Відповідь: Дитячі Перлини Ех, а в нас була звичайна англомовна версія - вінні де пу. Іще з Даркових "церковних" трафунків. Отець роздає антидор. Підходить Даркова черга й отець, як і до всіх, каже йому: - Христос посеред нас, Дарчику! А Дарко (замість "і є, і буде") поважно відповідає: - ТАК і буде! :xaxa: Із перлів на англійський манір: шо таке? я робив нічого! :xaxa:
Відповідь: Дитячі Перлини Моїй донечці 1,5рочку і в неї м'ячик це "петю" і ніяк неможемо перевчити, звати її Юля а вона каже "Юлю" і що саме смішно каже все в чоловічому роді наприклад "я сам буду а не я сама буду"
Відповідь: Дитячі Перлини "реклама" у повсякденному житті. Максимко сидить на кріселку і намагається взути босоніжки, кличе мене, коли я берусь йому допомагати каже: - мам, ну... не можу я взути босоніжки, але цього тижня можливо все! в ДЦ вибираючи зубну пасту: - мама, а купи собі таку пасту, яка засліплює усмішку
Відповідь: Дитячі Перлини Моя похресниця такого ж віку. То в нас дідо - діді, дядя - дяді і т.д. І лише за кілька місяців здогадалися що "ія" - то вона себе називає - СоломІЯ. А ще - як задаш питання, таку і відповідповідь будеш мати. Вже спеціально кілька разів провіряли. Соломійка, ти яблучко будеш ?- будеш (і ствердно помахає головою). Соломійка,ти яблучка не хочеш - не хочеш (і похитає ні).
Відповідь: Дитячі Перлини Вчимося рахувати - цифра 6 і на картинці намальовано шість різнокаліберних грибів. Ярка нарахувала 5, я кажу - доця порахуй уважніше а воно - мама там 5 грибів і один мухомор!
Відповідь: Дитячі Перлини Ярина зранку в садочок збирається і плаче, бо не хоче вдагати колготи: - Мені їх в садку буде важко вдягати, а попросити помогти я не зможу, я ж в старшій групі!
Відповідь: Дитячі Перлини мабуть, у старшій групі таку політику ведуть, бо моя доня щось дуже схоже казала недавно і з вчорашнього: - Мамо, а щоб ти мені братика народила і в нас було двоє дітей, тобі треба два рази заміж виходити?
Відповідь: Дитячі Перлини Ми живемо в особняку,привезли велику машину піску(будуємось).4-річна внучка Анна-Марія робить безліч пасочок зі словами:"І ніхто мені не розвалить",причому цими словами супроводжується кожна нова пасочка.Нарешті я запитую,хто ж їй ті пасочки розвалює.Дістаю відповідь:"Стара Настя."Запитую:"Якщо Настя стара,то чому вона з вами бавиться?"І дістаю геніальну відповідь:"Настя стара,тому що брудна,а мене мама кожний день миє і я як новенька!"
Відповідь: Дитячі Перлини Юлік мій каже: "Так, сьогодні я - мама!. Кашку тобі я зварила, кіндера і цюців тобі не купила, бо тобі не можна... А тепер скоренько лягай в люлю, бо я буду спати з татом-Богданом!".
Відповідь: Дитячі Перлини Яна їде на ровері і роззирається на всі боки. Кажу: дивися, куди їдеш! А Яна: я мушу їхати і всюди подивитися, де що є, так маленькі світ пізнають, всі!
Відповідь: Дитячі Перлини Мій Ігорчик говорить наразі переважно двохскладові слова,улюблене з яких-БАБА.....так от,кажу йому на днях:"Ігорчику,кажи БАБА ЛЮБА(то моя мама так називається)",а він мені "БАБА ВОЛОДЯ",ми з татом впали зі сміху,а Ігорчик так і далі говорить....тепер мій синочок має діда ВАВУ(Василя) і бабу ВОЛОДЮ
Відповідь: Дитячі Перлини і я згадала, як Ярка малою намагалася лагідно до баби з дідом говорити то баба була бабця, а дідо - дідько
Відповідь: Дитячі Перлини Коли ми йдемо до дитсадка, то є трошки дороги ,встеленої квадратною плиткою. Зараз її перекопали, відповідно частину плитки зняли. Назарко каже: Мамочко, зверни увагу, як отут дорогу розстежили! (Тобто зруйнували нашу стежину до садка) ********* Даю Назаркові їсти італійські макарони, типу спагеті. Він не хоче. Я його вмовляю, кажу їж, це улюблена страва Роберта (нашого родича з Італії, Роберто одноліток Назарчика). Назарко відповідає: - Якщо я поїду до Роберта і скажу, що мені його макарони не подобаються, то він скаже, що я не виросту справжнім мачо!:eek: ********* Мамочко , я так хочу, щоб в мене був братик чи сестричка! Але ж ти мало їсиш! Їж багато, щоб виріс живіт і хтось народився!!!
Відповідь: Дитячі Перлини Вчила Ксюшку де ліва де права рука. Щоб легше запам"ятала - кажу що правою ти тримаєш олівець як малюєш. Потім показую на праву ручку й питаю яка це ручка? Ксюшка правильно відповідє - права, бо нею треба показувати куди татові їхати додому Намагаюся пояснити чому баба є моєю мамою. Пояснюю - Я народила тебе - я твоя мама. Твоя баба народила мене - це моя мама. На що Ксюша каже - А дід народив тата - це його мама
Відповідь: Дитячі Перлини Обчищую Каті яблуко ножем, а вона стоїть дивиться, і бачу, що дуже їй кортить самій ножем побавитись. Каже: - Мама, розказуй мені, як нікого нема вдома, мама на роботі, діда нема, бабуся старенька теж пішла на роботу, а нечемні дітки вдома самі, а на столі лежать яблучка...нечищені....зі шкіркою....і вони беруть самі ніж і хочуть чистити! розказуй мені так, мама! Моя сестра наклала собі на обличчя маску синього кольору, заходить в кімнату Катя, побачила, зробила круглі очі, рот закрила рукою і каже: -Наталя, скоро йди покажися моїй мамі! -Чому?-питає сестра -Бо моя мама ше такого не бачила!
Відповідь: Дитячі Перлини Вчу в садку з дітьми вірш: Вітер ,вітер пустотливий, залетів до нас у сад Обриває груші, сливи, трусить яблука підряд... Одна дівчинка (3,5 рочки) потім розказує: Вітер віє і сопливий... А в старшій групі з дітьми вчили прислів"я: хто рано встає, тому Бог дає!. То одна дівчинка видала: Хто рано встає, тому вовк дає!:eek:
Відповідь: Дитячі Перлини Було нашій Ані 2,5 рочки,коли вона перший раз побачила черепаху.З виразом великого знавця дитина починає оглядати невідому істоту.Сама задає собі запитання і сама ж собі відповідає."МИША?___МИША НІ,то ЖАБА!!!"