Відповідь: Дитячі Перлини Малий приносить свій рушничок і білого ведмедика і каже:мама зроби слінг-буду носити синочка п.с.Поки я писала він в свій "слінг" ще й зайця запихнувЩа сфоткаю..
Відповідь: Дитячі Перлини Дурачимося з малим і ні з того ні з сього каже -Мама ганя! (мама гарна) Я кажу - і ти гарний, мій маленький! а він - Нє, ти не ганьий (називає себе "ти" ), бо ти - нецємий! Мама ганя! (В дитини своє поняття про красу ) І ще на нему яка мама гарна. Коли читаю віршик про лисичку "Лисичка -сесричка лісом ходила, хвостиком водила ................. ................ пісеньку співала Траля-ля-ля-ля-ля, Ой, яка я краля" то закінчується вигуком "нє! мама к'яя!" А ще читали ми такий віршик "Завітайте на концерт якщо куплено білет, Зустрічайте балеринку - неповторну кралю свинку" то спочатку казав - Нє! Маму! а потім став розказувати що "мама гяня як анЯ!" (мама гарна як свиня )
Відповідь: Дитячі Перлини Остапчик сьогодні до чаю просить тортик. Я приношу тортик, а він каже: "А де свічки з торта поділися? ти забула поставити?" Це дитина в неділю свічки задувала, сподобалося.
Відповідь: Дитячі Перлини Знаходжу вчора в Юліани під подушкою 10 жувачок. Кажу де взяла? Анна докладає, що тато дав. -УУУУУУУУ!!! Я завтра з вашого тата зроблю ПЛЯЦОК!!! Юліана перепитується, - пляцок? - Ага! Завтра зранку ти встанеш і я на сніданок тобі подам пляцушки з твого тата. ЙОЙ!!! Дитина в плач, щоб я пожаліла тата. Зранку встали і пішли дивитись мультика а тата ще не бачили. Я подаю їм пляцушки і кажу, діти ідіть їсти пляцушки! Анна і Юліана подивились один на одного і кажуть, - Побігли, подивимось чи тато цілий!!!
Відповідь: Дитячі Перлини (моїй дитині двадцять другий рік) Їде в руский магазин і я кажу купити дрогобицької ковбаси. Приїхав і каже: там дрогобицької не було, а була тільки дрогобичєвская (дитина вчила російську в коледжі, як іноземну мову) Ще було, що забув слово похорон і доказував мені, що їхало два цвинтарі, кажу йому, що це неможливо, а він доказує: ось так один за одним їхали!
Відповідь: Дитячі Перлини шойно Сашка видав))) Сидить жаліється таткові: - Мама не хоче купити мені сестричку, і собачку не хоче.....і з ким я маю гавкати? а? Сам????
Відповідь: Дитячі Перлини В одних моїх знайомих народилася третя дитинка і старші діти дуже нею тішаться, люблять з нею бавитись, казочки читають, а середня доня приходить якось до мами і каже : -Ти знаєш, мама, Уля навіть краще сто раз ніж песик. Така прикольна! А ще одна наша знайома почула ту істрію і каже: - Я явно не з того починала - перше купила дитині папужку, потім собачку і тільки тепер вже братика, а все могло би бути значно простіше.
Відповідь: Дитячі Перлини Згадала ситуацію зі своїм молодшим братом. Він гуляв на вулиці і підійшов до вікна, кликав маму. Так як тато був у кімнаті якраз з того боку, а мама на кухні, то у вікно виглянув тато. Братик каже: "Поклич маму" тато "Навіщо, я зроблю шо треба" братик "поклич маму!" ну шо робити, напевно питання може вирішити тільки мама, тато покликав маму, мама підійшла до вікна а братик - "Кинь м"яч..."
Відповідь: Дитячі Перлини Наша собака Рокса поїла і стоїть біля дверей скимлить - гуляти проситься. Софійка підходить до неї, гладить і каже: "Бідна Роксонька, в тебе також карантин!"
Відповідь: Дитячі Перлини Вчора Динило, аж сціпивши зуби, б"є татка в груди. Татко: - Чому б"єш мене? Данилко: - Я не б"ю, я роблю "Хто там?"
Відповідь: Дитячі Перлини Нині мої малі в ударі Северин каже мені так ніжно: - Мама, Ти в мене така гарна, така добра, така незленька, така чистенька.... така гарна, що якби тебе в мене не було, то я б собі таку саму гарну маму шукав Соломія, дивлячись, на оту мою любов з малим, награно сумно (акторка мала) каже: - Мама, чому ти мене не любиш? Полюби мене так, як Северинка.. Посади собі на колінця, погладь по спині, запусти пальці в гриву...
Відповідь: Дитячі Перлини Діти вчаться в першу чергу від батьків....от і Саша мені тепер видає перли Сьогодні провинився малий, я його троха сварю...а він таким підлещувальним голосочком: -Катрунька не сварися, кицюня,ну чого злишся)))))) Ато я незнаю звідки Підходить саша до мене і просить пити: -Малишка дай мені компотіку
Відповідь: Дитячі Перлини Сидить моя Катюха малює...по тєліку реклама януковича, вона не піднімає очей, говорить все на пам"ять, я її питаю (жартома): Кать, а ти що за януковича? К: Так, а ти що мама ні? Я: НІ, К: А за кого ти? Я: ні за кого! К:А чому? Я: Бо вони всі бандити! К (очі по-рублю):І що Юля Тимошенко тоже бандитка??????????????? Я (ржу):ще й яка!!!!!!!!! Катька чуть не плаче: Ні мама, вони не бандити!!!!!!!!Вони наші ПРЕЗИДЕНТИ!!!!!!!!!!! І ніхто вдома про політику взагалі не говорить (і в садік не ходить вже 3-ій тиждень), це все наша реклама!!!!!!!!!!
Відповідь: Дитячі Перлини Кличу доню, йдем футбол дивитись . Доня;- а хто грає, і котрі наші? Кажу наші в жовтому, греки в білому........... Оцінила вона їх ...; - а я буду за того шо в червоному (суддя) ))))
Відповідь: Дитячі Перлини Яна намалювала на великій дошці крейдою щось схоже на зайчика: - Мамо, той зайчик - журналіст. От зніме він з тебе інтерв"ю і покаже все в телевізорі і все розкаже, як будеш нечемна! Ну коли та епідемія вже закінчиться...
Відповідь: Дитячі Перлини Орко: Всі дітки дуже розумні, але потім вони виростають і забувають за це... Софійка приходить вранці до татка: Я поросятко, і буду розмовляти поросійською: "прівєтік, тато!"
Відповідь: Дитячі Перлини У нас в підїзді сьогодні було весілля,доки дружби купляли молоду то молодий собі стояв збоку.А Софія каже:Він певно встидається женитися.Хоч би вже молода скоріше виходила ,бо він ше й втікти може.От я як буду молода ,то я так довго чекати не буду,а скоро вибіжу злапаю молодого і поведу женитися,а вони хай собі стоять говорять.