Дитячі Перлини

Тема у розділі 'Хіхоньки', створена користувачем Leopolis, 24 Листопад 2006.

1. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Відповідь: Дитячі Перлини

Дзвонимо вже який раз до тата, а він не піднімає трубку Діма каже "Татко поламався" :)

• Подобається Подобається x 25
  2. Айріні

Айріні миється в бані

в мене була шокована історія
    на паску гуляли у Шевченківському гаю, і тут підбігає до мене Софійка(дитинка molchi) з величезним іржавим цвяхом сантиметрів 10 :girl_devil:і коляє мене, я не придала ніякого значення, а тоді говорить ПРОШУ ДАТИ ДУПУ, з серйозним виглядом обличчя і зцвяхом у руці. Я почала з реготом втікати а вона замною...........:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 33
  3. Lyudik

Lyudik Well-Known Member

Малі: "Тато, купи нам самокат!"
    Тато: "Добре, купимо Вам на кунікули до бабусі..."
    Малі: "А давай купимо ДВА самокати..."
    Я: "Добре, купимо два самокати, але при одній умові, що Ви двоє навчитесь букву "Р" говорити."
    Тато: "Давайте справді домовимось, навчитесь говорити "трактор" і отримаєте кожна по самокату."
    Малі послухали... Женя побігла до дзверкала вчитись говорити "тлактол", а Саша стоїть мовчить, а потім каже: "А можна я інше слово скажу правильно?" Тато сказав, що так звичайно... Саша стоїть, зробила пару секунд паузу... "Значить так, слухайте інше слово... ТА-ТО!!!" Ми з чоловіком глип один на одного, мене пробиває на сміх... а тато питає: "А де там буква "р"?" Саша: "А в тому слові її нема..."

Йдемо зі садочку по Кн.Ольги, стоїть на тротуарі хлопчина з бабусею і через сітку скубає смородину.
    Мої: "Мама дивись, що хлопчик робить... він смородину їсть, можна ми теж вирвемо собі?"
    Я: "Звичайно ж не можна, по-перше, вона чужа, по-друге, вона біля дороги грязнюща, вся в пилюці, там купа мікробів на ній... Хочете ягідок, то зараз прийдемо додому, в нас в холодильнику є чорнички, полунички, я вам помию і будете собі їсти..." Саша замріяно: "Ні, мамочка, ми не хочемо з холодильника, там же все НАШЕ, а та ЧУЖА смородина напене ТАКА СМАЧНА... "

Женя: "Мама, ти щось так похудала... але то нічого страшного, завтра назад ВИРОСТЕШ!"

• Подобається Подобається x 37
  4. molcha

molcha Well-Known Member

Не має Орест жодних проблем при знайомстві із дівчатами. Вчора побачив дівчинку на базарі, підійшов до неї і так просто каже: Щось не пам`ятаю, як тебе звати. От вона і "розкололась". А через хвилину вже вони бігали, сміялися, як давні друзі.
    Просто капець...

• Подобається Подобається x 32
  5. Milka

Milka Moderator

Сьогодні прийшли з прогулянки, поїли і кожен почав займатися чимось своїм. Я взалася мити посуд, малий пішов бавитись в іншу кімнаті, Анюта лежала коло мене в кріслі-гойдалці, а тато задрімав. Ну доці надоїло і вона почала поплакувати. Я прошу малого "Візьми іграшку і трошки забав сестричку, я домию і візьму її". А він мені " Ну, мамо, Аня хоче твою чичку(цицьку) і всьо".

