Відповідь: Дитячі Перлини мене сьогодні дитина питалася:а в нашої киці не буде котенят без кота?то треба її знайти,і що потім робити щоб в неї було багато діток?СИТУАЦІЯ,я аж розгубилася
Відповідь: Дитячі Перлини Нові слова-перевертні: тончо (точно), кіти (тільки), сукочки (кусочки) і моє улублене- мочедан!!!!! Це до нас тітка з таким приїжджала)))
Відповідь: Дитячі Перлини А мій Орко знайшов шматок асфальту і каже: Я знаю, як називається цей камінь, це - чорний асфальтин!
Відповідь: Дитячі Перлини Катруся цілий ранок за мною бігає і щось постійно простить, аж я вже не витримую, але усе виконую: даю питки, допомагаю чистити зубки, знаходжу іграшку тощо... Нарешті сідаю сама за ранковий чай, а Катря кричить: Хочу іздіватись!!! (тобто роздягатись ) У Ясі нежить. Вона ранком прокидається і так поетично каже: У мене в носику ніби слимачки поповзали!!!
Відповідь: Дитячі Перлини Я заплітаю Майю зранку - Мама, зроби мені таку косичку, щоб отак сюди, і туди, у туди, - коротше, сама не знає, чого хоче. татко питає - може, ти хочеш, як у Юлії Тимошенко? - Так, так, як у Юлії Тимошенко! - чого ти все повторюєш? ти хоч знаєш, хто то? - знаю, знаю!!! - і хто? Майя задумалася. - Е-е-е-е, знаю, знаю, вона, е-е-е-е-е, народила Ісуса? і звідки така інформація?
Відповідь: Дитячі Перлини Саша -мама, я вже такий дорослий....можу навіть морозиво кусати( я завжди йому кажу що морозиво треба злизувати а не кусати)
Відповідь: Дитячі Перлини Малий наганявся по хаті і каже :я мокрий. Потім стає і так голову терти починає і каже: мамо, я СТІРАЮ голову от так от дожились..всі миють голову а мій СТІРАЄ.
Відповідь: Дитячі Перлини В нас появились нові слова стакан-такан, ніж-ноню, банан-нанан, малина-мина. Зарас в нас такий період, що ми все повторюємо і так ніби все гарно получається (нам 18місяців)
Відповідь: Дитячі Перлини А в нас було: я кажу - машинка заїжджає і виїжджає, а Яня: ні, машинка заїхує і виїхує. А шнурки було не зав"язати, а зявАзяти. Ну і класика: шишка - сиска.
Відповідь: Дитячі Перлини Дануся на Ромчика колись казала Чокви, Чикво (ніби склади міняла місцями в "Ромчику"), зараз стало Войчик, Воньчик:xaxa:.
Відповідь: Дитячі Перлини Їхала з малою в маршрутці, на дорозі затори і щоб якось розвеселити малу, щось її розказую, щось питаюсь. Ярина дивиться у вікно і розказує: он семердес (мерседес), побачила пожену машину і кричить на всю маршрутку: "Мам, дивись Шланг, Шланг (так в тачках пожежна машина називається). Потім якась бабця її питає: Б. - Ти ходиш в садочок? Я. - Так. Б. -Тобі подобається? Я. - Нічо, нормальоно. Б. - Що тобі найбільше подобається в садочку? Я. - Як дупа співає! (насправді Ярина сказала як група співає, але всі чомусь подумали інше)
Відповідь: Дитячі Перлини Мій синочок, коли холодно, каже "Степлій мене, мамочка!" І ніколи не вживає іншого слова.
