Відповідь: Дитячі Перлини Приходжу я з пологового будинку разом з другою доцею, а старша каже: - О! Мама, живіт великий! Там братчик?
Відповідь: Дитячі Перлини Якім була в Канаді то багато почула... якось ввечері як була сама з дітисками вдома і повкладала їх спати то підслухала як Дарко мою Анну замуж кликав... Д. Анна, а ти як виростеш заміж підеш? А. Не знаю. Напевно. Д. А за мене заміж підеш? А. Не знаю. Певно ні. Д. Якто ні! Анна... А. ... д. Анна ти спиш? А. ... ( бо вже задрімала) Д. Не витримав, поліз на ліжко Анну будити і каже: Ану кажи чи підеш заміж!!! Вже в останній вечір вкладаю їх спати. Лежать на підлозі Данило, Анна і Дарко. Він мусів коло Анни спати бо інакше дитині сон не йшов. Ну сиджу я і розповідаю байку Анні а тут Данило ногами махав і я його по нозі легко вдарила аби Анну не зачіпав. А Дарко зірвався і каже Д. ТИ КОГО БИЛА? Я. Данила, бо він дуже ногами махає. Д. Точно? Не Анну? Я. Ні. Данила. Д. Ну тоді добре. Маленький рицар.
Відповідь: Дитячі Перлини От читаю дописи Марусі і Лілі і думаю собі,які б то дві файні свахи би були...А між іншим Дарко і Анна - дуже гарна пара
Відповідь: Дитячі Перлини Йдемо з малим з базару. Стоїть машина і щось у неї дуже смердюче нагрузили та відкрили двері. Діма йде та каже: - Фу, машина напукала. Останнім часом мене Діма постійно питає "Де море, де хресна, де Оля......"постійно де. І от сьогодні наш татко поїхав на роботу і малий питає: - Мама, де татко? - Поїхав на роботу. Хвилинку помовчав... - Мама, де другий татко?
Відповідь: Дитячі Перлини То треба вже в Діми питати де він другого татка знайшов, бо я наразі такого незнаю
Відповідь: Дитячі Перлини Яна: а я хочу бавитися з Денисом і Даніком. А коли я прийшла в гарному платтячку, вони зі мною зразу хотіли бавитися. Я: ну бачиш, як тобі в платтячку гарно, зразу всі біжать бавитися. Яна: а мені по-всякому гарно - і в платтячку, і без платтячка...
Відповідь: Дитячі Перлини Я на кухні, чую як Катя в коридорі говорить: -В тебе таке гарне платтячко і в мене таке гарне, в тебе карі очі і в мене карі очі, ти Катя і я Катя.... Виглядаю в коридор - дитина стоїть перед зеркалом
Відповідь: Дитячі Перлини Яна після Тернопільської форумівки (аж тепер дозріла): - Мам а чого ти з подружками Наталю називала Наталею, Іру-Ірою, а на другу Наталю ( і тут же уточняє), ну ту що не моя Наталя, а друга... з білим волоссям... обзивавалася Іспанкою? Їй певно обідно було?.. Починаю пояснювати, що є "НІК" і коли його використовують... Щоправда чому саме Мавпусик і Багіра я так і не змогла пояснити Дитина цілий день собі роздумувала над тим всім і нині видала: - Мам я тоже хочу мати нік, думала я думала і собі тако придумала... Раз ти в них Кава, ну чи як там... Кофі?.. То я буду НЕСКВІК - я ж твоя доця
Відповідь: Дитячі Перлини ой,дівчаточка,офф,але не можу стриматись.... такі сміхотинки ваші діти видають.... а моя не говорить.... останні дні знов перейшла повністю на каля маля. будує примітивні словосполучення типу великий пес, дай то,чи це..... але щоб якусь фантазію проявити - ні............ ми й читаємо і малюємо і ліпимо, і співаємо,що ми тільки не робимо,а вона не намагається щось сама сказати,а так вже хочеться і мені в цю гілочку писати
Відповідь: Дитячі Перлини Женічко, не переживай! Скоро і твоя манюська буде перлини видавати такі, що не буде встигати запам'ятовувати. ЇЇ в один прекрасний день як прорве, що ого-го-го
Відповідь: Дитячі Перлини от мені Ярка видала - хоч стій, хоч падай я розповіла, що скоро в неї буде братик або сестричка, а вона зробила круглі очі і питає: "Ви що, з татом покохалися???" зрозуміло, що вона мала на увазі саме почуття, але попала в точку
Відповідь: Дитячі Перлини Мій малий десь в років 5-6 питав мою маму, що таке се***кс, а коли вона сказала, що то коли чоловік і жінка люблять один одного, обіймають, цілують... Малий тоді задумався і сказав до неї: -А в нас з тобою може бути се***кс??? Напевно, ні. Довго ми з того сміялись.
Відповідь: Дитячі Перлини Дарко з татком бавляться гру Ice Age III. У якийсь момент, коли татко вже вкотре намагається перестрибнути якісь скелі, я заходжу з питанням до нього. Дарко зденервовано: - мама, дай йому спокій, бо він знову програє. Тут татко розчаровано зітхає. Дарко: - а я не казав? :xaxa: :xaxa: :xaxa:
Відповідь: Дитячі Перлини Розказує мені Катерина сьогодні де вона порозбивала коліна і лікті: "...я аж три дні перебувала в Любові... і отак три рази падала і била коліна..." П.С. Якби не знала що вона їздила у Львів, то певно подумала б що десь на прощу якусь їздили.
Відповідь: Дитячі Перлини Я вчора на свою крикнула, а вона мені видає: мама ти шо? Так з дітьми не можна! Діти то свяье! Я на тебе в суд подам!!!! Блін, а шо дальше буде?
Відповідь: Дитячі Перлини зранку Саша сидить на горшку, робить великі справи - немоожжжжууу...покакати....Треба ще з"їсти омлетика і грінки,щоб сили з"явились покакати ))))))))
Відповідь: Дитячі Перлини вчора знайшов Максим гусеницю, таку велику лахмату гарну, старенька бабця (прабабця) питає де таку знайшов. Максим: " я її з війни приніс!" ***** вчора питаю племінника, як його маленький братик, на що той відповідає без інтузіазму, що лиш спить і їсть. я кажу: "не переживай скоро підросте.... Максим продовжує: ... стане нормальним хлопцем і буде всім розказувати як там в садочку" ***** вчора за сніданком їсть неохоче і дідусь посміхається, що Максим ще маленький їсти не вміє, треба йому цицю давати на що Максим: "яку цицю, там вже давно молока нема" дідо: " тоді відправимо тебе до корови" Максим: " та до якої корови, діду ти шо ? там згинатись треба, не зручно буде, я краще пельмені доїм" ***** сьогодні вранці вже виходжу з хати і кличу Максима попрощатись, біжить Максим: "зачекай моя котусінька малесенька, дай я тебе хоть поцілую, бо як ти без мене цілий день..."