• Подобається Подобається x 24
  6. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Може і не дуже смішно,але в нас таке вперше тому хочу поділитись:

Взяв своїх Умок(любить тих білих мішок-тому має їх купу)посадив в рядок,взяв мобілку потикав пальцями по кнопках ,приклав до вуха і далі такий монолог:"Так ТАк угу так домпомбачення".
    Закриває телефон обнімає мішку і каже :Тьопа звонив Мамі мішки мама сколо плийде купить бульбочки буяка і плийде.Умка не плач.
    Тоді вдів кепку і взув чоловіка кросівки і пішов до вх.дверей:girl_cool: зі словами "мішка почекай Тьопа йде на роботу залобляти гооші і купить тобі мішку барні".Ми почали сміятися,:girl_haha: а він так серйозно каже:Тьопа молодчинка,тьотя вихователька тозе заспокоювала лялю і казала:" лялю не плач мама прийде".
    Таке певно ще часто буде-але в нас вперше тому так дивно))

• Подобається Подобається x 27
  7. katrinka

katrinka Well-Known Member

сьогодні вранці прощаюсь з малим, він сидить на ліжку бавиться кораблем: "мама, я тебе сьогодні не проведу(кожен день біжить до дверей з цьомками і папа робить поки з подвір"я не вийду) і па-па не зроблю, бо мушу тут сидіти і бавитись, така моя робота, не маю сьогодні часу"
    кажу: "добре, але тоді дай поцьомаю тебе і піду" (і густо його цьомаю)
    малий: " а чого ти мене так багато цьомаєш?"
    я: "бо весь день не буду тебе бачити, буду скучати...."
    малий: " а що цьомчики від скучання допомагають????"

• Подобається Подобається x 28
  8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Вночі прикрашала Любчикову кімнату кульками..от одну з них прив"язала до машинки-попихачки....Зранку привітали синочка зі словами "Цьомкаємо, у тебе сьогодні день народження", а він, сідаючи на машинку, каже: "Ні, у мене сьогодні весілля..шо не бачиш кульки прив"язані"...........

• Подобається Подобається x 30
  9. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Готую обід а Юліана (5 років) бігає по-кухні і побачила на столі квадратик чорного шоколаду, що я не встигла з*їсти і каже:
    Ю - Мама! А можна я чеколядку з*їм?
    Я - Так доню, бери їж.
    Ю - МАМА!!! Як ти можеш мені дозволяти їсти чеколядку перед тим як я буду їсти бульбочку. Не можна спочатку їсти нездорову їжу, треба спочатку поживну а потім вже чеколядку. НА ТРИМАЙ!!! ( і віддала мені той квадратик, а сама пішла їсти бульбочку)

• Подобається Подобається x 20
  10. molcha

molcha Well-Known Member

Вчора йдемо з дітками з дитсадочка додому, Софійка попереду біжить. І так побігла собі по дорозі прямо, а нам треба повертати. Я кажу: "Доню, що ж ти поворот пропустила." "Ой - каже Софійка - а я в нього не попала"

• Подобається Подобається x 15
  11. irushka

irushka Well-Known Member

Мала дивилася зі мною кілька разів "Україна має талант" і синьо-жовтий прапор по телевізору асоціюється тепер їй з тим шоу. А якось показували звернення Тимошенко на фоні прапора і Катя каже:
    - Дивись, мама, Україна має талант!
    - Та, ні, Катя, то інша передача, - кажу я
    - А чому то Україна НЕ МАЄ талант?
    І що тут дитині скажеш?

Купила малій деякий одяг для садка, вона все приміряє, милується, а потім каже:
    - Мама, ти в мене така дівуля, стільки всього мені накупляла...

• Подобається Подобається x 35
  12. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

ооо.як я вас розумію.Малий побачив прапори "Карпат" :girl_flag_of_truce:на футболі-ну ми йому пояснили що то прапор.Їдем по вулиці або в маршрутці їдем,тільки но побачить будь який прапор чи нац.символіку чи ті прапори що біля маркетів-:girl_flag_of_truce:на всю силу кричить"КАР-ПА-ТИ""кАР-ПА-ТИ":girl_flag_of_truce:.і ТАК РУКАМИ МАХАЄ ЯК НА ФУТБІКУ))

• Подобається Подобається x 26
  13. Darcy

Darcy Well-Known Member

Я коли була маленька, то теж казала, що ходжу в садочок в молочну групу, всі дорослі завжди сміялись, а я дивувалась і була надалі свято переконана, що група молочна, а не молодша :girl_haha:
    А моя сестра завжди в дитинстві казала на плов - клов :rolleyes:

• Подобається Подобається x 20
  14. Відповідь: Дитячі Перлини

Моя дитина вчора видала прікол, який я думаю видають всі дітки коли чують назву Чорного моря :girl_wink:.

