчиу капловухий" - тільки так і не інакше, а я - "пінгвін ", тато - "такий великий-великий бичок"...це ми так віршик вчили, тепер всі, відповідн, якісь тваринки....Як хоче їсти, то каже, що зайчик капловухий буде їсти....Цікаво, як правильно, капловухий, чи капловухий?.....
Відповідь: Дитячі Перлини Прийшла в гості братова жінка з дітьми 2,4 роки і 3 місяці. Питає Артемка, чи хоче він щоб мама народила йому маленьку лялю, як Маркіянчик. Артем: "тьотя Оксана дасть мамі насінинку, мама покладе її в животик і народить братика". Як вже збирались вони йти, я спитала в Мартусі, чи не лише вона нам свого братика, вона звичайно не захотіла лишити. Артемко як побачив що тьотя вже одягає братика, з плачем біжить до мене: "Мартуся не хоче лишити мені Маркіянчика"
Відповідь: Дитячі Перлини Діти сидять і їдять і я кажу до своєї Анни, - Анна, тобі Дарко вітання передає! а мала так здивовано - І то все? Заношу я ввечір бабі її віщу а Андріанка прибігла за мною, вилізла мені на руки, обхопила мене руками за шию, вчепилась як п*явка і до баби з таким притиском: - ТО МОЯ МАМА!!! ТО МОЯ МАМА!!! НЕ ДАМ!!! ТО МОЯ МАМА!!!
Відповідь: Дитячі Перлини Розказала я Каті загадку про моркву : "сидить дівчина в коморі, а коса її надворі", Каті сподобалось, вона кілька разів повторила і пішла дідові загадувати: - Діду, відгадай: сидить дівчина в коморі, а морква кусає її надворі... З`їла цукерку, приносить мені обгортку і так урочисто вручає: - Мама, це тобі, щоб ти була весела і щаслива і мала багато друзів! Ну а від того я взагалі в шоці. Мала поплескала мене по задниці і каже: "в тебе така дупця, як два зубчики часничку" Я аж не знала що на то сказати.
Відповідь: Дитячі Перлини Юстя,вчора перед сном ,з обуренням: -Чому Мартин спить з тобою,а я повинна сама спати ?! -Тому,що ти вже доросла дівчинка і тобі зручніше самій спати . -І чому то я доросла ? Хіба в мене великі груди ?
Відповідь: Дитячі Перлини Коли я була меленька, мама мені сказала, що тато передав мені "Привіт". То я вимагала, щоб той "привіт" мені віддали і негайно
Відповідь: Дитячі Перлини Яна питає: а чий буде наступний рік? Я: рік Тигра. То дядько Назар в нас Тигр (мій брат). Яна зацікавилася: а я хто? Я: а ти Мавпа! (ну, бо справді в рік Мавпи народилася). Яна запитала за мене, чоловіка, прабабу, інших родичів... А тоді: а дідо і баба хто? Я: Дракони. Яна: ні, вони не дракони! Вони гобліни!
Відповідь: Дитячі Перлини Софійка мені відкрила нове значення логотипу оператора зв"язку МТС. Побачила на вулиці і розказує:"М-мама,Т-тато,С-Сійка і яєчко(там ше яєчко намальоване)".Питаю"а в яєчку хто?",каже "ляля"! Ну чисто наша сім"я.
Відповідь: Дитячі Перлини Збираємось в садок. Діма стоїть одягнути, а я взуваю чоботи. Д: Мама, ти сьогодні взуваєш чобітки без каблуків Я: Так, Дімочка Д: А чому? Каблучки ще не виросли? Так?
Відповідь: Дитячі Перлини Сьогодні вранці я прокинулась з страшною головною біллю. Чоловік дав німесил і я собі лежу. Аж тут дзвонить домашній телефон. Мала бере трубку і я чую: Ой ні, маму боліла голова і вона в лікарні. А поки мами нема(а я в другій кімнаті) я тут сама самісінька з татком і з цьоцьою Мартою - А хто така цьоця Марта? - Та то ТАТОВА ДРУГА ЖІНКА..... І ось ще одна історія перед сном ми клякаємо до молитви. Ну мала і молиться за тата, маму, сестричок і братиків. а потім каже - Мам, давай помолимось з а Олега і Олену (наші друзі), щоб довго і щасливо жити і любили мене.
