Відповідь: Дитячі Перлини А ще ми Андрюха пісочок копає КОПАТКОЮ! Ну, дійсно, не лопаткою ж, все ж таки Копає а не Лопає
Відповідь: Дитячі Перлини Вчора Юстині пояснюємо, що як вона буде в санаторії то треба всю зупку зїдати, а Юстя спокійно каже "А я не буду зупки замовляти..." Привчили дитину до кафешок...
Відповідь: Дитячі Перлини Урррраааа!!!!!! Вгадано!!!! У вас дитятко теж такою мовою розмовляє? А "осиваток не осюває, бо нема одибейок" - перекладете?
Відповідь: Дитячі Перлини Ні, наша ще зовсім не рзмовляє українськю, а муркоче постійно на своїй Просто мені відразу стало зрозуміло, не знаю чому. А тут я пас
Відповідь: Дитячі Перлини екскаватор не працює, бо нема батарейок ? ))))) моя дитина вчора перед сном раптом розревілася, ридає, аж захлинається: - Мама, ну чого ти мені ніяк братчика не народжуваєєєєєєєєєш? треба, щоб ти встигла, доки ти ще не стала стареееееенька! (може, мультиків надивилася забагато?)
Відповідь: Дитячі Перлини то я на тій машині приїзджала а взагалі Андрюха прикольно говорить, що не слово - то хіт!!! Печеня, кишеня теж кумедні назви мали, але я не пам"ятаю
Відповідь: Дитячі Перлини В мої Ярки ще один перл лишився перекручений: кабачки - це в неї кабанчики. Рагу з кабанчиків.
Відповідь: Дитячі Перлини А хто вгадає, що таке "сєсєсянь"? Яна в півтора року таке видала. І ще "ді більки".
Відповідь: Дитячі Перлини Сарафан? Пам`ятаю хтось писав історію про те, як не могли здогадатися довго, а виявилось сарафан, то були ви? може "дві білки"?
Відповідь: Дитячі Перлини Супер! Все правильно! То був один з моїх перших дописів на ДП. І про дві білки правильно. Хоча я думала, що одним з перших буде варіант "дебілки".
Відповідь: Дитячі Перлини А моя на кабачки казала хробачки. - Тату, ходи їсти хробачки, мама пожарила . Сьогодні рано буджу її. Каже з закритими очима: - Мамочко, ну ще чуть-чуть, о-о-т тако, трошечки-трошечки, кусочок посплю і всьо.
Відповідь: Дитячі Перлини Моя Юліана питається мене -мамо! чого ти так багато читаєш тих книжок? - бо коли читаєш книжки то стаєш розумним. Попробуй! Дитина пішла. Через хвилину приносить мені дві книжки і кладе на живіт. - На мамо! Читай! Я хочу щоб ти була ДУЖЕ мудра!!!
Відповідь: Дитячі Перлини Мала дивиться на мій сьогоднішній смайлоскоп що п"є безперервно каву і питає: - Що він п"є? - Каву. - Нашо? - Бо спати хоче. - То треба піти та лягти спати, а то пісяти багато буде.
А то - історія про типову українську натуру Соломійка (у 2 р., 2 міс. ) навчилася малювати личко і два очка. Мама просить доню намалювати. Мала малює личко і одне очка. Мама питає: -А де ж друге очко? - Поламалося, - відповідає Соломієчка. Мама годує Северина і Соломію: -Першу ложку ми дамо Соломійці - вона в нас дама. На наступний раз при годуванні Соломійка кричить: - Мені першій! Я ж - цьоця дама! А, і ще... Пішли дідо з бабою з внуками гуляти. Ну та й дідусь обняв бабусю за талію. А Северин йшов за ними. Доганаяє їх і каже: - Ви що - КОХАНЦІ? Щодо неологізмів наших мацьопочок. Мала якось майже відразу навчилася говорити правильно. А от малий і досі ПРИДУМУЄ Ось декілька придумок: крутобас - бетономішалка (іноді він каже на неї також "бАтономішалка") голубець - так він називає голуба (видно це так люблячи) зачіплик - причеп а на діда Мороза раніше казав "дід Морозиво" ))))))) ржунімагу