Я розповідаю "донечка ми їдем на Чорне море.... Ти там будеш плавати, засмагати та купатись..." вона подумала і каже ...мамусічка давай краще на ЧИСТЕ море поїдем, я там не хочу плавати:girl_haha:

• Подобається Подобається x 23
  15. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Моя малеча Андріана ціле рано ходить і співає - Жізас із зе монінґ, що означає Ісус є ранок. Це вона послухала як її старші сестрички пісню співали про Ісуса зранку, в обід і ввечір... і собі.

Вчора розказую я їй віршик:
    Я. 1,2,3,4,5 вийшов зайчик погулять. Тут мисливець вибігає..
    А. вовк!
    Я. прямо в зайчика стріляє. Піф! Паф!!!...
    А. Не зибив!

Або розказуємо татові казку:
    Я. Жили були дід і
    А. баба
    Я. І була в них курочка
    А. Ряба
    Я. І знесла їм курочка...
    А. І шо?

• Подобається Подобається x 25
  16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А мій Дарко учора зробив потоп у перевдягальні школи бойових мистецтв.
    Він хотів пити й вирішив попити води з крана. Але оскільки дістати до води нормально не міг, то вирішив попити просто з умивальника, попередньо його заткавши паперовими рушниками. Коли то не допомогло, він заткав умивальник одним із фітнес-мішків. Умивальник наповнився, Дарко попив води й пішов...
    Найбільше я вчора реготала із останнього речення в пояснювальній, яку нам дали зі школи: Дарко зізнався, що навмисне заткав умивальник у вбиральні, але запевнив, що не мав наміру затопити школу, ані завдати матеріяльних збитків. :xaxa:

А ще нам сподобалося, як вирішили ситуацію на майбутнє: молодших дітей не залишатимуть без догляду в убиральні.

Інструктор теж не міг про це поважно говорити, сміявся. І сказав, що взагалі приємно шокований тим, як Дарко вирішив дати собі раду. :xaxa:

Отакі пригоди. :xaxa:

17. марта

марта Well-Known Member

Подружки синочок (3р.) побачив на озері картину, як хлопці кидали дівчину в одязі у воду, ввечері розказує татові: «дяді мокрили тьотю, бо вона була нечемна».

• Подобається Подобається x 22
  18. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

А у нас вже Соня видає "шедеври", правда не словами (бо не вміє:girl_smile:) а діями.
    Чоловік дуже поспішає в басейн і з порога кричить диким криком:
    - Неси швидше мої плавки і шльопки!!!
    А наша маленька донечка-помічниця тут як тут - несе в обох руках і плавки, і шльопки.:girl_claping:
    Тільки шльопки Таніни, а трусики - мамині. З кружавчиками...:girl_haha:
    Казав чоловік нікому не розказувати.

19. Зануда

Зануда Well-Known Member

Мої діти люблять кавуни. Але ми ще ті ранні не купували, бо всяке буває і тато пояснює, що купить, коли буде сезон, щоб ніхто не отруївся. На тому розмова завершилась.
    Кілька днів тому йдемо попри "фруктовий" магазинчик і там розкладені половинки кавунів, а моя Аня на всю вулицю:
    - Мама! Дивись! Отруйні кавуни!!!
    Я думала, що тітонька-продавець спопелить нас поглядом на місці. :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 24
  20. Holly

Holly Moderator

Відповідь: Трошки смішного.

Вчора був третій день, як Ярина ходе в садок. Ну і всім цікаво, що ж вона там робить, як бавиться, що їсть.... Отже, діалог Ярини з бабою.
    Б: - Ти була в садочку?
    Я: - Так.
    Б: - З дітками бавилась?
    Я: - Бавилась!
    Б: - А їсти тобі давали?
    Я: - НІ!!!!!!
    Б: - А пити?????
    Я: - Давали.... ПИВО!!!!!!!

Останнє редагування: 16 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 21