Відповідь: Дитячі Перлини Діти мої малюють вчора і між собою говорять, що то вже до школи скоро, а бабуся питає, як школа називається, до якої Тереня піде, Аня сказала, а бабуся хвалить, що така маленька, а як запам"ятала. Аня показує чотири пальчики і каже: -мені вже от стільки, яка ж я маленька, а скоро буде стільки (5), а потім от скільки (2х5) і т.д. - То як тобі буде стільки то ти вже заміж вийдеш - Ой, не вийду, не хочу я заміж - бо перше заміж, потім маленькі з пузіка вилазять, а я того дуже боюсь... """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" Мама посварила за недбалість і брудні штанці, сказала, що до кінця літа мабуть шафа буде пуста зовсім, бо доведеться всі речі повикидати. Дівчинка похнюпилась, а подружка каже: - а в мене до кінця літа шафа буде повна, бо в мене нічого не викидають...хіба труси...
Відповідь: Дитячі Перлини Сьогодні на Бухті. Йдемо у туалет, а Тереза: - Ой, мам! Тут так кобилками пахне!
Відповідь: Дитячі Перлини гуляючи, ми зайшли з донею (4 роки) в магазинчик купити воду. вийшли - доня зізналася, що їй отілося ще цукрку, яка там на касі була. я дала їй гроші і сказала, піди сама купи, ти вже велика. вона щаслива побігла назад в магазин, за кілька хвилин вибігає радінса з цукеркою: - Я сама купила! і ще мені дали здачу, і ще тобі записку продавщиця передала - тримай! (то був чек про оплату)
Відповідь: Дитячі Перлини Хлопці бавляться компутерову гру. Питаюся щось Романа - відповіді нема. Питаю вдруге - те саме. - Ромусь, чому не відповідаєш? Прибігає до кухні Дарко: - мама, він бавиться гру! - то що він тоді, глухий? Дарко, подивишись з виглядом "як можна таке питати", спокійнісінько відповідає: - ну так! :xaxa: :xaxa: :xaxa:
Відповідь: Дитячі Перлини Я стою перед дзеркалом,підкручую волосся. Юстя: -Мама,а чому ти крутиш волосся ? -Просто ... -Ні,я знаю,ти хочеш бути гарніша,ніж я .
Відповідь: Дитячі Перлини Ось вже і я можу дописувати в цій гілочці - малюк починає потроху балакати. І от вчора видав таке. Татко на радощах почав підкидувати догори, а Динилко: -Тату, нє, Даня впаде на небо!!!!! (ну звичайно сврєю мовою)
Відповідь: Дитячі Перлини а моя Яруська, засинаючи видала: "Не кажи мені надобраніч два рази, бо мені будуть снитися засолодкі сни."
збирається Максим йти гуляти ( в селі на вулицю, де всі один одного знають): " пішли, дідо, гуляти, може з кимось познайомимось..." на вечерю даю гречку і кладу рибну котлетку Максим :"котлетку мені не давай, хіба одну попробувати" з"їв, взяв собі ще одну зі словами:" якась та котлетка така..???.. візьму собі ще одну, бо добре не розпробував..." коли з"їв другу:" мама, не знаю, що зі мною сталось, але дуже хочеться ще котлетки....... (вже їсть третю) і що вони зі мною роблять, якісь такі смачні попадаються, що я їх мушу їсти і їсти!!!" Максимко заліз під мою футболку, притулився до живота і ностальгічно : " о-о-о моя СТАРА ХАТКА, як я тебе люблю...."
Відповідь: Дитячі Перлини Клас!!!! Ще я згадала, як Яринка виносить ляльку на вулицю бавитися - запихає собі під плаття, обов'язково вниз головою і так іде. Всі сусіди в курсі наших планів
Відповідь: Дитячі Перлини Вчора їздили вітати з днем народження мого похресника Алана, йому 5 років, має молодшого братика Северинка, 2,8. Я кажу: -Аланчик, ти вже такий дорослий і коли ж ти встиг так вирости? Алан: -Та то просто мене мама скоро народила, а потім Северин за мною виліз з маминого живота, але хто перший вилазить, той скоріше росте і Северин мене не може догнати, йому тільки буде 3 роки! **************** Збираємося вже додому, кажу: - Ну все, Аланчик, тепер ти до нас приїжджай. -Нє, я до вас хіба на день народження приїду, як в Каті буде. -Але до Катиного дня народження ще довго чекати... -Ну, я на своє день народження теж довго чекав, але що зробиш....
Відповідь: Дитячі Перлини Маю трирічну племінницю Віку. Живуть вони з бабусею, то дитина набирається життєвої мудрості з пелюшок - Бабусі пенсію принесли. Хіба ж то пенсія?! Навіть не знаю, чи ходити мені колись на ту роботу чи може і мучитись не буде за шо! - А на кого я схожа? - На бабцю схожа. -Ти що?!!! Бабця старенька і не дуже вже й гарна, а я ж просто красуня!!! (пауза). Тільки бабці не кажи, нехай думає, що вона файненька. -Скільки років твоїй Соні? -Один -А Тані? -Чотирнадцять. - Боже! Чого ж така різниця велика! І що ж ви ждали двадцять два роки!