Відповідь: Дитячі Перлини А нещодавно подруга з 4 річною дитиною в гості приходила. Мала вийшла з машини і каже "В нас велика хата"(живуть у 5ти поверхівці), а потім дивиться на мою 5ти поверхівку і додає "У вас теж велика хата"
Відповідь: Дитячі Перлини Щойно:Сидить на підлозі і пензликом в зворотню сторону фломастера тикає і каже:"ОО водичка витікає..." Я аж від компа відірвалась:xaxa:,питаю: "синку, а що то ти з пензликом робиш?"А він...УВАГА: "то не пензлик то ВАНТУС:eek:,я водичку пробиваю щоб гарно текла". Я в шоці:eek:.Де почув...чи побачив.Уявлення немаю:confused:
Відповідь: Дитячі Перлини На вулиці зустріла знайому з 4 річною похресницею. Ми щось собі спілквалися,а мала нас перебила і каже мені " а ти знаєш що таке перзерватив?" я почервоніла,а вона не розгубилася-"це твоя гумова броня" вплив реклами на молодьож
Відповідь: Дитячі Перлини Мій Дарко мріє, що ми будемо жити не в помешканні, а в хаті. Постійно на вулиці мені показує на оголошення, де хати продають. А вчора такий монолог: - Мамо, дивися, дивися!!! HOUSE FOR SALE!!! (хата на продаж) а тоді так тихо і з безнадією в голосі додає: а, я забув... у тебе ж грошей нема... Отак, на улюблений мозоль натиснув... :xaxa:
Відповідь: Дитячі Перлини Майже детективна історія... :xaxa: Викликали мене одного дня до школи. Приходжу, а Даркова класна і вчителька англійської дивляться на мене так поважно, ще й співчутливо. Думаю, "ну, щось конкретне вже вчудив". І тут мені: "у вас в родині хтось трагічно загинув?" Я вклякла: "??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Вчителька англійської відкриває папку, витягає з неї листочок і каже: я проводила з Дарком загальне опитування, аби побачити рівень його знань. Запитала, хто його найкращий друг, а він мені видав таке: Мій найкращий друг - це мій брат Чарлі. Але він помер. Помер, коли йому було 10 років, його вбили. Мій тато його застрілив. Застрілив із водного пістолета. Це сталося на Півночі. Ні-ні, то погані хлопці його застрілили..." У мене від шоку почався нервовий сміх. Бідні вчительки на мене дивилися ще більшими очима, ніж перед тим. Коли я трохи відійшла, то зразу сказала, що то все чистісінька вигадка, а звідки в нього такі ідеї, я навіть не уявляю. А вони мені: ви зрозумійте, в нас тут є діти, котрі пережили смерть близьких, бачили, як їх рідних убивали, ми таким дітям надаємо допомогу, тому думали, може, Даркові теж треба допомога психолога, якщо в нього брат помер в якийсь трагічний спосіб. Ми думали, може, ви жили на півночі України, і тому виїхали, що там щось сталося... Ги, в якийсь. За словами Дарка, брата тато забив водою. :8: :8: :8: Я на них подивилася й кажу: та ні, то цілковита вигадка. Він у нас один, брата в нього ніколи не було. Кузени всі живі. Він надивився про ніндзів-черепашок на заняттях із джуджітсу й понавигадував дурниць. Зрештою, в попередній школі він одного дня сказав учительці, що наша хата згоріла. Вона переживала, нас видзвонювала, а він потім лише пояснив, що то такий сон йому приснився. А мене потім випитували, чи Дарко був свідком пожежі... Вчительки були в страшенному шоці: Ви не смійтеся! А що якби ми в поліцію подзвонили? Он він вам клопоту з пожежею наробив, а тут таке, що якби в поліцію хто пішов, то ваш чоловік би мусів довго правдуватися й пояснювати, що то неправда... Коротше, після історії з убивством брата мусимо працювати над тим, аби Дарко вигадку за правду не видавав, бо Канада - то така країна, що вчителі дійсно можуть задзвонити в поліцію й заявити на нашого татка. Отако наш Дарко рідного татка ледве не підставив.
А мій малий на Соломію казав (коли ще був зовсім малий) - СІСЯ )))))))) А вона на Северина, коли ще була зовсім мала - СЄНЯ Прикольний дует - Сіся і Сєня ржунімагу До речі, кажуть, що діти до певного віку пам'ятають своє попереднє життя - у якому тілі жила їхня душа, де і коли. Може, то і не вигадка малого? Мо', щось таке та й знає? До речі, моя мала , та й малий іноді вражають своєю інтуїцією чи то телепатією, не знаю, як назвати. Буває таке, щось собі подумаю, про що навіть близько з ними не говорила ні не підводила до тієї теми, а котресь вже питає про то !! Напр., згадаю собі подумки за котрусь коліжанку, а мала - а коли ми до твоєї цьоці Уляни поїдемо ?.. Капець
Відповідь: Дитячі Перлини вранці: -мама, я трошки слабенький (кахи-кахи) і не піду сьогодні в садок, але і трошки здоровий і не піду до лікарки...