Відповідь: Дитячі Перлини А ми казали "МІМО", не знаю по якому то він його називав, і звідки взялося те слово.
Відповідь: Дитячі Перлини Вчора ввечері нахлинула ніжність на дитину і вона мене так міцно-міцно обняла, ми так посиділи трохи і я кажу: -Ну все, Катруся, я йду митися. А вона винувато: - То я тебе своїми мікробами повимазувала? Йдемо сьогодні в парк на качелі, де Катя ще ніколи не була. Йдемо, йдемо, тут дитині терпець увірвався: -Мама, ну де ті качельки, я вже так не можу дочекатися, аж капець!!!!
Відповідь: Дитячі Перлини Ух ти! Такий красивий неологізм! Була би в нас комісія укрмови нормальна якась, послала би їм, як пропозицію на заміну причепа, або щоби додали як синонім.
Відповідь: Дитячі Перлини Яна колись малювала сонечко без промінчиків. Я питаю: а де промінчики? А Яна каже: нема промінчиків, воно пострижене.
Відповідь: Дитячі Перлини Гуляємо з Марком по вулиці, веду його за руцю. Передімною йде собі пані. Марко взагалі безперестанку говорить - все коментує що бачить. І тут видає - пані має лику дупу буде гато какати... Я мало під землю не провалилася з сорому, а смішно як, про що дитина собі думає
Відповідь: Дитячі Перлини Приіїхав наш татко за нами на море. В кімнаті де жила я з сашкою три ліжка- двоспальне і окремо ще одне. Ну звісно ми спали з ним разом на двоспальному. Так от питає чолоівк сашку, де той спав, а малий бере і показує на окреме ліжко. -А де ж мама спала? Саша: - Тут( на двоспальне показує)....з ДЯДЕЮ Нє, ну нормально? і смішно і грішно.....чоловік був в ауті...
Відповідь: Дитячі Перлини Питає мою Ярину прабаця:- Яринка, як тобі в садочку? На що моя Ярина відповідає, так по-діловому: -Та нічого... Нормально
Відповідь: Дитячі Перлини З того ж репертуару (про дядів). Прийшов чоловік додому, а ми ще з ліжка з Дімою не вилізли. ну і малий побіг до тата, а я досипаю. Чую чоловік питає: Ч: "Де мама?" Д: "В ліжку спить" Ч: "З ким?" Д: "З кумом" Заходять в кімнату.... Ч: "Діма, де кум?" Д: "На балконі" ...............
Відповідь: Дитячі Перлини Щойно:Проснувся і каже :мама спочатку купи мені маЄньку машинку потім камаза)) потім братика і сестричку..о!!!
Відповідь: Дитячі Перлини Перевернув машину догори ногами і щось там крутить - каже до мене "Мама, дай викрутку і молоток". За декілька хвилин "Треба зняти колесо, воно поламалося". Ще за декілька хвилин "Знову сцеплення поламалося...." Дівчата я впала.....самі перлини. Це називається з татом пішов в гараж.
Відповідь: Дитячі Перлини Йой, Катька теж постійно братика просить Вчора знову брала нас штурмом: "Хочу, щоб Бозя дав нам ще одну дитинку!!!", а чоловік каже їй: "треба молитися і може буде в нас ще дитинка". Ввечері клякнули молитися, а мала біля нас вголос: "Боже, пошли нам маленького братика, будь ласка!!!" Ми так переглянулися з чоловіком і самі в шоці... Хоч би то бажання в малої не минуло до того часу, як ми надумаєм
Відповідь: Дитячі Перлини Мія зранку дідові розповідає : Тато вже пішов на роботу, в нього там є безробітники, а в тебе на роботі є безробітники ?