Відповідь: Дитячі Перлини Ой-ой-ой! Нарешті я добралася до сеї сторіночки! УРА! Завтра беру свій блокнотик, куди приколи малявок записувала і буду тайпати їх тут!!!!!
Пишу серію наших прикольчиків: Соломійка сідає їсти і питає: -Мама, то Ти мені таку Святу вечерю приготувала? Соломійка купається у ванні. У вушка їй потрапила вода, вона кричить з відчаєм: -Мама, мене НЕМА!!!!! Забула сказати, що то прикольчики малої у 2 р 6 міс. Бабця сусідських дітей питає в Соломійки, як звати бабу, діда, другу бабу, діда. Мала все розповідає. - А як звати Твого тата? Мала мовчить ( хоча, звісно, знає). Бабця допитується: - Ну як звати тата? Як мама тата кличе? - ЙДИ ЇСТИ!!! - відповідає Соломійка )) Соломія бере телефон і бавиться, ніби комусь дзвонить. Приклавши слухавку до вушка, каже мамі: -Мама, я дзвоню Ісусикові! І вже в телефон говорить: -Ісусик, передавай привіт Бозі! Мама: -Доця, в Тебе ручки холодні, йди я Тобі одягну шкарпетки. - На руки ? - питає Соломієчка. А то було недавно. Мої діточки взяли собі за моду говорити слово "дупа" - то в них хіт і найсмішніше слово ( в принципі, частково я їх розумію, адже м'які частини дорослих якраз на рівні їхніх личок ) От якось я стою біля плити, щось готую. Северин підходить ззаду і каже: -Дупа, дай пити! Я була не в гуморі. Розвертаюся, даю малому моцного ляпаса по дупці. Він погудів-погудів, приходить і так ні-і-і-і-і-іжно: -ДУПЦЯ, дай пити! )))))))))))))))))))))))) Мама читає з дітьми буквар: - Данилко живе у Києві, Тарасик - у Донецьку. А де ти живеш? - У хаті, - відповідає Северинчик.
Відповідь: Дитячі Перлини Йдемо гуляти з Ксюшкою. На зустріч йде вагітна. Я доці розказую що в тьоті в пузіку дитинка, що вона скоро народиться і буде в тьоті маленька ляля. Мала подумала й питається: - А нашо вона її з"їла?
Відповідь: Дитячі Перлини у нас сьогодні була "політінформація" доня дивилася мультик - приходить каже - - Мама, а ти знаєш, що слони живуть в Африці? - буду знати. а тепер скажи, де ти живеш? - ну, у Львові. - а країна як називається? - ??? - Україна - аааа, я знала. і я - українка. бо я ще говорю по-українськи. - так через пару секунд - а Андрюша (знайомий російськомовний хлопчик) говорить по-російськи. і там, де він живе - то Поросінка?
Відповідь: Дитячі Перлини Ходили в неділю на вечірню службу. Ярина постояла в церкві хвилин 30 і знудилась, тягне мене на вулицю. Вийшли, а на вулиці йде дощ. Я кажу: - Йдем в церкву, бачиш дощик, зраз накапає на голову, коски мокрі будуть. А вона відповідає: - Ні не намокнуть, бачиш шапку маю. ********************************************************** Десь почула фразу кава з коньяком. Приходим в гості. ЇЇ питають, що буде пити: чайок чи компот. Відповідає: - Каву з коньяком!!! ********************************************************** Принесене з садочку: Мама - ковбаса, тато - м"ясо. ********************************************************** Їхали в машині, Ярина дивилась у вікно. На сидіння біля неї стояв пакет з одягом. Чоловік загальмував і пакет впав вниз. Ярина перестрашилась і видала:- О, Господи. А потім глянула на чоловіка, і грізним голосом: - ТАТУ!
Відповідь: Дитячі Перлини *** Коли мені було 2 рочки, тато (військовий) поїхав у тривале відрядження до Анголи. Доки його не було, мама щодня показувала нам фотографіїї, казала "ось тато". Коли ж він нарешті приїхав, то взяв мене на руки, привітався, а я видала: "Дядю, а ви до нас надовго?" *** Моєму братові було десь років 3-4, надворі випав сніг і найоптимальнішим засобом пересування були санчата. Так от, моя бабуся везла мого брата на санчатах і спитала: "Ігорчику, тобі не холодно?" - тиша. Спитала ще раз (голосніше): "Ігорчику, тобі не холодно?" - знов тиша. Бабуся не витримала, обернулася і знов спитала: "Ігорчику, тобі не холодно? Я вже третій раз питаю", на що дитина відповіла: "бабусю, я тобі вже третій раз відповідаю" і похитав головою.
Відповідь: Дитячі Перлини Бабця моя жила за півтисячі кілометрів. Мене туди відвезли теж десь в 2 роки. І залишили з ними саму. Бо нянок там достатньо, батьки на роботі і не могли довго бути. А бабці ж хочеться з внучкою побути, раз в рік бачила. Так коли мама через місяць приїхала по мене, то я тікала з криками шо то за тьотя і шо вона від мене хоце