Відповідь: Дитячі Перлини Читали з маською казку "Буратіно". Прийшов тато, вона йому розказує: - був хлопчик з дерева, його зробив тато, він взяв Абетку.. - а де Абетку взяв? - купив. - а гроші де взяв? - в банкоматі
Відповідь: Дитячі Перлини Чоловік грає в якусь комп"ютерну стрілялку. Час від часу викрикає: куди ти побіг, тлумку? не туди стріляєш, тлумку! Розмовляють баба з дідом. Яня слухає, слухає і видає: про що ви говорите, тлумки? Іду сьогодні за молоком. Яня питає: ти йдеш до церкви помолитися за мене? Я наділа вузьку футболку. Яня: ти що за футболку наділа, грубаска.
Відповідь: Дитячі Перлини Приїхала до нас в гості племінниця. бавиться з моєю Анютою Кажу: - хочеш таку сестричку? -Так, вже давно хочу? - А що, мама з татом не хочуть?? - Мама хоче, а тато і хоче , і не хоче... Каже, що грошей нема.... (пауза) А я вже їм цілу копілку назбирала!! Та ж племінниця, та ж тема. Лягають ввечері спати. я кажу: _ Валюша, ти сама будеш спати, чи з мамою??? - Мама нехай з татом спить, бо я братика хочу!!!
Відповідь: Дитячі Перлини Вчора сидять мої малявочки з бабусею в нашій кімнаті. Малий відкриває шухляду комода, де лежить моя білизна, вискладана як у кіно, і каже бабусі, показуючи на бюстгальтер: - Тут лежать мамині цИцьки! )))))))))))) Святкуємо днр малої. Вона всіх питає за столом: - Бабуся, Ти мене любиш? Северинчик, Ти мене любиш? Дідо, Ти мене любиш? І за секунду каже: - І я ....... СЕБЕ ЛЮБЛЮ! ))))))))))))
Відповідь: Дитячі Перлини Вчимо Ярину вибачатися, як вона щось погане зробить. Вчора на вулиці дощ, а Ярина просить піти на вулицю. Я кажу, бачиш дощик іде, на вулиці холодно і ти кашляєш, сопельки. Яринка підбігла до мене, обняла і зі сльозами на очах каже: - Мама, пробач, я більше не буду КАШЛЯТИ.
Відповідь: Дитячі Перлини про "посиденьки" малий зараз в садок не ходить і проводить багато часу зі мною на роботі. а "мама ходить на роботу працювати і заробляти гроші". бачить, що я часто на сайті "посиденьок сиджу" і питає, коли я черговий раз відкрила сайт: - мам, розкажи, а як ти тут гроші заробляєш???
Відповідь: Дитячі Перлини Вкладаємо вчора Ярину спати, а вона не хоче і плаче. Сльози накапали наподушку і вона стала мокра. Я: - Яруся, не плач. Бачиш, ти плачиш і подушка від сльозок намокла. Ярина: - Ні, мамо, то тато напісяв
Відповідь: Дитячі Перлини Щось сьогодні в лісі здохло - Яна САМА виявила бажання вдягнути плаття і витанцьовує в ньому по кімнаті (до цього - тільки штани, шорти і друзі-хлопчики, плаття надягали через силу і 100 вмовлянь). І каже: мамо, купи і собі таке плаття. І татко нехай собі таке плаття купить...
Відповідь: Дитячі Перлини Ясочка видивляється через ілюмінатор літака як хмарки в морі відбиваються:"Мамо,дивись як хмарки в море,як в дзеркало видивляються чи не дуже їх вітрик розкуйовдив " -Мамо,а чому ангелики невидимі? -... - Я знаю,бо якби їх нечемні дітки побачили, відразу би морозива і цукерок в них забажали,а в них часу нема - їм треба усіх на світі охороняти Устя повідає бабці: -А в молі либки лізні сивуть(живуть) софті(жовті), селені (зелені) і віфолевоті -??? -Віфолевоті (фіолетові), со не соломієс (не розумієш)?!
Відповідь: Дитячі Перлини Дивимося з Яною "фотополювання на котів". Яна зауважує аватар Irynkа: о, котика в трубочку скрутили! Надибуємо ще один її допис: о, знов котика в трубочку скрутили! Яня: а коли я вже буду мамою? Хочу бути мамою і народити дитинку! А я спочатку виросту, а тоді народжу дитинку. А скільки в мене дітей буде?
Відповідь: Дитячі Перлини Дарко пішов до католицької школи. Різницю відчула зразу. Йдемо по аеропорту в Нюарку, а Дарко мені: Мамо, ти знаєш, Бог створив усе! Тебе створив, і мене створив. А от цей аеропорт він не створив, його будівельники збудували. І нарешті мою дитину навчили дисципліни під час молитви. Якась я таки нестрога мама зовсім. Два роки вчу, як під час молитви поводитися, а тут його за менше ніж два тижні перемінили!
Відповідь: Дитячі Перлини Я спішилась до телефону і зачіпилась ногою за кріселко-стукнулась..стою розмовляю ..а на нозі таке почервоніння.І тут чую малий підкрадається зі словами: Мама має кровку...синочок зробить цьом цьом і ПОГЛАДАЄ маму.. Так приємно
Відповідь: Дитячі Перлини Щойно кажу доні, щоб йшла починала одіватись на вулицю бо сусідський Тарасик вже пішов. У відповідь чую :"А ми трооооооохи пізніше підемо, бо поки ти в інтернеееті сидиш. То може бути доооовго... я ще встигну одітися" Так що іду я.
Відповідь: Дитячі Перлини Кажу то чоловікові. А Яня: більше! В мене буде не 10, а 14 дітей!:eek::eek::eek:
Відповідь: Дитячі Перлини кладемо малу спати, а вона не хоче. Залізла до мене на руки, а чоловік її зачіпає за ноги. Вона раз забрала, другий. А потім каже: - Треба тата на вулицю вигнати, щоб не зачіпав. пройшло декілька хвилин, чоловік знову її зачіпає. Яринка каже: - Віником треба... Звідки то вона знає, ніхто такого не казав?
Відповідь: Дитячі Перлини В нас вінніпухоманія. І Вінні спочатку називався в Ані "Пух", а тепер він в неї чогось "Спух"....З голоду певно