Відповідь: Дитячі Перлини Моя Саша теж вчора перл про дядю видала... Минулого тижня я з малими була в мами, а чоловік у Львові на роботі. Приїхав тато на вихідні, ми всі на вулиці відпочиваємо, Саша сіла біля тата на гойдалку і говорить: С.: -Тато, ти був на роботі цілий тиждень.... а мама тут з нами була... Т.: -Так, а Ви за мною скучали? С.: -Ми з Женею так, а мама мала ДЯДЮ... Всі на подвір"ї замовкли, очі квадратні і на Сашу дивимось... Т.: -Цікаво... і як того дядя звали? С.: -Дядя БІКА!!! (і тішиться) Т.: -А ти мені його покажеш як побачиш? С.: -Так, покажу, він зараз скоро прийде... ввечері... Т.: -І що він буде робити? С.: -Як що?.. СПАТИ НІЧКОЮ... Нам з того всім було смішно... а бабця моя старенька сидить і каже: -Ото, г...о мале, добре, що Сашка (на чоловіка) сі сміє... а могла б біда в хаті бути, якби повірив... ------------------------------------ Женя до прабаби: -Баба Стефа, я тут тортик печу, піди мені квіточок принеси, щоб я прикрасила! Бабця стає з лавки, щоб йти... Я: -Женя, що значить баба Стефа! Сама сходи за квітами! Ж.: -Мама, ну в мене ж ніжки болять! Я: -В тебе болять? Баба старенька, це в неї болять! Ж.: -Так, в неї болять, але ж вона може помаленько перейтись!... А я ж помало ходити невмію!!! Я постійно літаю, падаю, руки-ноги обдираю!!! .... То, так баба Стефа про мене казала... ------------------------------------- Йдемо по вулиці, а нам на зустріч йде група: два лейтенанти і за ними десь 5-6 солдатів, військові не в зеленій формі, а в голубій, один з лейтенантів йде за руку з дівчиною. Ж.: -Мама, дивись, міліція йде!!! Я: - Це не міліція, а військові йдуть. І не кричи так голосно. Ми зупинились збоку, щоб пропустити їх.... і тут коли вони мимо проходять Саша: -Я не зрозуміла, а чому це цей міліціонер, по вулиці за руку з ДЄВКОЮ ходить?!! Я чуть крізь землю не провалилась... ------------------------------------
Відповідь: Дитячі Перлини А мій Дарко постійно каже: - мама, в тебе в животику дитинка є? - нема. - а де ж ти її поділа? - ну, не знаю... нема поки. - то можна я поки туди залізу й поживу трошки? там та-а-а-ак добре!!! А ще цікаво, що вгадав стать майбутньої дитинки наших знайомих. Кілька разів між ними була така розмова: - у тебе там дитинка в животі? - так. - а коли вона народиться? - за кілька місяців. - це буде хлопчик, і я буду з ним бавитися. - а що, якщо це буде дівчинка. - та ні, це точно буде хлопчик. - ну а якщо таки дівчинка? - ти шо? там хлопчик! Ми тоді сміялися, а зараз в шоці. Бо там дійсно був хлопчик.
Відповідь: Дитячі Перлини А мене племінник потішив. Питає: - У вас буде хлопчик чи дівчинка? - Не знаю, Яринка хоче сестричку, а тато - синочка. - Народжуйте хлопчика, бо як чоловік сказав, так і має бути!
Відповідь: Дитячі Перлини моя малеча на борульки дддууууже ніжно казала "зозульки" (їй це слово доставляло задоволення), а на хвилі - "хулі" Кілька днів назад ідемо вулицею. я думаю, які продукти маю купити і що зварити, але голова просто непритомна. Зовсім не соображає. Малеча говорить говорить, задає питання...теревенить..а чому, а хто, а куди......:8: я не витримую і сердито кажу ТИШИНА!!!!!!! доня затихла. очі налилися сльозами і каже я не ШИНА я ж твоя киця.
Відповідь: Дитячі Перлини А я от згадала ще одне гарне слово, яке вживалось Андріком десь у 2 роки - КОРОВИЧКИ!!! Це такі рукавички були