Відповідь: Дитячі Перлини А моя мала ще коли ходила в садочок теж видала. Якось з мамою щось ми не порозумілися та й звичайно трохи посварилися. А потім вже й помирилися, а моя мама каже моїй донечці, Настуня, ти хоч там в садочку нікому не розповідай, що ми з мамою тут трохи сварились, вже зараз бачиш – помирились. А моя мала така стоїть і з великими здивованими очима питає: «Що нікому нікому? І що навіть Орисі Михайлівні не казати? (це няня)».
Відповідь: Дитячі Перлини Прийшов до Марка в гості його ліпший друг Ромчик, дві малі мавочки, один каже - хочу какати і друний - і я хочу. Сіли на 2 горщики, мамів вигнали з кімнати. Чуємо з сусідньої кімнати розмову: - в мене какашка вже лізе, а в тебе лізе? - в мене теж вже лізе Ми так сміялися
Відповідь: Дитячі Перлини Стоїмо коло відділення МТС, я малого пакую в автокрісло а він пальцем тиче на двері і кричить: - мама дивися там яйця дають, бачиш? - бачу, бачу -і дивися скільки багато дядям треба стоять чекають
Відповідь: Дитячі Перлини згадала про наше відпочинкове "мавпування" - з друзями та їх донею Настею їздили влітку разом на море - Юстина - я іду плавати! Настя - я також іду! Настя - я буду їсти морозиво! Юстина - я також буду! завершальний акорд - під час автозупинки на зворотньому шляху - Настя відкриває дверцята авто і каже - А мене знудило в торбинку! Юстина, скиглячи (і не аналізуючи сказане) - І я також хочу!
Відповідь: Дитячі Перлини То не смішне, але мене вразило: я поставила собі на телефон пісню Квітки Цісик і розказала малій, що була така особлива співачка, патріотка, що неймовірно гарно співала українські пісні, але Катя тоді наче й не звернула увагу на мої слова. Наступного дня дзвонить телефон, мала несе мені його і каже: - Мама, на, твоя Квітка Цісик дзвонить. І ще таке. Лягаємо ввечері спати, я і мала вже в ліжку, а чоловік ще ні. Катя каже до нього: "татку, ну ходи до нас, до купочки". Чоловік ліг біля нас, а мала так щасливо: "о, є, нарешті ми втрьох, а скоро в нас буде ще одна дитинка і ми так будемо вп`ятьох (вона мала на увазі вчотирьох) лежати на купочці... і я буду дитинку в візочку возити...."
Відповідь: Дитячі Перлини Мій чоловік привіз малу до своєї мами, а сам поїхав. І свекруха питає її: - Софійка, що там тато з мамою? - Та нічого...Тато набив маму, мене і ...МОЮ КОЛІЖАНКУ...
Відповідь: Дитячі Перлини Батарейки посідали і п*ють чай!!!!!Коли Анюті було 3 рочки,ніяк ми не могли вивчити віршик"Їжачкові гості в коло поставали і веселу пісню дружно заспівали".Вже ми і в коло ставали,щоб дитина зрозуміла,що і до чого.Замордували ми дитину тим віршем.Результат нашої тяжкої праці:"Їжачкові гості в коло поставали,все з*їли і пішли додому!!!":xaxa:
Відповідь: Дитячі Перлини Вчора дурачимося з Дімою (він у своєму ліжечку, а ми з чоловіком на своєму сидимо і кидаємося маленькою подушечкою). Діма кричить і кидає подушкою у нас: - Мужики, тримайтеся!!! Я йому пояснюю, що мама не мужчина, а жінка, а татко мужчина і Діма так само. Потім знову бере подушку і кидає в мене і кричить: - Тьолка тримайся!!! ))))))))))))))))))))))) Ми чуть з ліжка не впали....Чоловік так голосно засміявся, а Діма йому каже: Ти не смійся, ти тоже тьолка.....))))))
Відповідь: Дитячі Перлини Кличу Марка їсти, Марко бавиться в себе в кімнаті - мама, я не йду, я не їм коли працюю я питаю - де ти працюєш? Марко - я забавками працюю, тут моя робота....!!!